13

Анонимен

преди 2 години

9 починали под 51 години и 111 над 51 години. За кой трябва да е задължителен зеления сертификат?

12

До 4

преди 2 години

Важното е, че не са дали да ги набодат. Браво.>>>>>>>>Ами браво и на тези, дето са дали да ги набодат.Починалите ваксинирани вчера бяха около 6,5процента, днес са още 1 процент нагоре. Ти си викай браво, за мен това не е повод за радост, пък ти както решиш.С увеличаване на ваксинираните расте процентът на заразените и починалите.Голяма радост за липсващата аналитична мисъл.Накрая ще стане хем набучени, хем заключени.Както на много места по света.

11

Анонимен

преди 2 години

Двама САМО са починали от Ковид, а другите - от други заболявания, които са си имали от преди! Стък-мистика!

10

Expert

преди 2 години

Това е някакъв вид пенсионна "реформа", сичкото старец е под "ножа"... С този ръст напролет пенсионерите ще намалеят наполовина

9

Анонимен

преди 2 години

Умишлено избиват пенсионерите по болниците.

8

ПорЦелан

преди 2 години

Израел - над 18 години - 91% ваксинирани. Тежко болни 60+ години 107 неваксинирани, 37 напълно ваксинирани с три дози, 13 ваксинирани преди шест или повече месеца с една доза.

7

добър математик

преди 2 години

До ПерниканецНеваксиниран значи всеки с без никакви дози, с първа доза и такива с 2 дози но не минало 14 дни от края на втората. Скоро неваксинирани ще се водят всички без бустерна доза.

6

историк

преди 2 години

95% набор 40-те, когато е имало бум на раждаемостта вследствие края на ВСВ. Днес просто им изтича жизненият цикъл и кукловодите се възползват от наивността и необразоваността на народа като ги тика към баните.

5

Перниканец

преди 2 години

92,5% от починалите за денонощието не са били ваксинирани...Eстествено, щото повечето са неваскинирани. Като се ваксинират половината население, ще умират 50% невакскинирани, а като се ваксинират всички ще умират 100% ваксинирани.

4

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че не са дали да ги набодат. Браво!

3

В същото време

преди 2 години

Три жени на 35 години без болести и без прекаран Ковид са сред жертвите на Ковид за денонощието

2

Анонимен

преди 2 години

92,5% от починалите за денонощието не са били ваксинирани, ама 7.5% са били ваксинирани. Нали ваксната пазеше от заразяване, ама ако се заразиш пазеше от тежко прекарване, ама ако го караш тежко пазеше и от смрЪт? Сега какво излиза? Незнаен процент от ваксинираните са се заразили, незнаен по-малък процент са се разболели тежко, незнаен по-малък процент са влезли в болница и от тях 7.5% са изритали камбана?!?

1

Анонимен

преди 2 години

Какво им направи ковида, че станаха жертва?