30

Анонимен

преди 2 години

Те затова на младежи под 50 годишна възраст не трябва да се дават шофьорски книжки.

29

наблюдател

преди 2 години

Пак беля с тез БМВ-нца. За шофьорите им ще трябва тъмно зелен сертификат.

28

младен

преди 2 години

Жалко че не са измрели всичките.

27

анонимна

преди 2 години

До Анонимен той също е мой познат! благодаря на Бог, че поне него е запазил. Мисля, че е безрасъдно самото му участие в тези глупави гонки!

26

Анонимен

преди 2 години

До анонимна В този случай какво ти е мнението за шофьора?

25

анонимна

преди 2 години

До Анонимен прочетох го в друг сайт. като ти е интересно прочети повече информация. момчето, което загина ми беше приятел. казвам го от първо лице щом влизам в спор с теб

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимна Къде точно прочете, че не е загинал шофьор, а спътника му?

23

анонимна

преди 2 години

До Анонименда видим ти кога и как ще приключиш! грозен коментар на чужд гръб, ама нали тук сме анонимни позволено ти е ! внимавай къде и как пресичаш , защото колкото по-малко пешеходци толкова по- добре

22

мен

преди 2 години

До Анонимени какво мъжете не правят такива неща ли? повечето поразии са от зрели хора, така че моля ви не пускайте такива *** коментари. акъла си го давайте само ако го имате! почивай в мир, приятелю!

21

в

преди 2 години

не е убил себе си! четете и не пишете глупости ! ако е ваш син приятел или близък няма да коментирате. и да беше убил себе си добре ли е ? младо момче с бъдеще, никой не може да избяга от съдбата си!

20

Анонимна

преди 2 години

Не ви ли е малко срам??! Изчетох всички коментари, както значи "добре, че не е убил пешеходец"?! МОМЧЕТО НА ПАСАЖЕРСКОТО МЯСТО Е ЗАГИНАЛ! ТОЙ КАКВО Е НАПРАВИЛ?? ШОФЬОРИТЕ СА ДОБРЕ И НА ДВЕТЕ КОЛИ, НО НЕ ЧЕТЕТЕ А САМО СЕ ЗЛОБИТЕ! С какво е виновно загиналото момче?! Светла му памет,беше невероятен приятел и човек!

19

Анонимен

преди 2 години

До АнонименП.С.Добре, че не е отнел живота на някой пешеходец!

18

God

преди 2 години

Хората, които не могат да карат защо си избират бързи коли със задно предаване? Да караш БМВ си иска умение и всеки *** мисли, че само се натиска газта. И като поднесе задницата и не знае как да я овладее и сече стълбове. Добре, че не е убил някой друг, а само себе си.

17

Анонимен

преди 2 години

Живея на Владимир Вазов, като ограничението е 50км/ч. Всеки ден и нощ такива *** се режат с колите си за по 1000-2000лв., а също така смущават спокойстивето и донорите с моторите. Години наред не съм видял полицаи да спрат и да глобяват тези прости, ***, ниско интелигенти "състезатели" управ;яващи и двата типа превозни средства. Явно щом полицаите не си вършат работата, то естественият подбор ще я свърши. Колкото по-малко такива, толкова по-добре.

16

Кики

преди 2 години

Такава ценностна система е заложена на цяло поколение.БМВ та чалга руси парцалетини, арогантност и простотия.Честито на родителите.

15

Вечна памет му памет

преди 2 години

Не дочака Архангелова задушница да почива в Мир!

14

Анонимен

преди 2 години

От онези г3ета дето се правят на бързи!

13

тя

преди 2 години

В 2 часа през ноща не спиш ли бе ? или караш пиян !

12

Анонимен

преди 2 години

Печалбарите да си помислят много добре на кои дават книжки. На деца книжки се недават. Когато станат мъже на по 35 години тогава може. Аз искарах мойто книжка в Казармата през 1977 година. Тогава станах мъж. Защото трудностите през които преминах ме направиха отговорен и разумен. А сега женичките с БМВ-тата карат като за последно. Интересно кои са родителите им и как са им дали толкова мощни автомобили. Нямаше ли закон който млади водачи да са с придружител и да не се качват на повече от 60 коня

11

Алекс

преди 2 години

БМВ е добър автомобил,но изисква повишени шофьорски умения.Не е подходящ за начинаещи шофьори.