48

Ехх то лесно

преди 2 години

Така хвърчащо листче мога да си взема от комнията, който се боцна. Тези не са полицаи и нямат право да ми искат лична карта.Че то било лесно да заобиколиш тези глупости.

47

Анонимен

преди 2 години

Еха, успели сте да заснемете цели 10 ентусиаста. С тази посещаемост до началото на ноември може и цялата сграда да се отдава под наем.

46

Анонимен

преди 2 години

Горките хора

45

Силви

преди 2 години

Дядо Коледа донеси ми зелен сертификат

44

Перфектно

преди 2 години

Ще пием кафе в парка на слънце и чист въздух. Хем по-хубаво, хем по-евтино. Да ви cepа на мерките. Ще си купувам дрехи от интернет - знам си размерите. Спестено време, по-малко разходи.

43

Анонимен

преди 2 години

До разпенените ваксърти - изобщо не си давате сметка какво се случва. Като оставим настрана идиотизма да се набучите с експериментална течност която за първи път използва ГЕНЕТИЧЕН механизъм, това все пак е ваше право. Това което сте или *** или страхливи да осъзнаете е че, с вашата подкрепа се налага СВЕТОВНА диктатура - всеки ден уродливите правителства подплатени от корпоративни лобита могат да си измислят всякакви "глобални опасности" да отнемат едно по едно всяко право на ЛИЧЕН ИЗБОР.

42

Алеко супер майстор

преди 2 години

Молове като в Бг никой не строи от 20 години,строят се търговски центрове тип парк с едноетажни згради в зелени пространства...

41

Пълно

преди 2 години

Малоумие !

40

3-та световна

преди 2 години

Гледам християните четат Откровението на Св. Йоан. Сертификатите са прелюдия към чипирането - да свиквате от рано, че ще ви вкарват субстанции в тялото, иначе ще ви забраняват да живеете. Цените стават тройни, стоките се крият по складовете, а шепа свръх-богати ваксър-продюсери си разиграват сапунката "Игрите на глада" и ви гледат сеира.

39

До Анонимен 28

преди 2 години

Да, и до лозето, и в градината има работа, и планини и поля, хижи и паркове. И куче за игра на децата, и дърва има да се цепят, за да заменим фитнесите... Абе, свобода на избора колкото щеш, по-добре от вмирисаните молове с напомпани цени и кръчмите. Но, народа си иска масовката, и това е.

38

Шопехауер

преди 2 години

Инсултите резко нарасстнаха ,даже Ицо хазарта стана реклаамно лице на кампания за Инсулт.Инсулта е коги от старост ти се втвърдят и запушат капилярите ,но вече е масов и при младите е оти бре?

37

Какъв МОЛ

преди 2 години

То и преди нямаше , висят самотни продавачки в лъскави магазини

36

Лекар

преди 2 години

Мен или пък сме много по-умни

35

Анонимен

преди 2 години

Живеем в антиутопия.

34

Баста

преди 2 години

Защо не може на басейн без сертификат?!?!Седиш с часове във дезинфекцираната вода с хлор, след това се къпеш със ***. За какъв Ковид говорим?!?!?!

33

Мен

преди 2 години

Всички знаем, че антиваксърите сте група пропаднали фанатици без образование. Поне не го показвайте чрез глупавите си коментари.

32

Бочко

преди 2 години

Птичи грип,свински грип,овча чума,козе чума,ся прилепова холераа ли квое това аре стигаа вееее

31

Татул

преди 2 години

Е как ще да няма. Нали трябва да се нафоткат в кафенето на партера, че са влезнали?

30

Военен брокер

преди 2 години

Теа милярди дето чакаме ще ни излязат през .... сещате се...

29

Анонимен

преди 2 години

Кво наистина правят като не пускат пенсионерите до Била? Да не би да не са си прочели заповедта? Някой да им отпечата едно копие и да им даде да си четат!