93

Инспектор Дюдю

преди 2 години

До Ристе........ Е да много го правят ама то такъв живот, живот ли е, те и свястно жилище не могат да си намерят и кола нямат и езика не говорят и половината им пари ги прибира посредника дето ги тъпче като сардини в някой коптop и т. н..........

92

Христо Христов

преди 2 години

До Инспектор Дюдюто и цифрово ИД не можеш да си вземеш (проверява се в бекграунд), откъдето следва невъзможността за много неща, но нямаш никакъв проблем да живееш с години без адресна регистрация (както хиляди хора го правят). ПП. Виж си местния вестник за автоматично отписаните от общината.

91

Инспектор Дюдю

преди 2 години

До Христе...... Ами най малкото не можеш да си купиш и регистрираш кола....... за ъндърграунда и сезонните бачкатори не говорим защото те в случая не представляват интерес за здравната система.

90

Анонимен

преди 2 години

"процентът на заразяване сред напълно ваксинирани хора на възраст над 40 години е по-висок, отколкото сред неваксиниранитe" - Без коментар!

89

Христо Христов

преди 2 години

До Инспектор Дюдю/92"... като се има предвид че там не можеш да живееш без адресна регистрация" - я пак? Вероятно ако чакаш на социални няма да стане, но чак пък да не можеш да живееш...

88

Помните ли?

преди 2 години

Петилетката за 4 години!

87

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Всичко е относително, някои страни се справят други не. В Нидерландия всеки който има адресна регистрация получава на адреса си покана за ваксинация и ако се ваксинира влиза в регистъра, като се има предвид че там не можеш да живееш без адресна регистрация освен в случаите ако си чуждестранен студент или сезонен работник, то със сигурност регистъра им е доста точен. Така че бъдете сигурни, проблеми има там където няма ред!

86

Тези

преди 2 години

не разбраха ли, че никой НЕ Е ВАКСИНИРАН....ВАКСИНИ НЯМА.....И за какви проценти говорят непрекъснато..ГОЛЯМА ГРОТЕСКА..

85

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата на ЕС ту надмина Гьобелс . Светлото бъдеще което само ЕС ви дава ще е с 110 % ваксинирани :)))))))))) Не губете вяра в светлото еврог.ейство

84

Анонимен

преди 2 години

Троловете никога не четат статията. Само заглавието и пляскат опорката. И се почна, европейски съюз се закрива, диктатура. Видя се ние колко сме умни с ваксинацията, сега всичкото *** за Русия реве.

83

Анонимен

преди 2 години

НОСИЛИЕТО ПОРАЖДА ИЗМАМА. Втората е оправдана. Тя е просто отговор и защита от едно престъпление.

82

Анонимен

преди 2 години

Алоу, преводчика, за кви кохорти и допустими граждани говорим, че нещо пак май некой е пускал Гугъл вместо да работи...

81

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че никой не е пригодил системата да засича "бустерната" доза, която вече се прави по желание в Европа.

80

Анонимен

преди 2 години

Мислим си че Българите шментим, а всъщност не е вярно. Българите сме доста честни, но наивни.

79

ДДРОнег

преди 2 години

С две думи - не вярвайте на статистиките, живейте си живота !!!___И все пак - внимавайте :)

78

Анонимен

преди 2 години

Оа каха се ЕС, голема пропаганда а всъщност гледат как да напълнят джобовете :)) Света не върви на добре, сега нема противопоставяне между САЩ и СССР, та измислиха грипчето за по интересно.....:) Жени терминаторки във всеки филм, слаби мъже естествено, лесбийките са на почит, ***, черни във всяка холивудска продукция.....даже не си правят труда вече продуцентите :)

77

Анонимен

преди 2 години

Този процент на ваксинираните никога не може да бъде точен. Хора умират, други се раждат, едни се ваксинират на едно място, а ги отчитат като население на друго място, вкл. и в друга държава. Същото е и с процентите на преболедували и на починалите. В най-елементарния случай от примерно 1000 човека нека има 500 неваксинирани, от които 50 са починали. Колко процента са неваксинираните, след като населението е намаляло с 50 човека? 500 от 1000 или 450 от 950?

76

Анонимен

преди 2 години

Вече година и половина откакто има епидемия, но е ясно че няма да можем да отчетем всички заразени и починали от Ковид-19. Съдейки по надвишената смъртност в България умират 2-3 пъти повече от официално регистрираните. С ваксинирането нещата са по-точни, но не и като процент на ваксинираните, точно защото не се знае броя на населението за този процент. В България реалният процент е двойно по-висок от процента изчислен на база всички български граждани, от които половината са в чужбина

75

Анонимен

преди 2 години

ЕС макс съществуване 4 години...Пълен провал. Имамчувството, че там само се решават влизане на закони за разни перверзии...Започват вече някои страни да се събуждат и да не са толкова ентусиазирани от членството си в ЕС.

74

до Олеле

преди 2 години

Мда, медия ли бе да я опишеш? Уж ЕС, а пъ Маями-Дейд, Маями Бийч, Флорида, института Джон Хопкинс... Явно авторката не знае де са тия места.