101

Аква мен

преди 2 години

Абе, всички сценарии предвиждат апокалипсис и война за ресурси.

100

Анонимен

преди 2 години

Що да е изнудване. Да припомним какви действия предприе САЩ срещу Huawei. Някой да си спомня. И какви бяха оправданията на САЩ бъркали им се националните интереси. Само САЩ имат национални интереси. Инвестициите за милиарди на Русия в тия тръби ще стават жертва на разни бездетни мизантропи с костюми от Брюксел. Айде малко по-кротко с това изнудване. Като няма Европа достатъчно ресурси ще води нормален диалог за взаимно изгодна сделка.

99

Let’s go Brandon

преди 2 години

Пуделчето на Путин се нарича Джо Байдън.

98

ЕС е върха

преди 2 години

Чудя се на съвременното водене на търговски преговори за газта и изобщо. Значи, ние намираме занимание за безработното НАТО да прави стратегии за многофронтови борби с Русия, обаче, настояваме, щото Русия да увеличи доставките за да не ни е скъпа газта докато не я махнем... Мъдро! За какво да приготвим пари? За пушкала или за газ? Ако е за първото, в студеното ще ни е скъпо. Ако е за газ, топлото ще е скъпо. А сега де! А може и да ни опердашат на всичкото отгоре.

97

Христо Христов

преди 2 години

Путин, също като продажната тиква е предател на народа си!Русия не трябва да увеличава доставките за евролицемерния матрял, а да го остави да мре за интересите на шепа брюкселски психопати!

96

Нищо лично

преди 2 години

Просто бизнес, както казват задоеанските ни съюзници!

95

анонимен

преди 2 години

Много хитри азиатци,но ние в Европейски Съюз ,няма да се вържем.

94

Гошо

преди 2 години

До Анонимен98Гледал си изказването на Путин ,добре много добре правиш А не да четеш перифразирани разкази на разни доморасли анализатори Трябваше да гледаш интервюто и на оня американката ,дето не и още ясно каква иска да става журналистка или порно актриса

93

Гошо

преди 2 години

До Анонимен 25даа ,а реалността е следната Газ в Русия има а в Европа нямаВ Русия няма прави краставици криви ,в Европа има краставици и то само прави

92

Анонимен

преди 2 години

Отговаряйки на въпрос на американски професор дали Русия е готова да стане лидер на процеса за въглеродна неутралност, Путин напомни, че към днешна дата рейтингът на сраните по чистотата на енергобаланса е следният: 1-во място Русия - 86%, 2-ро място САЩ - 77%, 3-то място Германия - 64%. -------------------------------------------------------------Енергийната структура на първенеца в класацията по чистота на енергобаланса /Русия/ е: атомна енергетика - 21%. хидроенергетика - 26%, газ - 40%.

91

Анонимен

преди 2 години

До до 95/96 "какъв Прогнил запад ми говориш бе "Такива са ти изказванията, другарю. Чакаме нещата да се влошат защото Русия все е "във възход". Явно си много малък и даже и за тези изказвания не знаеш. Нищо, ще пораснеш.

90

Анонимен

преди 2 години

Струват, правят, накрая пак на дядя ви Вова на дедовия кацат от много тарикатлъци.

89

Анонимен

преди 2 години

относно въпроса с БЕХ.....Диян Димитров - Председател на Съвета на директоритеВалентин Николов - Член на Съвета на директорите и изпълнителен директор.... и двамата отрочета на Баце и Гроб, без коментари....

88

до 95

преди 2 години

какъв Прогнил запад ми говориш бе ***. Пак като ви хванат на тясно и вадите от опрките. Къде видя да съм написал нещо за Запада. Ходил си на уроци по тролене ама не си си водил добре записките.

87

До до 79

преди 2 години

Кой държи контролния пакет акции в БЕХ а? Със сигурност не е Бойко.

86

Анонимен

преди 2 години

До до 83/87 "няма да го доживееш това ускорение твое ...." Оооох, и "прогнилия Запад" "ей сега" ще се срути, нали? :)))))

85

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Знаем, че си "силен" в приказките. Също така знаем, че си гола вОда в знанията.

84

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/70"Европейците гледат със съжаление на поредния опит на Империята на Злото да си показва зъбките." - той Борисов правилно каза за евроатлантиците, че сте про'сти като него. Но дерзай, същият си като баща си.

83

Анонимен

преди 2 години

До до 84/89 "нещо се оплете пич, до преди малко рива за скупия газ заради Путин" Я пак. "комунистите искали Евтино." Не знам какво общо има между това, че плащате прескъпо за зависимостта си от руснаците с каквото и да било. Аз го дадох само за пример, как ревете, че искте евтино, но всъщност плащате прескъпо. Това разминаване между думите и делата ви е типично за хора с раздвоение на личността.

82

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/74"Европа си защитава интересите в "разговора" с Русия по темата "газ" и ще продължава да го прави" - той Борисов правилно ТИ каза, че си про'ст. Отделно ес демокрацията превърна дистопията в реалност и ТИконкретно си доказателството за това: "Невежеството е сила".