10

Адолф е Жив

преди 2 години

Благодаря на моите наследници в ЕС справят се прекрасно и доразвиват моите идеи.

9

Сталин

преди 2 години

Мда, следват линията на ЕССР.

8

Правилно

преди 2 години

Това е правилният път, всички държави трябва да въведат такава мярка. Не може цяла Европа да се ваксинира, само наш ***.чо да се прави на интересен.

7

Вместо

преди 2 години

да пишете по форумите като истерясали лелки, идете се боцнете и да се приключва. Така или иначе животът няма да се върне към норналността от 2019г скоро, с истерия за заплаха от чипиране, следене и контрол най-много да станете пациенти на психодиспансера.

6

Анонимен

преди 2 години

Гледайте в Израел какво се случва, за да сте наясно какво ни очаква. Следващата задаваща се стъпка е отмяната валидността на сертификатa, ако не се набоцкаш с бустерна доза

5

Анонимен

преди 2 години

Досега в ЕС действаше принципа на морков, тая зима започват с тоягата да убеждават за ваксините... Няма значение искаш или не, обстоятелствата ще принудят всички да се бодат и у нас. Ама нали скачахме и искахме да ставаме евроатлантици, един даже си подари трабанта за НАТО, та сега и ние сме в кюпа, без значение кой управлява

4

Анонимен

преди 2 години

Зеления сертификат дискриминира всички не ваксинирани. На всички е ясно че няма как няколко милиона хора в една страна да си правят едноврменно тест в лаборатория на всеки 48 часа.

3

Анонимен

преди 2 години

Само се съмнявам, дали от тази есен да броя 2 години до възстановяването на Рая на Земята. Нали знаете, 2 години глад, мизерия и който се предаде, има знак.

2

Анонимен

преди 2 години

На туй се вика прогрес - първо жълти звезди, а сега зелени сертификати. И всичко за благото на народа...

1

Анонимен

преди 2 години

Само гледайте как след изборите цялата *** на държавна хранилка,барабар с ушевите титани на мисълта,ще се препаратизират доброволно под строй. До изборите няма да ги барат,че ще се объркат схемите.