91

Краси

преди 2 години

Във всички затвори е така дори в казармите го имаше в комунизма

90

Анонимен

преди 2 години

До Ме--------Не изкарвай мечтите си на яве, практикувай тихо,да не ядосаш някого!

89

Анонимен

преди 2 години

За разлика от руските, западните затвори с като санаториуми, даже песни има за тях - "Гуантанамера"! А докато бяха в Ирак, американците направиха върховен хуманен затвор - "Ел Гариб"! Остави ги руснаците - някой са гледали "Гара за двама". Ужас ви казвам!

88

Georgi

преди 2 години

Не само в Русия е така.

87

Ме

преди 2 години

Щом е в Русия, значи така трябва :) Е, господа русофили идва видов ден - и вас така ще ви плющят - виждам че ви харесва:)

86

Анонимен

преди 2 години

Путин подава оставка, щял да става дребен престъпник...тайно се моли да го опандизят колкото се може по-бързо.

85

Нема начин!

преди 2 години

В западните затвори се спазват правата на гейовете и е по-леко!

84

Анонимен

преди 2 години

Тия статии показват, че на запад макар и по-зле по затворите няма и свобода на словото! - Трят скверно по темите със затворите!

83

Хайлилаклитата

преди 2 години

Съдейки по структурата на текста /не съм правил опит да се мажа с бозата/ - пак хайли лайклитата пишат фентъзи с елементи на хорър! Горките!

82

Анонимен

преди 2 години

Българския русофил стигна новини низини. Във видео показват как мъже го правят с мъже и скача да защитава матушшката си Русия като обвинява възмутилите се за обратни, толерасти и т.н. Русофилията наистина изглежда да е тежко психоизкривяване.

81

IT-спец

преди 2 години

в Гуантанамо по демократично ли плющат ? питам за един приятел.

80

@

преди 2 години

До Анонимен 84Това са пълни глупости и само пълен *** може да ги напише. Затвора трябва да има цел да реабилитира и върне някой към нормален живот, а не да го направи животно, което да излезе озверяло и по зло от всякога. Иначе аз съм за смъртното наказание и подобни, но е супер глупаво да вкараш някой за нещо относително дребно в затвора и да го изкараш готов да убива и мачка всичко живо.

79

ДДРОнег

преди 2 години

Браво на този смелчага !!!___Но има ли затвори по сета, където да няма такива издевателства ?!___За жалост най-вероятно руското правителство ще изпрати убийци срещу Савелиев ... рано или късно ...

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85..За убийците съм твърдо... за...,но в много случаи покрай сухото гори и мокрото...

77

дядо йоцо гледа

преди 2 години

В Русия има схема при която охраната на затвора предлага видеоклип от побой над затворник (осъден за убийство, побой, изнасилване) на жертвите на престъплението. Някои жертви на престъпление изпитват облекчение от това и плащат за ежемесечни побои.

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Няма кой да пише за американските! Не се прави на луд! Нали веднага ще има цензура и дърпане на уши...

75

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си някой третополов толераст с меко ду** за да се трогнеш от това . В затворите трябва да е лошо. Трябва да е толкова гадно че никой крадец, изнассилвач или измамнник ДА НЕ ИСКА ДА СЕ ВРЪЩА ТАМ а да предпочете да ходи на работа То иначе в нашите и западни затвори какво е . Иззнасилиш или убиеш някое детенце. Толерасткия съдия ти даде 2-3 години. лежиш на бели чаршафи и ядеш по 3 пъти на ден. Лекар се грижи за тебе . И на половината от присъдата любезно те питат - Искаш ли да те пуснем?

74

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха В момента четем за руските затвори и виждаме как е,утре като прочетем за американските ще ги плюем и тях,не отклонявай проблема другаде..

73

miko

преди 2 години

Азиатски ценности.

72

Анонимен

преди 2 години

До Аналитик+ Не! Не е достатъчно! За убийци, педофили и изнасилвачи всеки ден в затвора трябва да е ад! Толкоз!