8

Анонимен

преди 2 години

*** Йотова от БКП ще го дърпа назад!!!

7

Н1

преди 2 години

С чесъна ясно, но с не чесъна...

6

Анонимен

преди 2 години

И тази"специалистка"е за кладата.Вместо да получа болки в корема от чесъна и да оздравея от вирусна инфекция,не трябва да го ям за да се спомина.Бе на какво ги учат в тия Училища и Университети,освен на джендъризъм.Ми тая докторка,утре може да стане и политик.И тогава жална ни майка.Не чесън ами жив човек няма да остане в тази прокълната и от Господ,земя.До като има такива "специалисти"нищо добро не очаквайте от когото и да е.Само истината,това е спасението.Другото е от рогатия и богатия.

5

Анонимен

преди 2 години

Ееееее сега акони на чесъна посегнат ще започне масова миграция. Не стига ме искат ваксини за молче и кръчма, не стига, ще трябва сами да си гледат децата хроата вместо да го метнат да се социализират, ми сега и чесъна бил вреден. Какво остава з арадост в живота на българина?

4

sdsadsa

преди 2 години

Чувал съм, че возенето в метрото след употреба на чесън е противопоказно. Води до рискове за здравето

3

Кико

преди 2 години

Само ракия ( самогон) за здрав и щастлив народ! Сталин

2

Анонимен

преди 2 години

Те и ваксините са противопоказани на определени заболявания, ама на това НЕ СЕ акцентира сега! Ако си умреш след като те набоцкат - просто си влизаш у статистиката и това е! Айде, следващия - да видм дали ще оцелее

1

ХХХ

преди 2 години

Не съм доктор диетолог или там директор на био......незнам си какво ....но да кажа че чесън може да се приготвя печен или пържен но аз лично си го пека бързо става омекват скилитките не мирише не дразни стомаха бързо се разгражда ..........скари като правим по 3-4 глави печем заедно с дузина глави лук ....богати стават ! Никой не е казал че задължително суров трябва да се яде ..... + печен ..полезните му качества си остават дори организма по бързо ги усвоява !