21

Анонимен

преди 2 години

Защо никой не задава въпроса , защо се работи след пенсия , не само в мо , но и в мвр !?

20

Анонимен

преди 2 години

Да осъди Държавата най искрено му пожелавам баща си загуби

19

еди кой си

преди 2 години

Баща му би трябвало да е и с застраховка живот от Армеец. На наследниците им се полага обезщетение за загинал от министерството, обезщетение по застраховката живот, пенсия до навършване пълнолетие и други, които не могат да го върнат или компенсират загубата му.

18

Анонимен

преди 2 години

До 7 Намесва синът си, защото тя няма брак с Майор Терзиев и не може да предявява никакви искове, но синът им като наследник може.

17

Анонимен

преди 2 години

Съд до дупка за тая скапана държава

16

ПроСоТо

преди 2 години

момент!.."Ищеца" е..ДВАНАДЕСЕТГОДИШЕН ПОДРАСТВАЩ!??!..Той дори няма право да гласува!..Няма право и без ПОПЕЧИТЕЛ да се забърква в съдебни каши!!..Какво,това "българския Тундберг" ли ще бъде?..Защо майка му не предприе тая стъпка?!..Защо бута МАЛОЛЕТНИЯ?!.....ОПРЕДЕЛЕНО обезщетение СЕ ДЪЛЖИ на семейството на ..някои го наричат "загиналия",но според мен по-вярно е.."ОТСТРЕЛЯНИЯ" пилот..Обаче наистина не разбирам защо малолетния са го избутали на "първа линия"?!..Кой е "адвокатина" на "ищеца"?

15

Свиня

преди 2 години

h сър...жалко за човека .....оставил е лошо наследство....ако стане война няма да искат да излезат от поделението камо ли да воюват....и отиваме на оная приказка ....га яде кифтета не рива....

14

Анонимен

преди 2 години

Да и тез пари пак от нас данакоплатците ще ги вземат,да ги взимат от Радев където гушва по 15 хилки на месец за 5г. милионер го направихте,той като главнокомандващ някаква отговорност няма ли да понесе.

13

Анонимен

преди 2 години

пълни глуписти особено на майката която ползва непълнолетно дете за финансова изгода. Има наредба която определя кои дежурства как се компенсират. Бойните дежурства се компенсират финансово и ако погледнете заплатата на пилот даващ такова дежурство, тя е почти двойно ако не дава. Тоест вместо 2000 е 4000. Обикновените деж в армията се компенсират с до 18 лв максимум за празничните. За сметка на това се ползват 2 или 3 дни компенсации.

12

баба Яга

преди 2 години

Доста некомпетентни сте се изказали. Момчето е наследник на баща си и може да има претенции за всичко. Като дете на пилот, който катапултира преди да сте се родили, мога само да ви кажа, че това не е онзи строй, в който всичко се покриваше и който от където е.

11

МНЕНИЕ

преди 2 години

Детето и Майка му трябва да получат пари за Внуци и Правнуци - Това е БГ Армията - бащата е бил Боен Пилот .Застраховката трябва да е няколко Милиона Долара .

10

Ямболски цървул

преди 2 години

Браво момче.Съд до дупка за тази анти-държава!

9

MaйMyнaтa

преди 2 години

Аэ вече съм ви осъдил всички, остава да реша, кой ефективо и кой условно.

8

Анонимен

преди 2 години

бой за кинти чрез риване - 'вижте туй 12 г лапе как остана без баща!'

7

Анонимен

преди 2 години

да съди фигуранту

6

Анонимен

преди 2 години

Тези искове са на алчната му съпруга, защо намесва 12 годишният им син?

5

Генерал Радев

преди 2 години

Нет человека, нет проблем!!

4

Обективно

преди 2 години

Майор Тердиев е бил на нощно дежурство сори и в нощта преди учението. Не знам защо са го претоварили така!

3

Анонимен

преди 2 години

Майор Терзиев беше ликвидиран по поръчка на Румен Радев. Терзиев имаше доказателства, че Радев като шеф на ВВС, работеше за Русия. Радев бе Руската къртица в НАТО и Терзиев щеше да свидетелства затова. Но го учистиха.

2

Анонимен

преди 2 години

До Асан-ХАПЧЕТАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!