23

Кацаров

преди 2 години

Що бе, сега ваксинираните 20% процента ще се юрнат да ходят на кръчми и да пият пет пъти повече, и всичко ще е точно.

22

Галин Костов

преди 2 години

Никога няма да се ваксинирам. Ще напусна работа ако ме задължат да се набода или ако решат да ми бъркат в носа през ден. Даже в затвора съм готов да вляза заради убежденията си. Не ме е страх. Вече се срещнах с "ужасния" вирус и той е затворена страница за мен.

21

Анонимен

преди 2 години

Малка злобна нация.Обединяваме се само срещу някой на върха и в това сме страшно силни.Падна Бойко,ще падне и Радев.А Доган ви купува за стотинки вече.***.

20

Анонимен

преди 2 години

До 10 дни няма ка да проработи да се изкажат специалистите трбеат поне 14-21 дни за антитела тъй че това че сега се имунизираха с еднодозовата ваксина нищо не значи освен това такова стълпотворение настана че нсй вероятно ще има повишена заболеваемост

19

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко седмици заведенията говореха за зелени сертификати... какво стана сега? Или защото иде зима и тока ще ви е по-скъп,а със сертификатите няма да има как да искате 100% финансирания?

18

Българин

преди 2 години

Българи, нека не приемаме никога никакви мерки от тези слуги. Те ни искат мъртви. Приемем ли локдаун, няма да ни пускат от вкъщи вече до второ нареждане. Ще ни оставят без никакви средства за храна, за да подтикнат хората към отровната ваксина.Приемем ли пак вкъщи, ставаме роби като в Австралия. Това за локдаун е клопка също като сертификата. Нека отхвърлим завинаги локдаун, мерки, маски, да не приемаме сертификат и тестове! Да живеем нормално. Пълен и вечен бойкот!

17

Гиб Мелсън

преди 2 години

Най-добре е пълен локдаун за 10 дни. Да рабптят само аптеките. Никакви банки и никакви хранителни магазини. Никой няма да умре от глад за 10 ако е имал глупостта да не се запаси с храна за десет дни. По един такъв локдаун на всяка вълна по време на пика на вълната, ще бъде сто пъти по-ефективна от маски, каски шлемове, сертификати и подобия на мерки.

16

1-н

преди 2 години

Аре дувайте ве. Аз локдаун не искам и не ми требва. Вас ако ви требва локдаун- затваряйте сами...баси наглеците.От локдаун вадят повече пари отколкото ако обслужват клиенти нормално...

15

SHEFA

преди 2 години

ПРИ НАС ДАВАТ ПО 800 ЕВРО ПРИ ЛОКДАУН.

14

Анонимен

преди 2 години

Не на зеленият сертификат! Е, нали заради тях се въведоха тези зелени сертификати, за които се молеха на министъра, за да можели да работят, а не да затварят. ***!

13

Анонимен

преди 2 години

Хотелите дгд.

12

Зозо

преди 2 години

От понеделник да затварят тотално до изборите - 3 седмици.

11

Анонимен

преди 2 години

а бой не искат ли?

10

SHEFA

преди 2 години

ПЪЛЕН ЛОКДАУН?-ТАЯ НЕМА ДА СТАНЕ.

9

Да го бяха поискали

преди 2 години

През лятото, а не сега, когато така или иначе няма никой в хотелите.

8

Анонимен

преди 2 години

Баш па тея дето изцяло са в сивата икономика издържали държавата. Осигуровки на 4 часа или граждански договори, храни с изтекъл срок, купени на намаления... аре, сиктир, ве... нали доскоро баш кръчмарите и хотелиерите реваха за зелен сертификат и твърдяха, че всички от персонала им са ваксинирани...как работиха лятото с тоя персонал, уж ваксиниран...

7

Влади

преди 2 години

Аз сам за ама искам и пруграмисчетата да спрат да работят да видим как ще изкарват пари. Заради тех е този ковит. Да им вземат заплатите и да им ги раздадът на не можещите да работят. Ще чупа училата на некои пруграмис.

6

Анонимен

преди 2 години

И сертификат ще има, и локдаун ще има. Мъчат се да избегнат локдауна или поне да го отложат за след изборите, че да не навреди на рейтинга на Румен Рублата. Но локдаун ще има рано или късно. Сертификата не може да ограничи заразата.

5

Анонимен

преди 2 години

Тогава хотелите да спрат да пускат гербери активисти за три часа "почивка" в работно време!

4

Анонимен

преди 2 години

ами те си казаха, че така са им наредили и не смеят да направят нищо. Нали няма техният бизнес да фалира - кво им дреме.. те парите си ги вземат, после ги чака някъде топло и добре платено работно местенце