168

Анонимен

преди 2 години

Да си го набият в кратуните-имунитета след преболедуване е доживотен....

167

До Вбз

преди 2 години

Обичайно реакции от ваксина се приемат тези за 2-6 седмици от поставянето. Смехотворно е да се твърди, че няма данни, при поставени близо 7 милиарда дози в света към днешна дата от тези ваксини! Иначе, отворете листовката на един антибиотик, например оспамокс или ципрофлоксацин, пък дори и на парацетамола, и вижте какво пише вътре като странични реакции.

166

Анонимен

преди 2 години

Има си онлайн магазини и паркове, и детски площадки, на който му трябват молове да се ваксинира по 3 пъти на ден, че да не зарази ескалаторите.

165

Неразбрал

преди 2 години

Че кои ги затваря не сьм чул неваксиниран да иска затваряне или забрана на имунизациите

164

ваксиниран

преди 2 години

До ииМиии защо, защото лежанката се услади на много, така прибират повече, отколкото ако бачкат...затова.................................................................................................Защо децата ми трябва да бъдат затворени в къщи заради, *** които не искат да се ваксинират? Имаше достатачно време, които се е ваксинирал - ваксинирал.Аз нямам нищо против вашия личен избор, но защо децата ми трябва да бъда затраряни заради вашето здраве?

163

1-н

преди 2 години

става...*** за друго...

162

Вбз

преди 2 години

И само да добавя : Не оспорвам мерките, сменям по 10 маски на ден,не ходя в молове и големи магазини спазвам всичко което властите са дали като заповед.

161

Вбз

преди 2 години

До 205Не говоря за това ,а за хора които се ваксинират и имат проблем след това,не им стига въздух и не могат да свалят температурата от 1 месец. Само да Ви кажа, че лабораторията която е създала тази ваксина знае какво има в нея.не съм специалист но някой тук може ли да ми каже колко време се тества ваксина и дали за 6-12 месеца можем да кажем , че продукт е безпроблемен за организма?

160

Случаен минувач

преди 2 години

До 192 ВБЗ Ами да, една колежка днес се оплака, че мъжът й е в болница с бъбречна криза. Никога преди не е страдал от бъбреци. През март още се ваксинирал. Нека да мине известно време от ваксинирането, тогава ще говорим.

159

Анонимен

преди 2 години

Очакват се едни големи паяжини и срастване на задни бузи

158

Анонимен

преди 2 години

Е айде сега, глезотии! Два дена не са минали и "спад"! Вие изчакайте да мине повечко време, например до Коледа, до Нова Година, Йордановден, Ивановден, че чак тогава вижте колко клиенти предани на ваксините са останали!!!

157

Анонимен

преди 2 години

Минахме от молове на бакалии от ток на дъва,от коли на коне от 21 век в 19ти.

156

Анонимен

преди 2 години

Ами развивайте производства. Голям рев за нек,ви си там молове. Някой може ри да ми каже кой е собственик на МОЛ България, например. Палоне да знаем за кого плачат толкова.

155

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова продават сега в тия молове? Половината са си едни ,,перачници на пари,,. Всички стоки от моловете без изключение се продават онлайн.

154

Анонимен

преди 2 години

Руса гивиндия, вместо да искат да се отменят, тя искала за всички бизнеси. Малко яма навреме ум се иска.

153

Анонимен

преди 2 години

съсипват икономиката фашистите,сър ....

152

ии

преди 2 години

Защо децата ми трябва да бъдат затворени в къщи заради, *** които не искат да се ваксинират? Имаше достатачно време, които се е ваксинирал - ваксинирал.Аз нямам нищо против вашия личен избор, но защо децата ми трябва да бъда затраряни заради вашето здраве?

151

Анонимен

преди 2 години

Моловете ги превърнете във фабрики и предприятия в които да се произвежда някаква продукция.Иначе ще сме не най бедни не само в Европа но и в света.

150

Анонимен

преди 2 години

Вече и на децата не им се ходи по МОЛ-ове.

149

Анонимен

преди 2 години

Не всички деца минаха дистанционно. След две-три седмици ще се види има ли ефект от сегашните мерки, най-вероятно ефекта ще е недостатъчен и ще се мине към затваряне. Заради агресивната кампания против ваксинирането, изпуснахме времето от март досега да се ваксинирате и да ограничим епидемията