55

Ваксиниран

преди 2 години

Идете се ваксинирайте,вместо да филосовствате,за да приключим с китайския вирус най накрая!!!!

54

Ваксиниран

преди 2 години

Задължителна ваксинация, !!!На всички!

53

Анонимен

преди 2 години

Нашите платени тв ,все бият на сините че сме на първо място по зарезени и смъртност )

52

Кацо бацо

преди 2 години

Що ми дреме за вас - слагаите си ваксините и марш в молаАс трябва да взема парите за тях

51

Анонимен

преди 2 години

80% васкинирани пък тотално заразяване!"Ваксините" не са ваксини а мошенничество!Каца,чуваш ли ?

50

Анонимен

преди 2 години

Там имат 67,6% напълно ваксинирани, но сред хората, които се заразяват, влизат в болница и умират, т.е. най-възрастните, ваксинираните са над 90% и затова там имат 10 пъти по-малко починали на човек от населението от България.

49

Анонимен

преди 2 години

Уф, тия измреха от некв мижав вирус, ама не и от диабет, затлъстяване, сърдечно съдови. Некв мижав вирус ги повали смъртоносно. Що не си гледате работата? !0 годишно дете със затлъстяване и диабет сред жертвите. Е, такива са жертвите и това следва да се лекува, а не вируса.

48

У нас

преди 2 години

се мре от ВСИЧКО! Формална или никаква профилактика, лекуване по инерция на хронично болните, бездушни доктори, преуморени и нерви сестри, санитари - липсващи...От мнооого години е така. А от година и половина - отлагане на планови операции и прием. Прави ли ви впечатление израза:"В системата няма данни за придружаващи...". В коя система? На съответната болница вероятно, защото ако съм от Сливен, пък *** приемат в ямболската болница, там наистина нямат информация за здравния ми статус.Трагедия

47

Анонимен

преди 2 години

Ваксъри, сър. Акъл колкото най-глупавата овца.

46

Анонимен

преди 2 години

До 46 Според шефа на ковид отделението на Пирогов разликата е в липсата на обучение на медиците и общ стандарт на лечение на болестта. Калпаво лечение=калпав резултат. Наскоро друг топ лекар обясняваше, че усложненията водещи до влизане в болница у нас са заради изписването на куп антибиотици в самото начало на лечението, т.е. пак неадекватно лечение.

45

Анонимен

преди 2 години

До 48. При 70-80% ваксинирани според теб от тия 50000 болни колко са с ваксина? Ще ти подскажа- над 50%, много вероятно докъм 80%. У нас при ваксинирани 20ина% горе-долу толкова от приетите в болница са ваксинирани.

44

ND

преди 2 години

На близките на починали в ВГ плащат да миришат умрели от ковид. Разказват хора взели пари. Числата са манипулирани.

43

Анонимен

преди 2 години

При 50 хил заразени на ден там умират по 200 души. И да, точно щото са ваксинирани бе, *** !!!

42

Анонимен

преди 2 години

Всъщност Великобритания отново се връща към идеята за бързо достихане на стаден имунитет. Преценили са, че могат да пожертват някаква част от неваксинираните, и са оставили вируса свободно да се шири сред едно вече до голяма степен защитено с ваксината от тежко протичане на болеста население. И в началото на пандемията се пробваха да направят същото, но без помощта на ваксинацията, и опитът им се *** в жертване на слабите и старите, като бързо се наредиха сред здравните провали в света.

41

Учуден

преди 2 години

Що тъи те нали ваксинирани тамИли ваксината парлама

40

Анонимен

преди 2 години

Пояснение за мързеливите и глупавите. Онзи ден починалите във Великобритания са били 179 души при 68млн население (население 10 пъти по-голямо от нашето), което прави все едно 18 души починали от Ковид в България, а у нас бяха починали 107 българи. Вчера са били 115 души починали във Великобритания, което прави все едно 12 души починали в България, а у нас са починали 120 души. Предишната вълна във Великобритания почиваха по 1300-1600 души на ден. Разликата е само ваксинацията.

39

Анонимен

преди 2 години

Е, чо бря? Нали са изваксинирани масово и отличници? Нещо не моат да прокарат тая ваксина успешно.

38

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам! Нали са ваксинирани. Как така боледуват? Нямат ли зелени сертификати тези хора?

37

:D

преди 2 години

115 умрели с Ковид - аматьори! Ние имаме 120,а сме 11 пъти по-малко.

36

Анонимен

преди 2 години

имат към 15 милиона неваксинирани, тоесг материал за горене за 4-5 месеца по 100 хиляди