68

Стоян

преди 2 години

До ГаньоКой, преди 30 години, не искаше да се дострои Белен, кой с лекота затвори 4 реактора и т.н.

67

Скандинавец

преди 2 години

До *** --- Сагласен с вас! Антиваксърството в 21 е резултат от скапани мозъчни резистори и транзистори, прегорели чипове, а това се получава от пренатоварване с дрога и алкохол. Индивидите спират да анализират реалността, въобразяват си, че ги чипират, пръскат с кемтрейли, кроят сатанински планове и конспирации срещу човечеството и много други подобни. Не случайно психиатриите са препълнени с подобни индивиди. Това състояние в България е гарнирано и със слушане на чалга. Виждате резултатите.

66

Анонимен

преди 2 години

68 - от изказването мога да заключа, че ваксината си е свършила работата.

65

Ганьо

преди 2 години

Историята е записала случката със стадо умни хора, които реват на 3 гласа срещу тока. Увреждал им правата. Щял да избие всички. Искали си газовите лампи. И разни такива. Даже имало учени, които виели на умряло срещу тока. Днес им се смеем. Дерзайте антиваксъри. Утре и вас ви чака същата участ. Защото колкото и да ви боли, светът се движи напред в развитието си.

64

Анонимен

преди 2 години

Ваксерството днес е репликата на някогашния фашизъм, а антиваксерството - антифашистката борба на народните маси.

63

Анонимен

преди 2 години

До 64. Хубаво се изхвърляш, но ако разбираше написаното от теб щеше да проумееш, че и ти имаш отговорност да не ръсиш простащини напред и назад.

62

Анонимен

преди 2 години

Не си спомням фашизмът да е бил нацистки. Идеологията е възраждане на Римската империя. Нацистки е национал-социализмът разделящ хората по национален признак в противовес на интернационал-социализмът, разделящ хората на класи.Сега в Америка се създаде чернокож-социализъм и ***-социализъм , разделащ хората на подтискани малцинства.Скоро това ще прерастне на подтисканото малцинство мултинаци-мултимилиардери от гнусните маси, които трябва да бъдат редуцирани до приемливо за природата количество

61

До ИСТОРИЯ

преди 2 години

Грешиш, имало е. "Дахау", "Заксенхаузен", Бухенвалд", "Равенсбрюк", "Ньойгаме" и "Берген - Белзен" са на територията на Германия. А "Маутхаузен" - в Австрия. А във Франция - "Натцвайлер - Щутхоф".

60

Анонимен

преди 2 години

Като не щат фашизъм, да са локдаун и да ги бият като излизат всеки път без пропуск. Аман от прищевки. Правата идват и с разни задължения - като например да не пръскаш зарази наоколо, да не умират хора заради теб и т.н.От много време прокламирам идеята всеки явен антиваксър да подписва съгласие, че отказва лечение в болница, ако се стигне до там. Нали много им нарушават правата. Да се откажат и от правото си на лекарска помощ. Така болниците няма да са фрашкани с разни "нарушили им правата".

59

258

преди 2 години

Спомням си преди 3-4 години имахме нещо като ремонт на сградата, където живея. Специалистите се придвижиха в коридора към моя апартамент. И всичко пеше разхвърляно в къщи, като че ли нямаше свършване. Аз започнах разговор с лидера на раблотещите, оказа се, че те са поляци. Тогава аз се идентифицирах - за тяхна изненада, оказа се, че не съм от Украйна,. С това се сложи край на несгодите и протакането на ремонта в моя апартамент.

58

ФатаМоргана

преди 2 години

Разделяйте и владейте, ама Вие й това не можете...

57

МмАаНн

преди 2 години

До До Анонимен 41И аз не разбрах връзката, но нищо чудно - толкова глупава статия може да е само на Дойче Веле

56

Къв фашизъм?! :)

преди 2 години

QR кода на 'зеления' сертификат татуиран на челото! А на останалите които са без : по една еврейска звезда - и в крематориум!!

55

ИСТОРИЯ

преди 2 години

В Новините услужливо се пропуска Истината за Лагерите на Смъртта - Всичките Лагери са били на територията на Полша - в Германия не е имало нито един . Полша е Мотора за Лагерите - те са ги искали за да убиват хора и деца . Поляците са с Народ с огромна вина към Човечеството , заложено им е в гена - те са Нация която не подлежи на интеграция .

54

Анонимен

преди 2 години

Фашиста вика "Дръжте фашиста!" Боже, до къде стигат мисирките и политиците в наглостта си. Ние доматите ги ядем с колците - така ще знаете. Метлата идва за вас.

53

Луноход

преди 2 години

До Анонимен --- Никой няма да напада ни ваксъри ни анти-. Истината е друга: шансът на ваксърите да оцелеят е 90% по-голям от неваксърите, които ще погинат в над 70%. Ударих си booster дозата преди няколко дни и не ми дреме за неваксърите. Те не трябва да бъдат съветвани, нито да се хвърля ненужен труз за обясняване, че животът им е в опасност, но след като са станали фенове на неваксинацията - оставете ги на самотек, сиреч каквото им е писано.

52

Оная с Косата

преди 2 години

Нема страшно! Двадесет процента като изфирясат и всички ще мирясат. Да попитам, а не е ли фашизъм да оставиш болестта да се разпространява навсякъде и погребалните агенции да събират трупове. За тях това е бизнес, а за затритите семейства - трагедия.

51

Тъпанар

преди 2 години

Фашизъм... Тия па... Ама то на човек, който не е изживял комунизма, не можеш да му обясниш какво е. Той ще си приравнява ситуацията към нещо, което му е познато. Просто приключиха всички тестове и опити през последните 100 г. Започва инсталация на официална бета версия на комунизма на световно ниво. Това унищожаване на религия, семейство, лична собственост и достойнство и превръщане на индивида в пролетариат, е прожектирано в кината отдавна и се нарича Комунизъм!

50

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Да,в състояние на ЕВРЕЙСКО ФАШИСТКО РОБСТВО СМЕ!

49

До Анонимен 33

преди 2 години

"нали знаете че в Италия са ваксинирани 80% от хората другите 20 да си протестират така че не е удачен пример" - само че изтрито мозъче, в Италия протестират и инжектираните. Защото са заставени да се подложат на този експеримент против волядата си - със сила, заплаха и принуда. Затова и те са масово против новите форми на геноцид. Не се информирайте от официалната преса! Гледайте директно протестите на хората. "No green pass" можете да разбере и само какво означава. Стига да не сте инжектирани.