33

Анонимен

преди 2 години

ЕС и неговата огромна бюрокрация са в състояние да генерират само е единствено хаос както при ваксинираните, така и е и състоянието на зелената сделка, газа, вятърните централи и слънчаливите такива и какво ли още не.

32

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос "-Първична???? Аве ваксинираните безсмъртници за ваучери и томбули, разбрахте ли какво ви се готви?"--- ааа тихо са. От къде толкова акъл в блееща уф.тса, която седи и изпълнява всичко, което й наредят от екрана на телевизоро? Виж, че масовият потребител не може да мисли 2 дена напред... а и такива сложни думи като "първична".

31

Alex

преди 2 години

Дон Нуцо и БлуНберг.

30

Анонимен

преди 2 години

Стъкмистика :) Колкото повече, толкова повече :) За ковидната такава ще направите ли изводи :)

29

Въпрос

преди 2 години

"и са на ръба да приветстват завършването на кампаниите си за първична ваксинация." ---Първична???? Аве ваксинираните безсмъртници за ваучери и томбули, разбрахте ли какво ви се готви?

28

Агент 7:00

преди 2 години

Не е вярно че не знаят правителствата, напротив - всичко знаят, просто се оплетоха в лъжи и сега не знаят дали е по-добре в статистиките да има повече ваксинирани или повече болни

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 "Дали е 80% или 90% или 100% без малко няма значение. При тях пандемията отшумява." ---- къде бе? Я виж как подготвят англичаните за нов локдаун. Още от сега да свикнат с мисълта. Израел колко сертификати направиха невалидни, демек отнеха правата на притежателите им?

26

Анонимен

преди 2 години

Коочината ЕС продължава да ни се дава за пример.

25

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът никога и никъде не бил нормален. Хаосът е най-леката му последица. Насилието и геноцидът пораждат много по-лоши неща, които тепърва ще гледаме.

24

Анонимен

преди 2 години

Следващата стъпка е Дигитален зелен сертификат. Понеже заптиетата не могат да вардят навсякъде, на всеки ваксиниран трябва да бъде поставен електронен чип. При влизане в Мола, вместо да се носят хартийни сертификати, сканира се чипа и всички ваксани влизат като офце. Мечтата на господарите е реалност - тотален контрол. Офцете са доволни, че са ги допуснали в Мола или на работа. Новият Световен Ред в действие!

23

Радио хоризонт

преди 2 години

Ние ваксинираните предаваме сигнали на дълги вълни когато говорим нещо , явно става някакво преплитане и затова е така

22

Анонимен

преди 2 години

В целият ЕС 100% в България 300% щото изхвърлихме ваксини. Мега умният чалга какво да направи освен да да слуша кючек и гледа Слави педо то.

21

Анонимен

преди 2 години

Дали е 80% или 90% или 100% без малко няма значение. При тях пандемията отшумява. Също така няма значение дали са 0%, 10% или 30%. Тук пандемията ще жъне, на медиците ще им писне и ще отидат в по-спокойни страни, ще живеем сред поредица локдауни, а хиляди антиваксъри ще си мислят, че родителите им внезапно са умрели от странна пневмония, вероятно причинена от грип

20

Анонимен

преди 2 години

Шефа на Пфайзер стана един от 10 най-богати в света. Обявиха го официално. Замислете се.-----====-------Замислих се. Колкото по-дълго продължава пандемията, толкова по-богат ще става. Колкото повече неваксинирани има, толкова по-дълго ще продължава пандемията. Неваксинираните правят "шефа" на Пфайзер по-богат. Ето. А ти можеш ли да мислиш?

19

Анонимен

преди 2 години

дял от допустимите хора - без коментар!

18

Лъжите

преди 2 години

започнаха да изплуват, ние все пак сме 10-на години назад, и тук още взривяваме влакове, пардон имунизираме се срещу вироЗа...

17

Анонимен

преди 2 години

Шефа на Пфайзер стана един от 10 най-богати в света. Обявиха го официално. Замислете се.

16

Анонимен

преди 2 години

Значи просто виждат, че сред ваксинираните заразяването е като при неваксинираните или идея повече и се чудят как да замажат вече с "Ама то всъщност не са толковаваксинирани.". Е, как пък в болницата ще те пишат приет ваксиниран, ама и ще те отчетат за двама при едно заето легло? Иначе, да, държавите така се хванаха да лъжат с броя ваксинирани, за да промотират ваксините и отричат отказващите ги като малцинство, че няма накъде. И все пак наистина ваксините със сигурност не предпазват от зараза

15

ЕК

преди 2 години

Трябва да стигнем 200% и махаме мерките

14

Анонимен

преди 2 години

Повече от година обвиняваха Русия, а се оказа, че пълният хаос и наглите лъжи с броя на ваксинираните е в Еесовската Зона.