159

Анонимен

преди 2 години

начи слагаме първа доза ваксин, продължаваме да джиткаме нарпед назад със сертификата и до изборети сме ритнали камбаната, щото ще ни е паднал имунитета, ще сме се заразили и ще сме получили усложнения

158

Верно

преди 2 години

Най-вероятно страхът Европа да ги отреже от парите за Плана за възстановяване да ги е накарало да взимат някакви мерки, иначе тези са си доказани "българофоби"!

157

Това заслужаваме

преди 2 години

Малък, но изключително глупав народ! 60% одобрение за Радев??? 121 депутати за ПППП???

156

Логика

преди 2 години

Фармаконцерните печелят, затова по-скоро ще дам фира, но няма да се ваксинирам. Нищо, че държавата вече е купила 7 млн ваксини.

155

Анонимен

преди 2 години

ХиподилEL AMRGO FANI

154

Оставка

преди 2 години

Радев, спирай този цирк иначе излизаме и юмруците които вдигаше ще се стоварат на твоята глава.

153

Чоко

преди 2 години

Спокойно. Обиколих центъра на София и всичко си е постарому. Никъде, никой нищо не иска а хората си джитката като вчера. Тия недоразумения , министрите, ще изглеждат още по-нелепо след като тази заповед падне тъй като няма кой да следи за нея. Жалко за децата, че отново ги затвориха вкъщи. И мислете на 14.11.2021. Да не съжалявате в следващите пет години.

152

Невменяеми

преди 2 години

Удължават изтичащия срок на ваксините , които не е ясно какъв е , все пак е експериментална ваксина !!! Удължават сертификата за нещо което няма сертификат , то такава пародия граничеща с лунатизъм , едва ли има някъде ?!?!?!

151

Анонимен

преди 2 години

Нелегално, пробвах приятелю. Даже ядох от една лъжица на болен от ковид близък. Не става. Пустият му естествен имунитет! Някой може ли да помоли Корнелия Нинова да сподели как успя да го хване втори път и то точно на време?

150

Анонимен

преди 2 години

Обаче твоя срок и на Рундю изтече тавариш КаРУцаров и на останалите партийни банди. Ще видите какво идва от следващата година и в най-върлите си фантазии не сте го очаквали и подозирали.

149

Анонимен

преди 2 години

Хайде да си стиснем ръцете:Има изискване за сертификати.Ами да си има.А това че ще се правят предписания вместо глоби ,да не е до понеделник а по принцип.Ами да си правят.И вие се правите на мъже,че нещо сте наложили, и ние си живеем както можем.

148

...

преди 2 години

Имунна защита има човек 7-14 дни СЛЕД ПОСТАВЯНЕТО НА ВТОРАТА ДОЗА СПОРЕД ФАЙЗЕР! Защо давате сертификат след първа доза НА МОМЕНТА? Мирише ми на "хайде да продадем един боюк ваксини за да може корпоративните господари да са щастливи"!

147

Ох бедният

преди 2 години

Дрънкат семки и бонбонки! Каква щедрост само, ама се опъваш да признаеш естественият имунитет с всички сили.Ще излязат чисълца дето няма да са в полза на ваксината *** никак и ония дето ти дърпат конците няма да са никак доволни.

146

Логика

преди 2 години

Постоянно чувам: "вижте какво правят на Запад" и не разбирам логиката на подобни хора. Ако ви кажат да скочите от десетия етаж, ще го направите ли? Смятате, че на Запад не грешат? Че и там няма хора, които са жадни за безгранична власт и пари? Взимайте се в ръце и мислете с главите си.

145

Анонимен

преди 2 години

Танче, аз пък имам против сертификатите. Защото те са първата крачка към онова, което ще поискат после. Днес ни делят на ваксинирани и неваксинирани, утре ще искат сертификат на детето ти, че си естествено руса за да учи в елитно училище. Ти естествено руса ли си? А мъжа ти? Позволиш ли да те ударят веднъж, ще дойде ден в който ще те бият всеки ден. Сама реши.

144

Абе

преди 2 години

Какви сертификати, какви глупости - вече се доказа, че нито ваксините, нито преболедуването дават някаква гаранция ! Най-добрата мярка си остават дистанцията, маските и хигиената !

143

Анонимен

преди 2 години

а учените кво казват за допълнениеята и измененията на мерките

142

Анонимен

преди 2 години

хахаха, Уесно нема. ..,не не,не, не мога.)))Поздравявам всички, които вярват на кацата с песента на Хиподил" СкакаУец"

141

Нелегално

преди 2 години

Преболедувалите да се заразят още веднъж и ще получат сертификат. Вярно, че рискът да ум рат е 50 пъти по-голям от този на ваксинираните, но пак е минимален, не повече от 4 на 100.

140

отровна гад

преди 2 години

Днес, 21.10.2021 г. Румен Радев изгуби изборите на 14.11.2021 г.!