46

Роза

преди 2 години

Наркоманията е един от най страшните пороци,които ни донесе западния начин на живот.Каквото и да напиша по този повод,ще бъде повторение на вече казано.Пазете децата си!Познавам семейства,които не успяха да ги опазят.

45

vlady

преди 2 години

От среща с добрия чернодрешко, който казва "I am going to send you to a better place than this. God bless you.".

44

дилър на ваксини

преди 2 години

ДРЪН-ДРЪН-ДРЪН...Във Pfizer е далаверката брато!Яки кинти падат от таа ваксина като есенните листа от дърветата!

43

Отговарям ви

преди 2 години

Ваксините ги раздават безплатно изядоха хляба на наркодилърите. Цели две игли безплатно!

42

Едно друго мнение

преди 2 години

Най-големият кошмар на съвременното ни общество е опита на управляващите да контролират и управляват всичко, включително стремежът на слабохарактерните или просто на излишните да се самоубият по всякакъв начин, в частност и с наркотици.Този стремеж към контрол ни прави слаби и спира естественият отбор и неминуемо ще ни унищожи.Да, ако Аз или децата ми се убият по някакъв начин, включително и с дрога е трагедия за Мен, но само ще заздрави обществото.10000 години, а сега пълна идиокрация!

41

Анонимен

преди 2 години

Познавах едно семейство. Синът им стана наркоман. "Приятелите " му не позволиха да се откъсне от наркотиците , въпреки усилията на родителите а и неговите опити Семейството му събра пари и го прати да се лекува в Испания в последен опит. Сега, след 10 години вече той е чист там, но тук и майка му и баща му си отидоха от притеснения и стрес. ..Ужасно

40

Пази боже

преди 2 години

Пази боже децата ни от тази отрова Огромни пари се въртят в този бизнес на смъртта. Никой - нито продавач нито купувач е видял добро ,но парите обичат само себе си и нямат чувства. Смърт , болка и насилие - нищо друго няма в този затворен кръг на сатаната. Само едно докосване понякога е достатъчно за да се окажеш вътре

39

Анонимен

преди 2 години

Говорят наркодилъри ,, къде е мнението на Румен Радев той им е шеф ... Радев кокаиновия крал в България...

38

Борнео

преди 2 години

Вместо държавата да си прибере ДДС-то, печалба и т.н. от множество нелегални сделки, се прибягва до законово ограничение на една търговия със "стока"- да, това е стока, която се оскъпява от корумпирани властимащи типове.Дали някой е спечелил "войната" с наркотиците? Не! Не защото не може, а защото не иска.Простичко е- това е корупция.

37

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До колегата от пост 36 ;Поставих плюс, но да знаеш ,че в БТА-то не пият мастика.По времето на Трайков беше коняк,след това водка,а уйскито си бе ей така обикновено питие.Виж тамянковата ракия или евсиновградската си бе запазена марка за 6-я етаж.Та затова се катериха по етажите да докопат класната ракия като маймуните до върха на някое дърво.!

36

Най вече

преди 2 години

Да не им отрежат ушите.

35

Анонимен

преди 2 години

Какво мислят дилърите на наркотици е въпрос, който би трябвало да вълнува полицейските и съдебни психолози, а по -късно и съкилийниците им. По-добре да бяхте запълнили мястото за безмислена статия с нещо весело.

34

DR

преди 2 години

Брей колко загрижени дилъри за клиента.Направо да се замислиш дали не си го е измислил някой, а друг го е превел.

33

Никола

преди 2 години

***, до кога? Подигравате се вече с читателите си, честно...

32

Лекарства за нос

преди 2 години

се едно чета статия от паралели, писана на коленце в барчето на бта на шеста мастика.

31

НикогаВечеГРОБ-Чума

преди 2 години

А българските дилари най-много ги е страх да не дойдат пак на власт Боко Тиквата и Цвъки Молитвата,че жалба им майка! Пак трябва да им пълнят бездънните нощни шкафчета и за тях(за диларите) да остават трохи,а който не пълни,го чака отстрелване с РПГ-7В.

30

ФБР

преди 2 години

Нали сте готин сайт ,напишете статия за употребата на КРОКОДИЛ в Русия и качете малко снимки !

29

Майкъл,27г.Маями,САЩ

преди 2 години

- бивш и настоящ дилър на МариДжуана ........ божкеее, тези описаните в статията истински хора ли са или някой писарушка си е развинтил въображението в опита си да трупа читателски рейтинг . Значи, според тия писания дилърът е един притесннителен човек, който се притеснява за качеството на "стоката" си , не продава на някакви си изпаднали наркУмани , професията му е опасна и има нужда от профсъюз да му защитава правата, при първа възможност започва легален бизнес и мечтае за спокоен живот......

28

Анонимен

преди 2 години

Най много ги е страх от ваксината.

27

Totenkopf

преди 2 години

Както винаги, *** разцепва с неграмотен превод на тотални глупости.