257

Аз

преди 2 години

Чудя се защо не отменят всички мерки, маски и т. н.... да го оставят този много интелигентен народ да си живее по старому. Да премахнат клинична пътека ковид и да спрат да приемат болни от ковид в болниците. Да спрат да тестват за ковид. Този много умен народ иска точно това. Уморих се да чета коментари как вирус нямало, или ако имало бил лек грип, или че това не било вирус, а ни пръскали със самолети. Дайте му на този умен народ това, което иска! И дано напролет оцелелите да се смирят.

256

Анонимен

преди 2 години

Гледайте катастрофалното положение в Румъния и Латвия, защото това ни чака и нас. В неваксинираните държави е мор! Каквито и да ги дъвчете тука против ваксините , ясно е, че те спасяват !

255

Славейков

преди 2 години

Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърш

254

Бабите вкъщи

преди 2 години

Бабите - вкъщи, а младите - на площада, за да отвоюват свободата си! Върнахме се в 1941 г.! Само името и джендъра са сменени - от Адолф на Урсула.

253

Анонимен

преди 2 години

272 може и без ваксина да е леко, аз го карай ден и половина.

252

Анонимен

преди 2 години

Почват да преоткриват Работата ссвобождава във вариант vaccinen macht frei ковидзомбитата а то всичко се почва в името на свободата, а дори С.Корея официално е народно демократична република.

251

Е, не!

преди 2 години

Боже мили, "д-р" Монев!! Този ли парамедик на Гражданска защита намерихте да ни облъчва?! Това е несериозно, ако искате хората да повярват във ваксините, интервюирайте истински лекари.

250

Анонимен

преди 2 години

В болница влизам само на работа.

249

280 е прав

преди 2 години

Идеално се следи човешкия организъм на неваксинираните, и лечението им може да се наблюдава по- лесно. Тези ,които са ваксинирани, ще имат повече трудности. Там има объркване и неяснота, дали проблемите са от Ковид или от самата ваксина,която са си сложили

248

Математика

преди 2 години

Чета сводката от последният ден "14,4 % от заболелите са ваксинирани , при ваксинирани малко над 22 % . Не знам как е в Германия , но в България е така . Много лесно човек може да си направи сметка , че вероятноста да се разболее ваксиниран , спрямо тази да се разболее неваксиниран е 60 %

247

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите си нямат идея колко *** трябва да изпият ако се разболеят. Все едно да пиеш кортикостероиди и да ти бият хепарин е безвредно.

246

Анонимен

преди 2 години

Най яките опитни мишки са неваксинираните. Иделно се следи всеки един етап от развитието и еволюцията на вируса.

245

Анонимен

преди 2 години

Доктора направо вкара в миша дупка всички антиваксъри хахахахахаха.

244

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е най-тествана до сега.Вярно е. Милиарди опитни мишки. И все още не е приключило тестването на биопродукта.Факти..? Колкото искате. Всеки ден излизат все нови данни от проучванията.И не е това, което в началото казаха.Обещаха едни качества на "ваксината", а излиза друго.Дългосрочното действие след някоя и друга година. Все още не могат да.се нарекат ваксини.

243

Талидомид

преди 2 години

И германското изделие "Талидомид" е било "ТЕСТВАНО" - според лъжелогиката на този лекар, от милиони хора през 1950-те години, а години след това "тестване" е разкрита ТРАГЕДИЯТА за много хиляди семейства с деца - *** заради Талидомида.

242

Анонимен

преди 2 години

-Тези, които могат да ви накарат да вярвате в абсурди, могат да ви накарат да извършите жестокости.Волтер

241

До Еми прав е

преди 2 години

Съгласен, още повече, че решението му е било доброволен акт. Но гледай сега какви коментари и колко "минуси" ще събереш.

240

Милен

преди 2 години

Колко много лъжи е изръсил този "доктор"... В момента в АГ болницата във Варна половината лекари са с болни (ваксинирани). Някои вече минаха и през болница за лечение. Да не говорим, че повечете болни сред познатите и приятелите ми са все ваксинирани... Какво точно предпазва този "зелен сертификат"? Предвид, че преболедувалите МНОГО РЯДКО повтаря, а другите са с пресен тест, то точно ваксинираните, които са най-големите разпространители трябва да имат ограничен достъп.

239

Анонимен

преди 2 години

Дали са опитни зАйчета - не знам, но със сигурност са с редуциран умствен капацитет. И доста страхливи, на всичкото отгоре. И злобни. Абе дребни душици.

238

Еми прав е

преди 2 години

Днес се видях с познат - миналия месец големия му син се заразил с ковид. Детето леко го изкарало, жена му ден-два била отпаднала и това е. Той изобщо не се заразил въпреки че бил нон стоп в контакт с тях. Ваксиниран е с Модерна. Жена му с АЗ. На по 43-44 години са. Очевидно ваксините работят.