11

Димитровград

преди 2 години

Защо не каже колко заплата нето дава,а реве за кадри,за 650-700 лв колко персонал ще намери.

10

Анонимен

преди 2 години

Незнам коя съвременна икономика може да работи в условия на режим на тока, колкото до кадрите, образователната система на ГЕРБ е произвела достатъчно много нискоквалифицирани полу-грамотни работници които ще станат, стига да не избягат и те навънка. Даже и те разбират в какъв клозет живеем.

9

Анонимен

преди 2 години

Хахаха! Май се задават масови фалити!Или вдигате заплатите сериозно, подсказка 5% не е сериозено увеличение или скоро ще си работите само с любовниците (докато не им писне и не ви напускат) и с родата.Вече познавам един такъв тарикат. Имал 30 камиона, обаче само 5 човека персонал и се жалваше, че всичко заминали за чужбина и сега той и брат му трябвало да изпълняват поръчките, за да не си загубят клиентите. Аха, май доста се беше вкиснал.

8

Продължавайте

преди 2 години

така и ще обучавате шимпанзета да ви работят..

7

Анонимен

преди 2 години

Какави кадри нямате? От небето наготово ли да ви паднат? Защо не ги обучавате? И до днес има големи райони в страната ,където има над 50% безработица, поради липса на работни места, взимате хората, обучавате ги, устройвате ги на добре платена работа с договор и толкова!

6

бг народа е търпелив

преди 2 години

В България имаше обучени кадри на много високо ниво,но сринахте икономиката на България след 1989 година,много хора участваха в това,включително и мутрите имат вина,защото рекетираха всичко и дори малките начинаещи бизнеси закриха,често заплати не им плащахте на работещите или им плащахте мизерни заплати,често при лоши условия на труд или извънредни часове,които дори не плащахте и хората избягаха,а на други места се обособи безработица от 50% до 80%,селата изреваха от банди,роми и се обезлюдиха

5

демократ

преди 2 години

До Анонимен Всеки ще прави каквото си иска. Ако трябва и с оръжие в ръка! Свърши тая с феодалния комунизъм и феодалната демокрация. Задава се калъчката!

4

чужд

преди 2 години

До БГзатова аз съм скъсал с "българския бизнес" още 1996!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

Да бе!

преди 2 години

'медийте' отказали хората да се боцнат? Хайде бе - по 24 часа на ден само пропаганда за боцкането (защото това не са ваксини!) тече! То не са лекари, спортисти, артисти, колхозници, политици - всички само са "ползите" от боцкането говорят! Е това е "демокрацията" явно!

2

БГ

преди 2 години

Няма кадри, щото не давате пари. Затова хората отиват в чужбина, защото не им се подиграват с труда. Благодарение на бизнеса, в България има бедни работещи. Не е заради Бойко, Радев или Нинова, а заради т.нар. Бизнес. Вечно ревящи, че няма кой да им работи за жълти стотинки...

1

Анонимен

преди 2 години

на толкова прoст народ - демокрация не му требе.да марширува в казармата и да му смъкват по сто ризи от гърба - е това най му отива.