40

Анонимен

преди 2 години

чета на анг една статистикаи какво се оказва в момента се раздават едни пари за страните от третия свят , източна европа и балканите с карта -безплатни ваксини затова е това бързане и тези статмистики

39

Juls

преди 2 години

Смъртноста в България е отражение на лекарската кадърност, знам за хора които го прекараха супер тежко вкъщи и отцеляха и за такива, които влезнаха бодро и на крак в болница, а ги изкараха от там с краката напред.Още от вратата ще те нахранят обилно с антибиотици, нужно или не, докато на бъде затрита и последната полезна за имунитета гадинка в тялото ти и ако след това все пак още мърдаш, не се притеснявай ще ти напъхат дебелата тръба в гърлото и няма да я изкарат докато дробовете ти не заприл..

38

Me

преди 2 години

Нов локдаун на острова е изключен. Има много нови случаи, но благодарение на ваксините, няма почти никакви смъртни. Всички се заразяват и го изкарват на крак, като обикновен грип или по-леко.

37

Анонимен

преди 2 години

Нигерия ли ве, честно ли, Африкански страни да гледаме, това е несериозно. Как точно не работят ваксините, като Великобритания след като се ваксинира, всичко работи и няма смъртност на практика, толкова ли е пълно с *** в България, 5 числа не могат да интерпретират. От средата на февруари ако се погледне, когато имат вече доста ваксинирани и продължават да нарастват, хората имат 4 млн. случая и 25 000 починали, преди това имат 4 млн. и 105 000, смъртността им става 4 пъти по-ниска.

36

Анонимен

преди 2 години

това не доказва ли,че ваксините не работят..и мене силно ме интересува как в Нигерия при 250млн население и под 10% ваксинирани няма такава заболеваемост в сравнение с Англия на 60млн население и над 80% ваксинирани ако се вярва на статистиките де...а да не приказваме за Афганистан където не са и чували за КОВИД и нямат болни,може и Аллах да ги пази там...

35

Pitam

преди 2 години

Вбр не беше ли с висок процент ваксинирани? Сега защо се разболяват? Онзи ден даже някви в линкедин се хвалят, че направили физическа конференция и си дишали взаимно вирусите оти били ваксинирани и вече безсмъртни. Пилците се броят на есен ...

34

Шах

преди 2 години

До гост : Да има разлика Ако отчитаме по тяхната система и тук починалите ще са същтия процент .

33

Анонимен

преди 2 години

Мда те имат между 700 и 900 умрели на седмица и ние имаме толкова, те имат 300 000 случая н седмица ние 20 000. Ваксините не действат, те са ***, нищо че ние имаме 15 пъти по-висока смъртност от тях, след като се ваксинираха те. Почнете да ревете и за Израел, как имали 10 000 случая на ден, обаче без да споменаваме, че имат 1500 починали в последните 5 месеца, а ние за 2 седмици имаме толкова. Няма страшно дръжте се още малко устискайте и Бил Гейтс няма да ви чипира.

32

Дедо

преди 2 години

А дали е така ? Аз мисля , че ТЕЛЕВИЗОРА ги подготвя психически за следващото масово ваксиниране .

31

Гост

преди 2 години

Населението в България е точно 10 пъти по малко от това във Великобритания. Излиза че, 40000 заразени там се равняват грубо на 4000 у нас. Обаче, ние ако имаме 200 починали, това означава че, в същия мащаб там трябва да са 2000. Ето тука е мааалката разлика.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен .... Докато управниците ни получават от Брюксел "субсидии за борба с коронавируса" в България "ужасяващите" смъртни случаи и статиите на математици,калинки и други Иксперти НЯМА ДА ПРЕСТАНАТ. Нали се сещаш....Интереса клати феса. Преди обръчите фирми имитираха дейнност за усвояване на европроекти и прибираха милиони евро Сега обръчите лекари и техните калинки пълнят банкови сметки за "усилията" им да се справят с болеста... а за да е достоверно "новините" в медиите НЕ ТРЯБВА ДА СПИРА

29

Анонимен

преди 2 години

Ше прокарват нова система, до всяка водопреносна тръба, ше прокарват бустерна в гоуемите населени места, а на по-малките с ваксоноски. Важното е, че са защитени и не претоварват системата.

28

do 30

преди 2 години

Вярно ли си толкова неграмотен, че сам не може да интерпретираш цифрите?! Как в единия случай имаш при 4 000 нови случая - 100 умрели, а в другия 40 000 нови случая и 150 умрели средно на дневна база. А защото си неграмотен, ще ти екстраполирам цифрите за БГ- ако ние имаме по 40 000 нови дслучая на ден, то умрелите ще са 1000!

27

Анонимен

преди 2 години

къде е оня дето разправяше как добре си живеят на острова с ваксите, ограничения няма, ходи на мач......, като ни наваксат и нас така ще стане 1-2 ще намалеят случаите, радост до козерката, после пак газ на бройките и нови вакси

26

Дурлев

преди 2 години

Маджид и той от вносните господари на англичаните ще да е! Може и публичен намаз в центъра на Лондон да обяви, с цел справяне с вируса. Всеки лондончанин, а скоро и всеки англичанин, ще получи по едно молитвено килимче от Мека - напълно безплатно при това!

25

100минуса

преди 2 години

До до 100 минусаПровери смъртността там и тук преди пандемията. Може да се изненадаш, че сътношението е същото - пак при тях е много много по- ниска смъртността. Тогава въпроса ти трябва да е към други хора и по други причини. Смъртността в двете страни не зависи само от болестта, но и от здравната система и способността й да се справя със заболяванията. При невероятни специалисти унас, дали има система здравна, работеща?

24

Логично Уотсън

преди 2 години

Новините за "празни магазини" на Острова се появиха в дните около масовото жестоко поскъпване на хляб, олио и много продукти от първа необходимост в България а "ужасяващата липса на български ьифИОри" точно когато цената на газта,тока и горивата в България скокнаха до небесата.СЪВСЕМ ЛОГИЧНО БЕШЕ поредната лудост на комуниста Радев и куклите му от постоянното временно правителство за сертификати да измъти и поредната "криза" в Англия.Каква ли "новина" идва за GB когато Чорапа спечели НОВ МАНДАТ?

23

Анонимен

преди 2 години

Директен цитат от правителствен уебсайт на Обединеното кралство: Across the four UK countries, 92.7% to 94.1% had received at least one dose of a COVID-19 vaccine and 81.7% to 86.7% were fully vaccinated. За незнаещите английски ще преведа - близо 95% от населението на Великобритания е получило поне една доза ваксина. Нека експертите да кажат как и доколко помага ваксината, щом вълната тече с пълна сила в UK. И още нещо интересно - да се даде официална статистика за опасни странични ефекти.

22

Вакса Дзомби

преди 2 години

Хората на острова вече забравиха , върнаха се към нормалния живот..... опа костава носете цистерните с бустеро

21

Вакса Дзомби

преди 2 години

Хората в Англия вече забравиха, всичко отварят.... опа костана, бързо носете бустеро