25

Bebok

преди 2 години

Държава принадлежи на буржуазия.За това всички печалби+помощи отиват при богаташи.А мизерници ще плащат скъп ток+издръжка на богаташи.Кой не скаче е червен!

24

Путин

преди 2 години

Ще се поправите,Карадъя президент, на балотажа за него,с мандата на ДПС подкрепяте правителство и Пеевски мин.председател, Бойко ще си почине от Радев,Радев от Бойко, тока ще ни е евтин всичко ще ни е О.К.

23

Бойко член на БКП

преди 2 години

До края,вие сте на всеки километър и така до края на светът,от Герб та до ДПС, анонимен герботрол,тока в Гърция,Германия е пъти по скъп от българският,те го копуват на борсата във Атина,Франкфурт, Виена и т.н.от БЕХ,скъпо за нас но изгодно за тях,Герб назначи спекуланти начело на бордовете и ченгетата препродават скъпо тока на вън.

22

Козела

преди 2 години

Всички едри бъл.бизмесмени,са потомствени комунисти и ченгета,искат да лапат грандове от Е.С.а разходите да ги плаща държавата България,то ес.ние,какво би станало,изчезват в Лудогорец, чуждите футболисти, парите отиват за детско юношеската школа,след 10/12 год.ще има подем,видяхме прехвалените скъпо платени чужденци в Цска и Лудогорец, колко са нещастни в Европа,така е и с бизнеса им.Домуса и Велев искат дървено желязо, държавен капитализъм, нещо като комунизъм, но ние да плащаме загубите им.

21

То

преди 2 години

от вчера всички предложения на министри и други от сорта, са крайно несериозни;..

20

Анонимен

преди 2 години

Българските бизнесмени искаха да си продават тока скъпо на борсата, но да продължат да я купуват евтино отнякъде - от държавата.

19

Анонимен

преди 2 години

ТЕСЛА строи в Русия завод за електромобили, заради евтиния ток и газ..........Нашите бизнесмени все искат да източат държавната енергетика, после реват за евтин ток.............Те вдигнаха тока чрез ВЕИ-тата си.............После поискаха борса на ток, европейски и германски цени на тока.

18

Анонимен

преди 2 години

Пак източват държавното, за да дават на частното.................Бизнесът е лошият крадец на държавните предприятия.. Парите на АЕЦ Козлодуй трябват за строеж на държавни 7 и 8 блок, за да има евтин ток за крадливите бизнесмени. Трябва да им се помага чрез държавна и регулирана българска енергетика, в държавни ръце...............Но те поискаха борса за ток.....

17

K.Коцев

преди 2 години

Абе Коюмджиев, къде другаде по света изнасят каквото и да било,а ОСТАВЯТ СОБСТВЕ НИЯ СИ НАРОД НА НЕДОИМЪК И НЕОПРАВДАНА СКЪПОТИЯ ?!?!!?! Що за тъпотия и оли гофрения ?! Какви са тия договорености да плащаме скъпо и пртескъпо,а да изнасяме и захранваме други държави на много ниски цени?! Не ви ли е неудобно да говорите,че НАРОДЪТ НИ ТРЯБВА ДА ПОЛЗВА СКЪПА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ,А ИЗНОСНАТА ДА Е В ПЪТИ ПО-ЕФТИНА ?! Къде другаде по света има износ на ефтино производство,а скъпото занарода ?! Срамна работа !

16

Глъм

преди 2 години

Значи да си фалираме държавата е ОК, да оставим майките и бащите си на студено и да купуват скъпо и прескъпо е ОК. Но да спрем износа на ток и Българска дървесина за Немските баби и фирми не е ОК . Начин като Фана една сопа.

15

Анонимен

преди 2 години

Добър ден аз съм ,,бизнеса,, Идвам тука на евтино . Платете ми сметките щото аз съм ,,бизнеса ,, а вие простите . Зелената сделка не е чудо невиждано. Пръв я направи Китай и сега плаща цената на зелената грешка . ЕС просто иска да я повтори защото ние ще плащаме . Китай преди повече от 5 години инвестира във ВЕИ та повече от 600 милиарда и после рязко спря и почна да строи ядрени реактори . Ако беше хубу нямаше да спре . И нас ни чака от същото.

14

Анонимен

преди 2 години

Ще видите сега как Европейския съюз ще клекне на Полша санкций ли грънци хората 70% тока им е от въглища да стоят на тъмно и студено заради ония ***... оти ли ама у нас нещата няма да, се развият така ще унищожат всичко да угодят на тия и ще си спомним режима 2 часа има 2 няма

13

Анонимен

преди 2 години

Празни приказки на измамник. Пазар няма. Ако имаше пазар токът от перките и соларните панели нямаше да е с гарантирано изкупуване. Истината е че 3 и 4 блок трябва да заработят, но политиците ни са женски полови органи.

12

Анонимен

преди 2 години

А защо да не се уеднаквят цените? Като евтият ток ще покрива част от разходите за скъпия ток.

11

Анонимен

преди 2 години

Преди Виденовата зима пак изнесоха, само не беше тока който помни.

10

Анонимен

преди 2 години

При борисов проблем с цената на тока нямаше!

9

Истина

преди 2 години

Спирането на износа на ток трябваше да е приета преди 3-4-5 месеца, вече и да го направят е късно. Печалбата на е а ще отиде при големите усвоители а бедния народ и малките фирми са се изгърбили. Мафията си живее добре без значение кой управлява. Време е едни 1000 човека да изчезнат за 72 часа за да живеем добре май остана единствено решение

8

Анонимен

преди 2 години

На кво отгоре се раздават нашите пари на ,,бизнеса,, ? Тази държава на ,,бизнеса,, ли е или на народа? Цената на тока ще продължава да расте и няма значение дали ние ползваме скъпа газ или не щото пазара е общ а в Германия и Полша ще трябва да се извеждат големи мощности така че те ще вдигнат цената и на нашия ток. Бизнеса просто трябва да свикне да си плаща повече или да отиде в Русия както направиха много европейски компании .

7

ПроСоТо

преди 2 години

а сега какво става?..ВСИЧКИ МОЩНОСТИ,произвеждащи ток, са ПОСТРОЕНИ ПО ВРЕМЕТО НА Живков,с труда на народа и ПРИНАДЛЕЖАТ на народа!!!!!!...Е,как стана така,че МАЙМУНИТЕТЪРГАШИ ЗАГРАБИХА неща,които принадлежат на нацията?!..Толкова ли не разбирате за какъв чудовищен грабеж и престъпления става въпрос?!

6

ЦИНИК

преди 2 години

Мълчи бре !