13

Куршум за министъра1

преди 2 години

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.. Хората НЯМАТ пари за Храна и дрехи, а Здравния министър иска българите да купуват и носят МАСКИ.Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, н.е.г.ри и китайци..

12

Бил Гей

преди 2 години

Новото нормално няма нужда от култура и спорт. Новото нормално има нужда от покорни, регистрирани и сертифицирани абонати на медицински услуги.

11

Куршум за министъра2

преди 2 години

Пускат арабите и н.е.г.рите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ....

10

Куршум за министъра3

преди 2 години

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци.За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБ.ИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.

9

КАЛЕКО АЛЕКО

преди 2 години

Радев е виновен

8

Асан

преди 2 години

Кръчмата работи ли :)))

7

Анонимен

преди 2 години

Много ще ми липсва този театър,сега какво ще правя?

6

sa

преди 2 години

Браво адмирации

5

Анонимен

преди 2 години

Цяла България затваря, театъра да ви е проблема. Няма значение какво пишат платените драскачи, никой няма да си инжектира графен оксид за да ходи на театър или в Кауфланд.

4

Анонимен

преди 2 години

Винете фашистите, които ги въведоха. Те съсипаха образование, здравеопазване, култура, икономика, спорт. Понеже не им пука за вас и за нас! Колко наивен трябва да е този, който мисли, че насилственото вкарване на експериментална течност е в негова полза! Наивен до глупост!

3

Анонимен

преди 2 години

То театъра е в Народното Събрание.

2

Анонимен до 2

преди 2 години

При некадърната мутра Борисов освен, че всичко беше затворено но и имаше КПП-та. Ама вие овцете от ГЕРБ само мрънкате когато вашия дебел овчар не е на власт.

1

Анонимен

преди 2 години

при Фуражката е така!