18

Емил 98

преди 2 години

Този проблем не е само на кв. Враждебна. Този проблем е на цяла София, на цяла България! Въпросните езера се затрупват с ***(всякакви ***), следователно и подпочвените води около тези езера се замърсяват. На няма и 100м от тях минавар. Искър. Помислете малко за вашите деца. Борим се за чист въздух, пък си замърсяваме благородните почви 👏ВРАЖДЕБНА НЕ Е СМЕТИЩЕ!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Поредните еко-глупендерчета

16

Старомодно Седларов

преди 2 години

Това на снимката пералня ли е или компютър , че нещо е доста размазана ?! Убеден съм че не е телевизор , защото ги няма вече тези ламповите !!

15

Бай Тошко

преди 2 години

Абе къде е днешната статия за имотния бум бе? Всеки ден по една статия и един ден без и вече почваш да се притесняваш. Нали щяхме да ставаме по-скъпи от Лондон и Париж тук в шопско ...

14

?!

преди 2 години

И за какво протестирате , че НЕ знаете къде да си хвърляте *** , или за това че никой не Ви е обяснил да не го хвърляте безразборно навсякъде ???? Той този *** във Враждебна не е дошъл от Младост 4 предполагам ?! Ееех - Да имаше и ваксина срещу ПРОСТОТИЯТА !!

13

Анонимен

преди 2 години

Пак някой е хапнал милионче две. Докато не почнем с камъни по главите няма да се спрат.

12

man

преди 2 години

Този квартал има еб***си враждебното име..

11

Анонимен

преди 2 години

Ми аз точно във Враждебна ходих преди седмица на оглед за Стара къща със двор и от Адрес обявиха цена от 1000 евро квадрат - било тих и еко район.

10

Анонимен

преди 2 години

Лилавките са свикнали това им е естественият хабитат!

9

Реалист

преди 2 години

Какво протестират?Заради депото там имотите са на половин цена, а едно време се раздаваха на работници. Ако не се събира отпадъка там, ще се изсипва по дерета и поляни и ще е екологична катастрофа.

8

бастун неясен

преди 2 години

Зведичките в долния коментар заместват думите *** и отпадъци, цитирани по начин както е в горния текст.

7

Нормален

преди 2 години

To този *** трябва да се събира някъде.Друг е въпроса, че общината трябва да го сепарира и разпредели за преработка или на други депа.

6

бастун неясен

преди 2 години

Добре бе, враждебци, вие *** не генерирате ли? Или сте стерилници някакви. Ами нали е площадка- сепарира се отпадъка, изваждат се оползотворяемите суровини и остатъкът се депонира до изчерпване капацитета на метището. А това с чуждестранните *** е най-голямата тъпня.

5

Анонимен

преди 2 години

Да бе!Един служебен кабинет с мандат 1 месец,ще ви реши проблеми,затлачвани с години.А пред дебелия от Банкя защо не протестирахте?

4

Анонимен

преди 2 години

А да ви е хрумвало случайно,да направите този протест пред столична община,от които зависи да го няма тоя боклучарник?Или много ви е жал за Фандъкова,която разполага с почти 2 милиарда лева бюджет и не си е мръднала пръста???

3

Само Враждебна

преди 2 години

да беше! Целия град е едно огромно кално гето!! А от самолет София прилича на все есно е град след бомбардировка!!! Пълна трагедия!

2

Наблюдател

преди 2 години

Всичко е далавера няма значение кой е на власт

1

vlady

преди 2 години

Да представят исканията си пред протопрезвитер Кусан Хадавян и архиепископ Датев Акобян.