26

Анонимен

преди 2 години

Най-гадната и опасна ваксина е от цял убит вирус. Някакъв руски *** тука искал такава. Ха ха ха Вас ви е страх от рнк ваксините пък от цял вирус не ...

25

Анонимен

преди 2 години

Аз пък съм дискриминирани от неваксинираните. Заради тях теглим всички това тегло.

24

Студент в Гърция

преди 2 години

Тестовете които искат за университети и училища, уж са "верни"Вообще не ти проверяват нищо, защото докато ти взимат секрет "проба" вече на имейла са ти изпратили теска който е отрицателен!И още преди 1 месец бяха болни над 7000 деца!Така че докато не отмине това нещо не мисля, че е добре децата да ходят където и да било и да ги тестоват на всеки два дни, за да стои в час в който е с маски и без да си на двора нямаш право да я махнеш дори и да ти се пие вода!!!!!

23

Студент в Гърция

преди 2 години

Аз съм студент в Атина!Знаете ли сутринта каква гъчканица е по автобуси, метра и всякакъв вид транспорт. Автобусите не спират на спирките защото вътре няма место и за една игла и ученижите са прилепнали към прозорците и имам чувството, че автобуса ще се пръсне. Няма ден в който студенти или ученици да не закъсняват за часове и лекции!!!Не само дадени номера на автобуси са така а ВСИЧКИТЕ през целия ден!!!! В България този ужас и това нещо го няма и не сте го изпитали, затова не знаете.

22

кгдъкх

преди 2 години

Глаголът "дискриминирали" е много двусмислено спрегнат в минало време, за да може журналистчето са покаже, че не защитава тази теза. А жестоката истина е, че има очевадна дискриминация, пренебреквайки всякакви конституционни и човешки права. А ваксинираните могат и разнасят зарази без последствия. Никой не ги тества, защото имат повече права. Значи пак стигаме до факта, че ИМА ДИСКРИМИНАЦИЯ.

21

Въпрос

преди 2 години

А в България кога? Умнокрасивите студенти са на опашка за зелени сертификати? Чичо Череп май свърши паричките.

20

Анонимен

преди 2 години

"Забави се темпът на ваксиниране според лекарите, а 90% от хоспитализираните не са ваксинирани." Ами че то същото и там като у нас! Нали били уж "по-дисциплинирани"?Нали били уж "по-послушни" от нас?

19

vlady

преди 2 години

Има руска и китайска ваксина с цял убит вирус, ЕС може спокойно да одобри поне една от двете - създава пълноценен имунитет.

18

Анонимен

преди 2 години

И тук трябва. Не отговаряйте на злото тр.олче. Той това работи. Друго не умее.

17

Анонимен

преди 2 години

Кой им пречи да се ваксинират и да не пречат на образованието? Ама студентите (повечето) точно за образованието не са се загрижили, уви.

16

Джо

преди 2 години

КАТ взема една тояга, ще видят те една дискриминация!!!

15

по гейския пример

преди 2 години

Да си лепнат "ТРАНСВАКСИНИРАНИ" и да дават по утъпкания път на трансгендърите! Във ЕС тия 'ценности' вървят!

14

До 14

преди 2 години

Такива като тебе заслужават страшни средновековни мъчения преди полета към отвъдното. Лично бих ти ги приложил. За мене ще е удоволствие , ваксаре

13

Анонимен

преди 2 години

До7-ми. Вратите на гробищата са отворени за теб. За там няма дискриминация.

12

Анонимен

преди 2 години

Точно обратното, дискриминирани са нормалните хора които искат да се приключи с пандемията, тези си нямат и на идея какво причиняват на останалите и на икономиката.

11

Специалистите

преди 2 години

Кои са, що са, дето ги цитирате инкогнито?То ако кажа , че и марсианците препоръчват ще е също толкова достоверно, колкото и неназованите специалисти.Забавял се темпа на ваксиниране, ще рече че хората не искат да се ваксинират и това е тяхно ПРАВО! Колкото и да натяквате, че ваксините са решение, ами НЕ! НЕ СА! И това става все по-очевидно.

10

Анонимен

преди 2 години

Мен, като родител на студент, ме е срам от безразличието им.

9

fact

преди 2 години

До АнонименКОЕ? ЗАЛАГАШ ЛИ ХАПИ, ЧЕ ПРИ 100% ВАЩСИНИРАНИ ШЕ ОТПАДНАТ ОГАНИЧЕНИЯТА. Щото те се налагат от чалък крог цоиншстш, стъпили на врътът на светъ. докато те не решът: 5 маски и 13 васцини.ай така, за техен кеф и контпрол.

8

Луна

преди 2 години

Има ли студентиии?

7

Анонимен

преди 2 години

Израел с население от 10 милиона, България на половина толкова