34

Мдаа

преди 2 години

Предлагам на изборите да уволним - буци и радев или да ги пуснем вьв дьльг неплатен отпуск задето искат да ограничават правото ни на труд и живот

33

филип ейджи

преди 2 години

ще уволним радев, предателя на народа!!!

32

Анонимен

преди 2 години

До Че (номер 30) - Разбирам колко си уникален и важен! Обаче за 1-2 човека заместник ще се намери. Шофьори на камиони няма да намерат и чистачки и водопроводчици.......

31

Анонимен

преди 2 години

"Когато държавата ти съществува 113 години на принципа на целуване и навеждане за да просъществува, знайте"-------------------------------------------------------------------------------------- Знаем, че не само политиците ни са никой и се казват никой, но и самата ни "държава" не е субект, а обект сътворен и конструиран като лего-пъзел с цел обслужване на интересите на държавите-субекти в глобалните отношения.

30

до 29

преди 2 години

Не от 113г. караме така, а от поне 613г., забравяш османското присъствие. Българинът никога няма да има доверие на държавниците си!

29

ДДРОнег

преди 2 години

Почти всички мерки за тази Ковид-"пандемия" са *** !!!___А ваксините , които се бият в Бъгалрия се доказаха като безполезни !!!

28

Анонимен

преди 2 години

Възрождение - без коментар!

27

Анонимен

преди 2 години

Не е необходимо да имаш седем пръста восоко чело, за да кажеш "Прилагането на системата от днес за утре създава единствено хаос". Това е пределно ясно на всеки средно интелигентен българин. Прилагането на системата на зеления сертификат от днес за утре създава хаос, но посещението на евроначалника и поредицата изказвания на посланик на чужда държава, не бяха ли възприети от васалното българско управление като заповед за незабавни действия? Както при затварянето на блоковете на АЕЦ "Козлодуй".

26

Могат, могат...

преди 2 години

Как допуснахме да ни управляват в тези сложни времена тези "генерали"??? Единият оправя любовницата си, другият децата си. Каква мисъл за хората и какви решения бълнувате???

25

Че

преди 2 години

Като остана без работа секват и парите към хазната, наясно сте с това, нали? Отдавна търся начин да не ви плащам, некадърници нейдни. Благодаря за предоставената възможност!

24

Анонимен

преди 2 години

Когато държавата ти съществува 113 години на принципа на целуване и навеждане за да просъществува, знайте че политиците нямат лигитимност!

23

Анонимен

преди 2 години

По-същественият въпрос е, защо ние не можем да уволним никой, който " ни служи"))),за въвеждане на сертификекса.В правилно зададения въпрос се съдържа половината отговор.Първо се научи да питаш, после искай отговори.

22

САМО питаме...

преди 2 години

ВЕРНО ЛИ Е, ЧЕ РАДЕВ И КАЦАРОВ ВЗИМАЛИ СЪВЕТИ ОТ Б.БОРИСОВ ЗА БОРБАТА С ПАНДЕМИЯТА И ЛОКДАУНА....???!

21

До 26

преди 2 години

Всъщност антителата са само един от факторите на защита, май е по сложно, зад това становище седят доста научни екипи и едвали лобито на фармацевтите е толкова силно, все пак оборота на фармацевтите е малък процент от целия бизнес по света дето страда

20

До възмутен

преди 2 години

Или имаш късмет или си го минал леко, варианти много, но няма нищо общо с намерението ти дали искаш или не да се разболееш, лично от тая вълна познавам 3ма починали, единия на 51 години, и те не са имали намерение ама на

19

Правилата

преди 2 години

За безопасност на труда не позволяват присъствието на хора без каски на обекта. Или без зелени сертификати.

18

Анонимен

преди 2 години

Кацаров го играе Понтий Пилат.***.Кацаров, нали знаеш как свършва историята в оная дебела книга, в която уж всички се кълнете?

17

До 14

преди 2 години

В цял свят за наличието на антитела не дават сертификат, ставало дума за степента на защита (и аз не го схващам), демек няма начин само тук да издават сертификат за наличие на антитела, ей за тва и доктора от Пирогов няма за кво да се чуди

16

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли?)))А, какво виждате?)))По ТЕЛЕвизора?!?!)))Тия са на по-малко от1.5 мНе носят маски дали са ваксинирани?направо ви се подиграват.А тези как са допуснати до рабното си място?и В СЪЩИЯ МОМЕНТ ВИ СЕ КАРАТ, ЧЕ СТЕ ЛОШИ, НЕ СТЕ СЕ ВАКСИНИРАЛИСЪБУДЕТЕ СЕ!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Ама знаете ли какво, с целия тормоз за ваксиниране и унижение, стигнах до извода, че предпочитам да ме застреляте, няма да го направя лично, защо е грях, нека вашите ръце са изцапани с кръв, но няма да ме пречупите.Това е