206

Дарвин

преди 2 години

Глупавите плоскоземни конспиратори един по един дават фира, вирусът е всъщност айкю тест.

205

Шльодер

преди 2 години

Джордж Оруеловата държава на поробване и унищожение на елементарните човешки права - стига вече..тоталната утопия.. всекидневно избълвани щуротии станахте повече от банални,разберете...няма да спечелите, битката ви е обречена хората не са глупави колкото си мислите разума ще надделее хабите си приказките и никой не ви вярва,нито един разум не ви е подвластен с тоталната дезинформация не печелите жокер този мач вече е игран някога, резултата не добър за никой - едно цяло сме..осъзнайте се!

204

Анонимен

преди 2 години

Това е престъпление! На май му ни ни напраихте

203

K

преди 2 години

Точно толкова - по 120 човека на ден умираха от инфлуенца при последната по-сериозна грипна вълна в края на 2016 г. и 2017 г. Вижте пика в седмичната смъртност на сайта на НСИ. Някой да е чул или разбрал нещо? ;)

202

Похвално

преди 2 години

В последните дни България стопява разликата със Северна Македония с по 20 умрели на милион. В момента разликата е само 46! С това темпо най-късно в понеделник сме трети в света. Победа, и пак победа!!!

201

мамин сладък

преди 2 години

Алоо, тоя дето ми е цъкмал минус - дай аргумент защо го правиш? Или ти така тролската си цъкаш минуси :)

200

мамин сладък

преди 2 години

И при 20 000 и при 45 000 теста положителните все са си около 4000 - явно толкова е таргета за да натискат за сертификатите. А и ползването на невалидирани тестове (както беше доказано), които дават почти винаги положителен резултат винаги може да "помогне" на правилната ковид-статистика.

199

Анонимен

преди 2 години

За 14 дни при хората на възраст 60-69 години имаме 287 починали, от които 17 са ваксинирани (5,9%). Не е ясно колко са хората на тази възраст живеещи в България. Статистиката сочи едно, но половината са в чужбина. Според мен около 2/3 са ваксинирани, при 5,9% починали.

198

Анонимен

преди 2 години

Засега около 6% от починалите са ваксинирани, като този процент ще се повишава заедно с броя на ваксинираните в България. Няма как при примерно 99% ваксинирани, да очакваме, че 1% от починалите ще са ваксинирани. За България не е ясно колко процента са ваксинирани по възрастови групи, защото не се знае броят им в България, а само общия брой заедно с милионите живеещи в чужбина.

197

Анонимен

преди 2 години

До Подкрепям212АнонименКъде са празните болници на Великобритания, като и те са в нашето положение. Имат недостиг на легла за болните и това е от доста време - може да се види от всички английски телевизии, че и на са на ръба.Да при тях смъртността е доста по-малка.

196

Анонимен

преди 2 години

До . Не им е угодно да ги осмислят, само за неваксинираните дават статистика и това е всеки ден. А за ваксинираните не казват нищо, защото над 10% е доста висок процент, както на заразяване, така и на смъртност и с това ще откажат още хора да се ваксинират

195

Анонимен

преди 2 години

Броя на тестваните се увеличи, а на заразените остана почти същия. Това означава, че се тестват, които трябва и колкото и да увеличаваме броя на тестваните, на практика няма да има повече заразени. Затова на този процент не трябва да му се придава голяма важност.

194

Юнак Гюро

преди 2 години

Няма да се плашите. Смъртта с тръба в гърлото е мъжествена! Долу ваксините

193

.

преди 2 години

Когато бройката тествани се покачи от 25 000 на 47 000 какво се оказа - че процентът заразени пада от 18% на 10%. Повече тествани е по-представителна извадка май? И пак над 10% от заразените са ваксинирани, и пак има достатъчен процент починали ваксинирани. Важното е някой да ги осмисля тези новини като ги чете.

192

221

преди 2 години

То, че е просто, просто е. Дори много! Ама важното е в самото начало да имаш елементрна прозорливост, за да направиш вярен избор. Иначе всякакви житейски недоразумение са си държали " до край" на убежденията. Примери от историята, а и от всекидневието - бол. Аз на такива хора не разчитам, а бягам от тях, защото вещаят зло.

191

Подкрепям212Анонимен

преди 2 години

В света към настоящия момент са ваксинирани повече от 6 МИЛИАРДА. Индия която беше най зле в Азия само само 2-3 месеца постави 1 МИЛИАРД ваксини.А дали ваксините действат сравнете днешните данни: Великобритания при 70% пълно ваксинирани - НИКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ ПЪЛНИ СТАДИОНИ С ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ ЕДИН ВЪРХУ ДРУГ 45 хиляди заразени предимно леко (големия брой поради много тестваните) празни болници 115 починали; България - 20% ваксинирани 5 хиляди заразени и 120 починали при 12 пъти по-малко население

190

ВАКСИНИРАЙ СЕ

преди 2 години

КАЛПАВИ И ИСТИНСКИ- ЗАЩО СЕ РАЗДЕЛЯМЕ- НЕ НИ ЛИ СТИГА РАДЕВ ДА НИ ПИТА КАК ДА СЕ ОБЕДИНИМ С КРАДЦИТЕ И ЧЕСТНИТЕ /МЪ ТИ ДЪ ВИДИШ/...ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ И СЕ ПАЗЕТЕ- ВИРУСЪТ НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ, А С МАСКИТЕ МОЖЕМ ДА ГОВОРИМ.

189

214

преди 2 години

И за какво да държиш "до край'? Що за глупава, самодостатъчна и деструктивна кауза. Кауза, която носи смърт с невежеството си.

188

Анонимен

преди 2 години

До славянин Двойно защото хората се тестват за да работят. От тях надали има някой положителен.

187

славянин

преди 2 години

Калпавите лесно клякат, истинските държат докрай и сега е видно кой от кои е!