441

Случаен минувач

преди 2 години

Остап Бендер вървеше към центъра на града и размишляваше какво да прави. Изведнъж един едър млад човек го хвана за дясната мишница и изкрещя: -Другарю! Вие сте отровен! -Глупости - каза Бендер - пуснете ме! -Другарю, Вие сте отровен от газ! - радостно повтори младежът. Сега ще ви спасяваме! И трима човека скочиха на Бендер, повалиха го и го сложиха на носилка, като му вързаха ръцете и краката. -Пуснете ме - крещеше Бендер, - нищо ми няма! - Ааа, не, сега ще ви спасяваме, правим учение ние!

440

Анонимен

преди 2 години

Няма как да знаем.

439

Анонимен потребител

преди 2 години

ДРЪН, ДРЪН! ОТМЕНЕТЕ ЗАПОВЕДТА!

438

1-n

преди 2 години

Бегай ве.Бегай от тука

437

Българин

преди 2 години

А проблемите решават ли се с юмруче, разделение и ежедневна агресия?

436

Iv

преди 2 години

Не е нужно да си привърженик на ГЕРБ, за да си против правителство, което никой от нас не е избирал. *** им решения засягат 100 процента от работоспособното население тук. Явно ще градят икономика с малолетни и пенсионери.

435

Анонимен

преди 2 години

Герберасти кво сега - свалихте ли Правителството или още го сваляте?Лоения крадец оседла ли вече белия кон или ще се върне на раирано магаре?

434

Анонимен

преди 2 години

Много добре си помислете преди да решите да изберете триморския продажник !

433

Анонимен

преди 2 години

Днес съм на работа - утре благодарение на вас, не съм. Точно с агресия ще се решат проблемите, че от друго не разбирате.

432

Анонимен

преди 2 години

С агресия ще се решат много проблеми, в това съм абсолютно уверен, когато агресията е срещу лъжливи и крадливи политици действа перфектно, веднага си затварят устата и си прибират ръчичките.

431

Гореща новина

преди 2 години

Виж ти виж ти не стига че Герб вече е в изолация не стига че взеха охраната на Гешев а те пак недоволни и на площада защото им били високи цените и сметките за ток ? Засрамете се и не хвърляйте сянка върху Президента-Слънце ! Ей няма угодия на тоя народ !

430

смеех

преди 2 години

Радев финишира преди да е стартирал.

429

Ангелина

преди 2 години

До Анонимен"Свестните у нас ,считат за луди"!!!!!

428

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо по опасно от това да дадеш власт на военен. Още по-малко точно в този момент. Бетонна глава, свикнала да дава заповеди и да не приема друго мнение.

427

бг овче стадо

преди 2 години

До преди месец всички медии тръбяха че рундьо е божество и как бил без алтернатива ама като ви натресе ток газ храна +300% сменихте плочата. А с слявиту ко стана? Какво и с него ли се объркахте? Нищо , сега кире канадеца ще ви спаси вие само гласувайте. беее...

426

fact

преди 2 години

НАПРОТИВ!Те, миенистрите, ежедневно ни насилват и издевателстват.Ако земат доза от собственото си лекарство: ше почнат да решеват проблеми и да работът.

425

Пази, Боже България!

преди 2 години

По-гламав и самовлюбен лакей не е заставал на чело на държавата, ако я има още! За какви политически дивиденти говори надпартийния(?!?) президент? Освен да назначи едни пионки, да си вземат министерските заплати, които за *** не стават, да разбърка здраво л***йнaтa, този жалък изпълнител води не само до кризи България, но и до бунтове, размирици, конфликти, които ще доведат до сериозни разломи в обществото ни ако го има такова.

424

Да, прав е

преди 2 години

Трябва да се започне от него! Военна изтривалка! ОСТАВКА, шушляк! Фашист!

423

O, Шипка!

преди 2 години

За 12 години Борисов не е изкачил Шипка нито веднъж, но пък е посетил Ердоган многократно. Един път даже посрещна 3-ти март в Турция. Някакви въпроси?

422

Ооодааааа

преди 2 години

Къде си бе юмруче?