23

Анонимен

преди 2 години

Ударен е с юмрук в лицето? ЗАЩО КРИЕТЕ? Некачествена медиа сте.

22

Анонимен

преди 2 години

Добре, че не са го обиждали активисти от ДПС, че щеше да се наложи да му шият задния вход

21

иво

преди 2 години

Възраждане са с най-адекватно поведение от години насам.Бяха най-активни в протестите срещу Боко Тиквата.Сега пак защитават българските интереси.Адмирации.

20

Фани

преди 2 години

много съм притеснена за него

19

Анонимен

преди 2 години

А, Бранниците изпълзяха, Атака в ролята на Легионерите се таи в засада. Колкото по-*** е ситуацията, толкова повече фашагите печелят популярност.

18

Меги Берм

преди 2 години

Купените с копейки майцепредавци си играят на революция! Чорт

17

Жожо Звяра

преди 2 години

Що не излезе Радев с юмрука си да го защити, като е толкова отворен?

16

Калеко Алеко

преди 2 години

Те тези от Възраждане бяха първите които застнаха и под юмрука на радеФ, и които гориха знамето на ЕС на яз-Копринка в негово присъствие, но след като фигуранта се докопа до Власта с тяхна помощ, той ще-не ще трябваше да симулира проевропейска и натовска насоченост, нещо което не се хараса доскорошните му подръжници и демагогията и популизма на радеФ сега се обърнаха с/у самият него ... или както е казал народа с неговите камъни по неговата манерка ... !!!

15

ха ха

преди 2 години

До Анонимен"Министърът няма никакви наранявания и е в отлична физическа и психическа форма, пише още в съобщението."-----------И за двете се съмнявам силно, съдейки по днешните му действия")))))) На министЕрО м у е станало хубаво.

14

Анонимен

преди 2 години

Искахте промяна....на ви

13

Анонимен

преди 2 години

Ами то в Н.К. пише на кого,какво и колко му се полага за посегателство над личността.Само трябва да се подведат под отговорност за деянията им.Но няма кой.На кого не му е ясно,че Н.К. има"приоритет"пред всички други закони,щом е налице Наказателно деяние.Най напред Прокуратурата има думата и после Съдът за да определи на кой ,какво у се полага и за колко време.

12

Фен на "Възражд

преди 2 години

Свобода за нашия човек.!!! Лятото като гонехме герберите да ги бием пред телевизията бяхме добри и хора на промяната Сега сме лоши заради тоя мишок-министър

11

Анонимен

преди 2 години

"Министърът няма никакви наранявания и е в отлична физическа и психическа форма, пише още в съобщението."-----------И за двете се съмнявам силно, съдейки по днешните му действия.

10

българин

преди 2 години

Веселинче, как съчини този пасквил? Как от МОН измислиха смешното изречение, че бил в отлична психическа и физическа форма? Как, Веселинче, съчини две статии с преувеличението, че има наплив за ваксиниране? Как става това? Знаете в какво сте се въвлекли, роби сте и ще защитавате с Кацаровци, Радевци, Бойковци и т.н. еврейския ковид райх до последно. Ще падне, защото всички виждат, че за няколко часа се отнеха всички права на хората и бяха обявени за ***.

9

Асан

преди 2 години

Цайсите здрави ли са .... 8 милиона краднали за почивки и курорти :)))

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 - Ужасно е, е така се отнасят към хората :(

7

Анализатор

преди 2 години

Щом се се съгласил да лиже *** на фуражките, си е за бой. Какво го жалите. Ще се ориентира - со кроце, со благо и со малко кютек

6

Майките с увреждане.

преди 2 години

Стига бе. И той ли чака Културиста да му посегне. Не само Кирчо и Кокорчо

5

Анонимен

преди 2 години

Ще си ходите с камъни заедно с Радев

4

Анонимен

преди 2 години

Слава Богу! Така се бях притеснил.