178

Наско

преди 2 години

И този започва да се излага, но нали толупа го подкрепя -нормално!

177

И сме за ...

преди 2 години

Посмешище пред целия свят да ни е страх един нацист да екзекутираме ... Да бе ще го па и храним па и у затвора след цялата тая с.в.и.н.щ.и.н.аааа ...

176

Кънчо

преди 2 години

До ДДРОнег Ти сериозно ли питаш дали президента може да контролира тези, които ТОЙ е назначил ?!? Личи си че си куха кратуна като чорапа. Цялата интелигенция ще гласува за професор Герджиков, а всички агенти на ДС ще гласуват за Радев.. Това не ви ли говори нещо ?!?

175

:)

преди 2 години

Герджика вече го хвана срам и ходи без червило, а червените обущета с висок ток ги носи само в къщи и то след 22.00, при спуснати перденца. Ама напразни са тез жертви. Радев ще го отвее с 60-65% още на първи тур.

174

Хунта вън!

преди 2 години

Некадърници скапани! И Герджика ви го набива в прав текст! Тепърва ще ядете папарлягата! Нищо не сте видели все още! Запъртъците, ушите и *** риба ще ви се сторят като цветна картинка в сравнение с народното недоволство, което ще се стовари върху вас!

173

:)

преди 2 години

Согурно герджиков, зам министъра на образованието в правителството на НДСВ и ДПС ще ни реши проблема. Може би с някой бонус като раздадените 20 милиона в СУ а?Кажи сега Пеевски подкрепя ли те? А твоето вице Борисов ли ти го нзаначи или се познавахте от преди?

172

Непряко засегнати:

преди 2 години

Ми към 7 милиона човека!

171

А БЕ ЩО

преди 2 години

Герджиков ТОЛКО ПРИЛИЧА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ???

170

Ми питайте:

преди 2 години

СБУ и КТ Подкрепа за точната бройка на колегите в двата цикъла :Изкуства и спорт, Природонаучен и ето ви я точната бройка. Около 20000 човека с пенсионираните вече ....Това са пряко засегнатите и експлоатирани против Конституция, ЗНЗТ, международната конвенция за правата на човека. Ако бяха армия това са три дивизии , всичките висшисти учили и плащали 5 или 7 години после за да бъдат роби!Абе не ми се приказва повече , ама ....

169

Анонимен

преди 2 години

Да ама пък пагоните на Лойко ги връчи Гоце!

168

смях

преди 2 години

Много ми хареса вчера фуражката, като разправя на журналистите, че не се е крил като се е ваксинирал още август месец, просто не е искал да си прави ПР ...Същия дето се правеше , че вирус няма, а пък тайно се е боцнал още преди месеци.

167

Анонимен

преди 2 години

радев отива към смъртна присъда, време е поне един да увисне на бесилото

166

КОЙ КОГА

преди 2 години

Кой връчи на другаря румен радев пагоните за генерал-майор? .... Плевнелиев разбира се

165

хаха

преди 2 години

Сигурно само 27 човека са останали живи от ДС и всичките са издигнали фигуранта , защото като му кажат падни за 20 и той вече е на земята.

164

УПРАВЛЕНЕЦ

преди 2 години

протестърите и радевчетата да драпат за втория мандат на рундю, но пък ние се интересуваме КОЙ ще има повече депутати в Народното събрание, защото след 14.11 ще си има редовен парламент и никакви президентски вопли няма да имат значение, а ако реши мнозинството може да му направи импийчмънт и да го изхвърли от Дондуков предсрочно

163

Дебат между двамата

преди 2 години

Професорът нали покани Рундю на дебат. Рундю що така се скри?

162

Анонимен

преди 2 години

Цурка Цачева определено е доста по голям МЪЖ от тия льооохмани Герджиков и Плевнелиев!

161

Анонимен

преди 2 години

Личи си , че фенчетата на чорапа , са и фенчета на мазната чалга . 27 човека от инициативния щаб са от ДС . НЕ един, не двама ... Сами си правете сметката чий кандидат е фигуранта

160

До168

преди 2 години

Балтов да,Кантарджиев е в пенсия,Ангелов съвсем нормално не може да бъде министър в тоя служебен кабинет!Сега дай да видим евентуално със какво биха били по полезни тия тримата в тая ситуация?

159

Анонимен

преди 2 години

ЕХ ПО- ДОБРЕ БЕШЕ, КОГАТО РР СИ БЕШЕ ФИГУРАНТ.. ПОЧНА ДА КОМАНДВА И СИ Е..А М.ААМАТА... ДОБРЕ ЧЕ НЕ СМЕ ВЪВ ВОЙНА,ЧЕ СИ ОСТАНАХМЕ БЕЗ ВВС..