14

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни лицемери! Ако толкова им пукаше за средното образование досега можеха да са го реформирали - да го дигитализират, да има учебни таблети, компютри за децата, интерактивни дъски, мотивирани и обучени на последните технологии преподаватели, със съвременна учебна програма, която ги учи на нещата, които ще им трябват в живота, без тежки раници, пълни с десетки учебници (за да усвоят едни пари едни издателства), да са им осигурили нормални условия (тоалетни, хигиена и т.н.).

13

Анонимен

преди 2 години

Как да влезнеш в криза ,след ,като не си излизал от нея !?Поне ,от 39 години насам !

12

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-ясни, точни и последователни са препоръките на здравните власти, толкова по-голяма е вероятността обществото да ги следва. От съществено значение е и то да вярва в хората и институциите, които ги изготвят.За съжаление у нас нито инструкциите са и точно и последователни, повечето се изменят по няколко пъти дневно, нито хората вярват в институциите.

11

Анонимен

преди 2 години

връщайте децата в училище, само на тях посягате щото не могат да се защитят и да ви гласуват на избори

10

Анонимен

преди 2 години

А, защо преди да се борим за образование и грамотност не се борим за здравето на децата. Не мислите, че здравето е в основата на всичко. И всичко останало е негово производно!?

9

Криза

преди 2 години

Образователната криза, вече е факт, 5 срока се обучаваме по този начин.За пореден път се показа и доказа, че се държи на неграмотността и че на тази държава деца не и трябват

8

Христо Христов

преди 2 години

Абе всъщност Борисов си каза ясно: целият му евроатлантически матрял е про'ст. И тро'лякът му във форума го доказва с всеки пост.

7

Христо Христов

преди 2 години

До Калеко Алеко/5"То да беше само образователна, кризата в която ни вкара радевата" - да не се обидиш: и на тебе Борисов ТИ каза, че си про'ст!

6

-|-

преди 2 години

... Съюза на работодателите в системата на народната просвета ...Колко работодатели има в случая освен държавата.Това съюз на бордовете на директорите на частните училища ли е?

5

Христо Христов

преди 2 години

До Истината/1"Некадърното управление на фигуранта хвърли България в тотална криза! Енергийна, здравна, икономическа, образователна.." - Борисов правилно ТИ каза, че си про;ст.

4

Калеко Алеко

преди 2 години

То да беше само образователна, кризата в която ни вкара радевата Хунта е тотална и повсеместна, а радевата зима в която рязко навязохме е на път да премине в ледников период, ако на ескимосите които гласуваха за фигуранта не им просветне ... !!!

3

Анонимен

преди 2 години

Що? да не би при предишните шмекери да не беше същото евроатлантици продажници

2

Любо питен

преди 2 години

С изчегъртването докъде я докарахме?

1

Криза след криза

преди 2 години

Радеф, да плюеш по Бойко не е като да управляваш, а ?