218

Да Пазим Ректора

преди 2 години

Нежността на Ректора показателно подтвърждава че ако Ковида го прихване, че може да си почине от смърт чрез умиране в края на живота баш га смъртта започва.

217

Анонимен

преди 2 години

Тога не Тога, а кривна от мъжкиата посока на друма, он че те да Боре изпраска и през клъстио чершафъ. Мажи червилото и се пази да ти неулезе у ноздрата че после от къде че да ти напинят клечките с памуците да те тестват имал ли си директен заразяващ контакт с Курана Вуроса ковид'19.

216

Анонимен

преди 2 години

С право Ректалътът на Университета треа да се провъзгласи за "Муцката на Прехода от за"

215

ББ

преди 2 години

дпс-гроб минаха всякакви граници,бедните имащи само пари...парите отдавна не са ценност...еднокнижника...назначил"професора"...никога повече дпс-гроб мафията...ако обичате децата си...ако не искате децата ви да се отричат от Вас!Чиста и Свята!

214

Е нема що

преди 2 години

Този ще е по-жалък и смешен , и от Плевня !!! Оня поне минаваше за някакво магаре , а този и хамстер не става !!

213

филип ейджи

преди 2 години

така,така и ние от него ще се дистанцираме!!!

212

Анонимен

преди 2 години

Професорът много се разговори без да се усеща, че всяка дума и всяка фраза хвърлена срещу Радев налива вода във воденицата на генерала. За ББ да не говорим - той на ден по 3-5 пъти сипе омраза по адрес на РР. И хората смятат, че това е от завист. Нали си спомняте думите на един герой от Н.Хайтов: Брулете, брулете, то върба се не брули, плодно дърво се брули.

211

ИЗБИРАМ ПРОФЕСОРА!

преди 2 години

Избирам проф. Герджиков, защото е европеец и интелектуалец. При военните интелектуалците са рядкост,впрочем мястото на военните е в казармата, а не в политиката, иначе ставаме бананова република на Кремъл.

210

Анонимен

преди 2 години

Браво професоре! Кажи им го директно на гадните мършуляци- хунтаджии!

209

Анонимен

преди 2 години

Ако оняа дето кара танкчетата , произведени от яка подцинкована ламарина беанатомически определеназаПКПетка, как ли след изборите Гласът от Банкя ще нарече Герджо, ДалиПРД?

208

Анонимен

преди 2 години

цък Танзъ на портрет а муцунката напред

207

Анонимен

преди 2 години

Този е по-*** от Биков , Д. Атанасова , Борисов и онази *** взети заедно ! Като ги е назначил Радев да не им е настойник бе ......! !Нали това временно правителство трябва да оправя всичките лай..рии след 12г.-ното "велико " управление на твоето ГУРУ , дето те бута в калта на политиката , освен всичките други кризи и проблеми , кризи и пандемии които са в цял свят ?! Ти ли ще си обединителя , дето отсега само ЛА..на ти течат от устичката , и нищо същественно не си казал ?!

206

Анонимен

преди 2 години

А герБджика се дистанцира от студентите на СУ, които протестираха срещу к..радеца от банкя....

205

Анонимен

преди 2 години

Да не говорим за мъже точно тоя мошеник и лъжец че ни бил от герб или ДПС ,и че Левски бил измислен герой на Иван Вазов )

204

анонимен

преди 2 години

Когато корабът потъва,капитана остава последен. Това се отнася за истински мъже. Радев се дистанцира от министри,които е назначил. Следователно ,не е капитан ,а страхлив плъх.

203

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Перуката съсипа футбола!.....Сикаджията/тиквата/ -цялата държава!....Доган окраде парите на българина и си прави какво си иска !...Кошлука слугува на олигарсите !.....Каскета мълчи,като ремсист на разпит!....Докога !

202

анонимен

преди 2 години

Г-н професоре , във всяко нещо има полюси. Ако вие с вашия интелект , човечност и стремеж за една по-добра България сте на положителния полюс , то на отрицателния полюс е всичко отрицателно прикрито добре със социалистическа логорея за " добрия спасител от злото" .По делата им ще ги познаете--както е написано в евангелие от Матея, или-По плодовете им ще ги познаете, та бере ли се грозде от тръни и смокини от репей? Това управление е с вкус на горчив бадем-тежка обица за осъзнатия българин.

201

до 174

преди 2 години

Към каква смъртна присъда отива, бе ***?!? Траел си 30 години яко БДСМ без да се обадиш, сега си тръгнал смъртни просъди да раздаваш. Да не увиснеш ти накрая, на нещо.

200

Анонимен

преди 2 години

Герджик, недей да коментираш другите. Кажи ти какво ще направиш и какви са твойте идеи.

199

Анонимен

преди 2 години

И това го казва човек, в чийто университет се дават докторантури на плагиатори....Той един университет не може да управлява като хората, тръгнал държавата да оправя. Само да попитам - докато беше ректор на СУ, с колко места напред се качи в международните класации този университет?