13

Анонимен

преди 2 години

Този проф. Салчев е приел заплатата, но не е приел да овладее познанията, които изисква тази длъжност. Голяма излагация !

12

Анонимен

преди 2 години

Опа, това е новина, явно кранчето е спряно и мафията в бели престилки се активизира.

11

Пурко

преди 2 години

Статията е кръгла нула.На първо място се казва причината за всяко действие и после се обсъждат подробностите,но с купени дипломи-толкоз!

10

Анонимен

преди 2 години

Завършил е медицина но никога не е работил като лекар ( и той като министъра). Научните му степени са в Социалната медицина и здравния мениджмънт, както и по Макроикономика. На запад попринцип такива са кандитатие за ръководни позиции в ъправлението на здравната система, но там нещата работят. Тук НЕ! Ако не си работил в болница мисля, че си нямаш представа какво се случва реално.

9

Анонимен

преди 2 години

Оня ден и аз, като обикновен гражданин и потенциален пациент (Не дай Боже!) му поисках оставката на тоз в един друг форум, ама там всички гракнаха, че не разбирам..... Е, сега сигурно ще кажат, че и тези от колегиите не разбират, мхм

8

Анонимен

преди 2 години

Нахакан връзкар....Нещо не се откриват научните му трудове. От "нашите" професорчета ще да е...

7

ББ

преди 2 години

До Анониментова са вменявания,не са факти,дай факти...като например...менда на боко излъэга НС и гласува двойна данъчна за лотариите на божков!...и години ***.а.ахте Народа ни...грабейки го,...или...Пеевски видя сметката на активите на КТБ...през Гешев...факти бре...Българите плащаме грабежите на дпс-гроб,САЩ се върнаха приятели!...на пиивски само ще му светне ...и ще осъмне в затвор в САЩ!отдавна не е игра на пари!!!

6

Анонимен

преди 2 години

До ББЗащото служебмото парвитеслтво е накадърно и корумпирано, затова.

5

ББ

преди 2 години

хаха искат,ама защо я искат,защото спира кражбите ли?,или защото са калинки на дпс-гроб и сеят хаос в опит да запалят България?...идете в германия да режете здрави сърца като ония от пазарджик...в затвора ли е вече гешев?...ще я платиш...!!!Бог да пази САЩ!

4

Лекар

преди 2 години

А и да ви светна за надписването, вервайте ми не сме открили топлата вода, всичко идва от запад

3

Анонимен

преди 2 години

хитър е, изигра бай Масон, само затова трябва да е шеф на касата, иначе не е никакъв учен

2

Лекар

преди 2 години

Създаване на няколко каси, индивидуални партиди, за колкото си плащаш, толкова и получаваш. Ама тогава как ще се краде??? А за надписването, ние пак ще си надписваме, но това са кокошкарски изпълнения, в сравнение на краденето по високите етажи

1

Анонимен

преди 2 години

а унуците ко ше идьт