116

Коприва

преди 2 години

"Не мога да разбера защо толкова лекари казват да не се ваксинираме, ако имаме високи антитела." - Пак от бисерите на Гломб. Вземете й обяснете на тая с титлата, че прави за резил цялото съсловие с наглостта и безочието си. И лаиците знаят защо, тая пак не разбрала...Четяла научна литература. И ние така - според едно британско изследване всяка седница след "ваксинация" унищожава средно по 5% от имунитета.

115

Глупости

преди 2 години

на търкалета......стига лъгахте....Всички сте се наредили да проповядвате смъртта....Лицемерни слуги и предатели!!!!!!

114

Анонимен

преди 2 години

Професоре ...ходих на Лидъл Ловеч касиерите да без маски ,имали отпред пластмаса като предпазване тия че ги лепнели вируса ,

113

пиша бавно...

преди 2 години

...изтерясалите ваксъри да четат БАВНО:- т.нар. ваксини НЕ пазят никой освен ВАС. С или без неваксинирани, вирусът ще си обикаля както и докато намери за добре- правото ви да се бодете, НЕ ви дава никакви права да ми казвате на мен че трябва да се набода- самозабравилите се по върховете ви ПОРОБВАТ, също толкова колкото неваксинираните - отнемат и ВАШИТЕ права.Кое точно не разбрахте?

112

пиша бавно...

преди 2 години

...нека и изтерясалите ваксъри четат БАВНО и да СМИЛАТ прочетеното:- т.нар. НЕ пазят другите. Пазят (на теория) само и единствено ВАС. Един ваксиниран е също толкова част от проблема наречен пандемия колкото и един ваксинран- правото ви да ви БОЦКАТ (с каквото намерите за добре) не ви дава права да ИЗИСКВАТЕ, от който и да е друг каквото и да е- самозабравилите се по върховете ПОРОБВАТ и вас, както и неваксинираните като ви отнемат ИЗКОННИ ЧОВЕШКИ ПРАВА. Кое от горните не може да смелите?

111

Анонимен

преди 2 години

"Не мога да разбера защо толкова лекари казват да не се ваксинираме, ако имаме високи антитела." Ами ако антителата толкова бързо избледняват, няма ли да е същото с антителата от ваксините, доц. Тромб? Някои хора се ваксинираха и здравият разум и логиката ги напуснаха.

110

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да ти перне един през муцуната, та да видиш хиляда локдауна?

109

Анонимен

преди 2 години

ащото процентът си е все 18%.Вече е 10% втори ден подред

108

Анонимен

преди 2 години

винаги може да ги изкарате 9000 заразени ,нали са 20% от изследваните ,правите няколко пъти повече изследвания и сте готови ,еййййй математициии многоооо

107

Ив

преди 2 години

Айде учители по Математика да не говорят за антитела и други Медицински термини?!

106

Чичо Скруч

преди 2 години

До IvanКогиз си бил малечок, *** ти малко та е млатила и кратуната!

105

Бонго

преди 2 години

Локдаун на Витанов трябва да има след повече от две изяви по медиите седмично.

104

Анонимен

преди 2 години

Каква е тая "манджа с грозде" ? Заглавието за Витанов ,в статия някакви фрагменти какво била казала Гломб ,които нямат нищо общо със това което говори Витанов . Или пълнеж да има ,тцтцтцтц .

103

Котарак

преди 2 години

До Анонимен 107 Тцъ! След нокдаун се изправяш. Това ще бъде нокаут. Държава със затихващи функции сме.

102

11

преди 2 години

До Анонимен 107 --- А нов локаут ще фърли държавата в нокаут.

101

смук

преди 2 години

да им дам да си поиграят с моя и да си ходят всички дето измислиоха тез вируси, ваксини, ***, илюминати, тамплиери, сионисти, ЛГБТ, БЛМ и т.н.

100

сто

преди 2 години

До IvanИванчо, тва, че са поставени толкова препарати НЕ ОЗНАЧАВА, че има ефект от тях - виж Автрия, Израел, Малта, ЮК - увеличаване на новите случаи и затягане на мерките. А и още не са одобрени тези вакси, поне не и докато не прилючи сегашния експеримент. С тая твоя пораженческа психика - и не да правим щото другите го правели - даеч не се стига ;)

99

Анонимен

преди 2 години

Нов локдаун ще доведе икономиката до нокдаун.

98

язе да кажа

преди 2 години

Шит ин, шит аут - такава ви е ковид-математиката. И при 20 000 и при 45 000 теста положителните все са си около 4000 - явно толкова е таргета за да натискат за сертификатите. А и ползването на невалидирани тестове (както беше доказано), които дават почти винаги положителен резултат винаги може да "помогне" на правилната ковид-статистика

97

Анонимен

преди 2 години

Витанов когато дойде часът за възмездие, а той неумолимо идва, как мислиш да се измъкнеш.