73

Анонимен

преди 2 години

Вече две години има ковид и няма нито една вярна информация, преболедували, ваксинирани...Защото едни лекари-политици ни манипулираха чрез страх, изпълняване на политически поръчки. Едни математици объркваха да умножаваме по 4... Аз мисля, че през тези близо две години никой не беше честен с нас. В смисъл И Ангелов и Балтов...и математици, трябваше да ни убедят с целият си авторитет.И едни безплатни тестове. Предишните упр. знаеха, че света ще въведе сертификат. Случи се при служебните.

72

Анонимен

преди 2 години

България също има пръст в тази работа. Половината български граждани са в чужбина и се ваксинират там вдигайки техният процент на ваксинираните, защото не влизат там в броя на населението и обратното, същите тези в чужбина вдигат двойно броя на населението в България и вместо 40% ваксинирани, ние отчитаме 20%.

71

Олеле

преди 2 години

Какво е заглавието, а какво пише в статията. Никой нищо няма да прочете, ще реши "Уга буга, ваксини лоши", а просто показва неуредици в отчитането на ваксинираните и то не къде, а в САЩ предимно...

70

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ Е ВИНОВЕН И СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ !

69

Анонимен

преди 2 години

ЕС отдавна е символ само за корупция, лицемерие, неграмотност, хаос. Най-слабата организация в света, водена от дърти баби, които има за едничка цел да си докарат млади *** момченца от Африка и Азия. Това е основната функция на ЕС.

68

Христо Христов

преди 2 години

"че грешните данни могат да бъдат следствие от ваксинационен туризъм" - да не забравяме, че мошеничествата на демократите не са само с ваксините, а и със "зеления" ток. Пример е продаването на "зелен ток" от ВЕЦ-овете в Норвегия и Швеция в Германия и Бенелюкс.

67

Анонимен

преди 2 години

Браво някои са преизпълнили петилетката.

66

Христо Христов

преди 2 години

"Обратно, институтът "Робърт Кох", основният германски орган по обществено здраве, заяви миналата седмица, че вероятно е подценил приема на ваксини." - само неграмотният немски чер'вей може да вярва на пенкилерите от Роберт Кох, които месеци наред твърдяха, че маските НЕ помагат, но след като германия се снабди с маски препоръча да станат задължителни на база години старо холандско проучване.

65

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува Англия. Брекзит, брекзит, на ви брекзит. Да се оправят или пак ЕС им е виновен.

64

Христо Христов

преди 2 години

"Едуард Матийо, ръководител на данни в изследователския проект Our World in Data, каза пред FT, че е разочароващо, че богатите страни могат да объркат това." = поредна проява на типичната западна арогантност и стигматизиране на изтока. Но ние сами сме си виновни, че търпим продажни и неграмотни колмплексари - евроатлантици като тиквата и радев да ни представят пред света.България ТРЯБВА да излезе от лицемерния ЕС и българомразещото НАТО, а евроатлантиците - да гледат прасета в Белене!

63

Христо Христов

преди 2 години

"Заблуждаващи данни от Агенцията за здравна сигурност на Великобритания, публикувани за първи път през септември, показват, че процентът на заразяване сред напълно ваксинирани хора на възраст над 40 години е по-висок, отколкото сред неваксинираните." - отново брутална пропаганда, лепяща избирателно етикет "заблуждаващ"... но това е нормално за демокрацията, защото както знаем от холандският премиер Рюте: Лъжата в политиката не е грях.

62

Анонимен

преди 2 години

Заблуждаващи данни от Агенцията за здравна сигурност на Великобритания, публикувани за първи път през септември, показват, че процентът на заразяване сред напълно ваксинирани хора на възраст над 40 години е по-висок, отколкото сред неваксинираните. .............. Да ,кокато са неудобни ,данните стават заблуждаващи ,грешки при изчисленията ,те такива неща.

61

ха ха

преди 2 години

Изключително манипулативна статия, в която заглавието не кореспондира с написаното в нея. Всъщност се коментират в 3/4 от статията проблемите на Великобритания и САЩ, а не на ЕС. Жалки сте. И нагли.

60

Анонимен

преди 2 години

Там няма хаос, над 75 процента е ваксинацията. Дори да е над 100, "лошо нема". Тука е хаосът и глупостта под 20 процента ваксинация, заради внушения на много "мъдреци".

59

НА ЛЪЖАТА

преди 2 години

КРАКАТА СА КЪСИ! Народът го е казал. След 18-19 месечни лъжи, натаманени и неточни изчисления,закръглявани не по правилата към по-голямото число - така се получава. Натрупване, натрупване и те ти го гафа.Още от началото на това ужасяващо "шоу", властите по цял свят се хвърлиха през глава да плашат и да повтарят мантрата за ваксините.Никой от тях не спомена за ресурс в направлението лекарство/лечение.Това ваксинОблъчване излезе извън контрол.Да не се окаже, че заразените са повече от населението

58

факт

преди 2 години

в измисления ЕС всичко е пълен хаос , но пък брюкселските милионери продължават да богатеят .

57

Анонимен

преди 2 години

Поредната измишльотина написана от нищоправец.

56

Антисоросоид

преди 2 години

Кеф кеф, западните марионетки успяха много шарани да наловят на кукичката "борба с корупцията" , аз вече се опасявах че следващия парламент ще събере достатъчно либерасти за да ни набутат ИК, гей бракове и *** обучение в училищата, обаче такъв хубав си го нахендриха с тия сертификати, че само мога да аплодирам!

55

Хей ваксинираните

преди 2 години

Сега се смеете на нас простите, да не се обърнат нещата съвсем скоро, натам отиват нещата...ходете сега на заведения, че времето май тече наобратно...

54

Анонимен

преди 2 години

Хе хе, пратихме Серго в немско да ги научи как се преизпълнява петилетката за три години! Браво другари!