49

Анонимен

преди 2 години

Напишете в google images "абе кой го издигна тоя" и се радвай на хубавата картинка, народе!!!! Същото важи и за вашия любимец от ГЕРп, когото си преизбирате 12 години (нищо че нарочно ви държи на дъното на ЕС по заплати) И ПАК ЩЕ СИ ГО ПРЕИЗБЕРЕТЕ, та дори и за БеЦеПе-то и великия зелен чорап (с особените заслуги на кацата), което ви въведе ДЖелените лайнофикати. "Умен" народ "силна" държава! Продължавайте да си ги преизбирате!!!!!!

48

анонимен

преди 2 години

Въпреки всички глаВанаци, където пишат тук, Бате Ваньо е единственият който извади БГ от тотална криза без помощ от никъде. А вие си плюйте на воля дребни душици ! ..... А врътките с Чьорни, Еленини фондации и оправданията с теменужките .... помниш ли ? Даде на всички пример как се краде в "новото време".

47

К19 -2021г.

преди 2 години

Самодисциплината, г-Н Костов. Пак повтарям без никакви политически постановки.САМОДИЦИПЛИНА,когато се отнася за ЗДРАВЕТО на сънародниците ни.НИКАКВАполитика В ЛЯВО ИЛИ ДЯСНО. Починаха доста хора и продължават да умират.Колко повече да ви се казва? ЗАТВАРЯНЕ 100 на сто за седмица -две. Иначе ще продължавате да се гърчите в агония.

46

ЕМО

преди 2 години

При теб и Жанката бяхме толкова бедни и пропаднали,че ФИЛИЯ СЪС СВИНСКА МАС И МЕРУДИЯ БЕШЕ ЛУКС.....

45

Мнение

преди 2 години

Затова пък Костов се справи с приватизацията. Така се нагушиха той и неговите дружки, че ще имат до трето коляно най-малко

44

Анонимен

преди 2 години

и на тоя предател му сърбахме попарата..че има и сурат...

43

Вин Дизел

преди 2 години

За сметка на това пък, ти черни братко се справи с продажбата на почти всяко работещо предприятие и лиши от поминък цели региони в България, довело до обезлюдяването им. В последствие се напълниха с черните каси на васалите, тип Динко Ямболски, и сега даваш оценки ... пъстър свят

42

?!

преди 2 години

До До плювачите - Само ни кажи какъв точно ти е "бате Ваньо " и ти обещаваме че ще го изберем пак , ако разбира се обещае да е Обединител на нацията !!! Те междудругото всички това обещават де , но за теб ще направим изключение и ще го пуснем една обиколка преднина - само ни кажи какъв ти се пада и по каква линия ?!Не можем да го изберем само по симпатичност , защото и другите са симпатични !!

41

Анонимен

преди 2 години

Всички ще усетим на гърба си поразиите, които направи Радев ..., но вече е късно!

40

Анонимен

преди 2 години

Боже, кой дава оценки - ХОРА толкова ли сте късопаметни, че го траете още този, Всички знаем как организира прехода и как направи хората на бедни маймуни , а себе си и шайката около него станаха милионери, АМА ДЕМОКРАТИЧНИ, а не комунистически милионери.Дори в най-бедната Африканска държава щеше да бъде на "топло" с за няколко живота, АМА тука сме ДЕМОКРАТИ.

39

Никой

преди 2 години

не може да се справи, защото мерките от ЕС са неправилни от самото начало! Ваксините няма да решат проблема, те ще го задълбочат. А трябва да се възстанови здравеопазването у нас!

38

Живко от Варна

преди 2 години

Извинете, моля ви помогнете ми да живея по добре , може ли ?!Не искам живота ми да е драма цял живот !

37

Анонимен

преди 2 години

По-скоро бих си купил алманаха на Техническия Университет - София. Там пък има свидетелства кой, кога и по какво е преподавал.

36

Анонимен

преди 2 години

Ако беше Костов на власт щеше да приватизира и пандемията и да я съсипе и нея, както направи с България

35

Анонимен

преди 2 години

Ти така се справи, че 30 години след тебе още не можем да отлепим дъното.

34

MaйMyнaтa

преди 2 години

Не четох, ама тоя палестинец каэа ли кой се е справил с пандемията, може би Лукашенко

33

Хахаха

преди 2 години

Тоя то...уп имаше най-голямата възможност да направи лустрация а той я заклеими.Ама и той си бивш комунист ,некдърник.Таквива са и от неговата партия.

32

Аз

преди 2 години

Добро от тоя не съм видял !

31

Анонимен

преди 2 години

E Борисов повече се справи в най-тежкото, когато не се знаеше какво е това, нямаше ваксини, раздаде помощи. Сега един *** зелен сертификат, ни пари, ни нищо.

30

Анонимен

преди 2 години

Първо място по смъртност в света?! Възможно ли е наистина българите да сме най загубените хора на земята?