80

Анонимен

преди 2 години

Добре де, как ако нямаш имунитет, една ваксина ще ти създаде имунитет? Това е меко казано безумно.

79

Анонимен

преди 2 години

За последните 14 дни над 80г възраст имаме 344 починали НЕВАКСИНИРАНИ и 18 починали ВАКСИНИРАНИ. А за тези неваксинирани, които оцеляват но получават непоправими здравословни щети, сигурно са поне двойно на загиналите.

78

Анонимен

преди 2 години

Общо пациенти в интензивни отделения за последните 14 дни в България: 494 души, От тях неваксинирани 476, Ваксинирани 18. За всеки ваксиниран в интензивното имаме 27 неваксинирани. При 20% ваксинирани ако ваксината не работеше щеше да е 1 към 5. Но тя е над 5 пъти по малко число. Ваксината РАБОТИ а пред фактите и боговете мълчат.

77

Анонимен

преди 2 години

Инетресно.Когато някой с придружаващи заболявания с корона вирус умре-то е заради вируса.Когато същият този човек е ваксиниран и се разболее и умре-то е заради заболяванията.

76

До Емигрантка

преди 2 години

С *** няма да спориш. Тя въобще не знае какво иска да каже да же на български, камо ли когато "превежда".

75

Емигрантка

преди 2 години

До МмАаНн Журналята в България пак се загубиха в превода- Това което бе казано в действитекност е" Логично при голям процент ваксинирани да има и завишен брой починали които са въпреки ваксинацията имащи множество придружаващи заболявания които ще доведат до летален изход."

74

Анонимен

преди 2 години

И ние даваме жертви,но антиваксърите капят като есенни листа.

73

Анонимен

преди 2 години

Ами то като гледам статистиката по принцип тежко болните и умрелите са на средна възраст около 80 години! Вапцинирани или невапцинирани - няма голяма разлика?! Е да, има разболели се и умрели от коронавирус на по 30 - 40 години без придружаващи заболявания, а има и "баба на 98 години с викоко кръвно, диабет, миокардит, инсулт жлъчка, деменция, алабала, и преборила вируса! Като цяло 80 годишни умират, средноаритметично! Със, или без вапцина - се две!

72

Анонимен

преди 2 години

Пропаганда сър, комунистическа пропаганда до Австралия стигнаха!

71

Бате Сечко

преди 2 години

Трябва да си голям *** за да повярваш на тази пропаганда... Фашистка ***!

70

ФатаМоргана

преди 2 години

Доста е неловко когато "напредналата Ни медицина" вижда резултати които не може да обясни и се започва едно вадене на вода от какви ли не кладенци изпускайки нарочно истината която не желаят да стане достъпна за всички.

69

Един

преди 2 години

До ПорЦелан Защо лъжеш, бре!? В Израел са напълно ваксинирани 62 %! Пфу!

68

МмАаНн

преди 2 години

"В един момент ще има повече хора, които са ваксинирани и имат инфекции, отколкото такива, които не са ваксинирани", казва той и обяснява. "Това е *** мисловен експеримент - ако всички са ваксинирани, тогава единствените случаи, които бихме имали, биха били при ваксинирани хора."БЕЗ КОМЕНТАР!

67

Анонимен

преди 2 години

Стигасте лъгали народа стара песен на нов *** никой неви вярва вече на вашите лъжи и измами бог да ви накаже най скоро време дано да горите в ада проклети убийци

66

Анонимен

преди 2 години

До 64 Това изказване демонстрира на какво ниво е масовата осведоменост и компетентност. Положението е безнадеждно, и Господ не може да помогне на такова население.

65

Анонимен

преди 2 години

До 59 А ти откъде разбра, че са вредни за младите и здравите? ЕЖК? Световната наука твърди обратното.

64

Kosmonot

преди 2 години

Жълтата звезда са я слагали, на малка част от *** (евреите),сега ваксинираните са...преобладаващата маса в Европа.Искаш да кажеш че...ние ваксинираните ,си слагаме...жълта звезда?всеки Ден 100 000 се ваксинират...

63

Анонимен

преди 2 години

До Луноход Самата ваксина е руска рулетка.

62

Леша

преди 2 години

Не може да се вярва на данни от Австралия, там властва медицинския фашизъм и нео-марксизъм. След спирането на интернета преди месец, всички потребители използват интернет който е обвързан със сертификатите им за ваксинация. Следващата стъпка ще е рейтинговата система.

61

Анонимен

преди 2 години

Прикрита,като навсякъде по света.Пълно е с ваксинирани болни,не са малко и смъртните случаи,като за ваксини,които ако не си сложиш не можеш да влезеш на доста места