43

ДА ВЕ !

преди 2 години

Аве , Байно , а герб защо не се справиха ???

42

Анонимен

преди 2 години

Тия сегашните имаха цяло лято да направят кампания, да вземат мерки, за да може сега децата да са там където тряа да са по това време на годината ... в училище!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че катастрофата беше почната от ГЕРБ. Тия сегашните само ще ни довършат.

40

Анонимен

преди 2 години

Какво ви става като влезете в политиката? започвате да виждате грешки на опонентите, а собствените ги зривате "под черджето"...НЕ СПРАВЯНЕТО СЕ ЗАПОЧНА С БОЙКО - ГЕРБ, защото не даде възможност на медиците да си вършат работата адекватно.Политизира ковид, наложи локдаун на 50 заболели, усвоиха се средствата и заминаха някъде, вкара се АстраЗенека, ЕДИНСТВЕНА ВАКСИНА, няма право на избор, но се подписва, че си съгласен, после се спря, евтина и създаваща проблеми. НИКОЙ НЕ СЕ СПРАВИ ! Хайде, моля!

39

Асан

преди 2 години

Син мискин :)))

38

Анонимен

преди 2 години

Държавата в момента е, като кораба Вера Су... Благодарение на един миризлив Чорап и Кацаров...

37

Асан

преди 2 години

Гергьовден партия имал... Печени агнета сънува :)))

36

Стар

преди 2 години

Познавах майка му. Беше учителка в немската гимназия.Само се оплакваше от сина си.

35

Юруш другари !

преди 2 години

Напред с другаря Румен Радев , напред към студена и гладна зима, Тролчета на Прокопиев и Кутев, подпомагани от Бабикян щракат ли щракат по клавиатурите фейкове, да закърпят и днешния ден с една 20-тачка

34

Дедо

преди 2 години

Тоя от както извади компромати за Петър Стоянов и помогна на Георги ПЪрванов (агент ГОЦЕ) да стане президент през 2000-та година е МЪРТЪВ ЗА НАС!Жалко,че баща му НЕ Е ЖИВ да види какъв син/зелен/червен/жълт е СЪЗДАЛ!

33

Анонимен

преди 2 години

Предучилищна до 4ти клас са онлайн от вчера, защото МЗ не благоволило да отговори на запитването на МОН в сряда, вторите чакали чакали та чак до 5 без 10, когато пуснали заповед всички пред мониторите от УТРЕ. Ама те дори и в Москва ги предупреждават за тия неща една седмица преди това.

32

Анонимен

преди 2 години

Абе, не разбра ли че не ви искаме? С ваксините ли ще ни спечелиш?И ти ли си глупавия като каруцаря?

31

Анонимен

преди 2 години

Оооо Любе как е, върви ли елитния ескорт? Баце дава ли още по 5 иляди

30

Анонимен

преди 2 години

Дилов лъже като истински герберaст. Например за броя на ваксинираните. По времето на мутрите се поставиха 999 хиляди дози или средно по 7300 на ден. При двете служебни правителства се поставиха над 1,6 милиона дози, средно по 10500 на ден.

29

Анонимен

преди 2 години

Вчера четох, че ЕК отхвърлила плана на Полша за възстановяване от пандемията, няколко дни по-рано в бг се сетиха, че имало пандемия и тряало хората да се ваксинират, за да им се издават европейски зелени сертификати ... случаеност, не мислъ

28

Тлам талалам

преди 2 години

На тоя му трябваха 55 години, за да сети, че му е нужен логопед, а сега иска другите да сействат на мига!

27

потъналия кораб

преди 2 години

Цялото служебно правителство се провали, те само един кораб повече от месец го обикалят и се чудят какво да правят , да не говорим за цената на тока, газа ...

26

АК-47

преди 2 години

Не знам, кой посъветва Радев отново да назначи антиваксър за здравен министър. Плюеше по действията на НОЩ и доказали се в практиката лекари професионалисти. И почна да ги уволнява. То злобата и завистта нямат край. И как този "здравен" министър ще разрешава след 1 доза на двудозова ваксина да се издава сертификат. Това не само е безумно, но и е заплаха за националната сигурност. И този безумец, когато те почнат да се разболяват, с ехидна доволна усмивка, ще каже, че ваксините не предпазват.

25

Анонимен

преди 2 години

Абе ти ли баш пък ще кажеш кой как се справя

24

Язък

преди 2 години

За фамилията ти говоря. За баща ти, че беше велик писател. Ама ти си някакъв рецесивен ген. Подлизурко.