7

Притеснен

преди 2 години

На 97 год. съм и всеки ден пия ракийка вместо вода опасно ли е ?

6

ПроСоТо

преди 2 години

...що се отнася до "съдовете",пазете ги чисти..По-малко лапачка,особено тлъста и вредните съставки на съвременната "храна",не се залежавайте много ,и..бъдете здрави../малей,май прозвучах като ..едва ли не "голем мъдрец"..А тия неща ще ви ги каже секи ЧЕСТЕН кардиолог../

5

ПроСоТо

преди 2 години

е,НЕ съм "шпециалис" по "сърдечно-съдовите проблеми",но все пак имам МОЕТО мнение:..-Сърцето е ОСОБЕН ОРГАН в човешкото тяло..То има СВОЯ си начин на съществуване,различен от всички останали органи..Какво иска сърцето?..-Ами СПОКОЙСТВИЕ,иска да бъде оставено на мира,да не му се бръчкат освен в краен случай в работата,иска ЛЮБОВ и уважение..Обичайте и УВАЖАВАЙТЕ сърцето си,не го товарете с омраза и злоба,и то ще ви се отплати пребогато../това е моето скромно мнение../..Що се отнася до "съдовете"

4

Ken

преди 2 години

Съдейки по всичко, което се случва напоследък, мислех че COVID е причина номер 1. А защо не вземате адекватни мерки за предотвратяване на сърдечно-съдовите аболявания в такъв случай ? Забранете вредните храни, забранете цигарите, осигурете свободно време за спортни занимания. Ама ще спре финансовия приток от бета-блокери, ангиотензин II рецепторни блокери и подобните им.

3

Дам

преди 2 години

Като не се ваксате!

2

2

преди 2 години

Отговорът е ***: като не четете медиите и си живете живора.

1

Отговор

преди 2 години

Като не се ваксинирате!