131

Анонимен

преди 2 години

Не на фалшивите и скъпи ваксини! Да живее Свободата!Джендърите да бъдат лишени от българско гражданство и да им се купи еднопосочен билет до Саудитска Арабия.Пасита,Хърпърцуняни,Костовци и други евромекерета в Сибир.

130

Анонимен

преди 2 години

Ясен си ми, професоре! Толкова умен, че освен от древногръцки разбираш и от вирусология, ваксини, можеш да обясниш ползата от тях, за разлика от конкуренцията! Boyko dixit! Удобен като ароматизирана мека трипластова хартия! И толкова здрав и надежден...

129

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/144Така, че не лъжи, продажний ***! България трябва да излезе от ЕС и НАТО, а българомразещите *** като теб ще гледат прасета в Белене!

128

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/144"САЩ започнаха работата по противодействие на коронавируса 3 месеци след нас" - 1. Тръмп сключи договори със Санофи и Астра Зенека в Европа седмици преди 4те страни от ес да се договорят за същото. Преди това имаше договори с американските фирми.2. Тръмп спря полетите от Китай Януари, а Урсулата ходи да му се кара м. Март защо спрял полетите от Шенген щот пречел на свободното разпространение на вируса. Чак след като Тръмп я натири, държавите почнаха да спират полетите с Китай.

127

ББ ще стартира рефор

преди 2 години

Имаше хора които искаха да проведак кумунистическата революция в цял свят.После човек каза че може революцията да победи само в една страна.Гержиков е третия екземпляр,който иска да комунистическата революция да победи в едно семейство и за това се дочу варно/неварно онази мини комунистическа революция която той преведе в посока на майка си.9000 лева които комуниската кому високата одмъкна от СУ и после контралеворюция застави крадлата да върне кайметата.на тоя да му вярвам?Да си смени червилото

126

Марияна

преди 2 години

В Европа масово се ваксинират и постепенно излизат от ограниченията ,само ние селските хитреци не искаме. Закъсняха с тези мерки ,трябваше лятото да ги въведат. Дават избор: ваксини или всекидневни тестове. Но ние искаме друго ,но какво и ние не знаем. Сега всички се натискат и забравиха за ,, страховете" си.

125

Анонимен

преди 2 години

Абе трай бе лешник! Много взе да се изживяваш от рано! Кандидат президент 5та година!

124

До 151

преди 2 години

Те и Кацаров и Радев бяха, ама като са на власт идва и натискът от Брюксел. Ако ще и Възраждане да управляват, нищо не се решава на местно ниво.

123

Анонимен

преди 2 години

Герджиков и ти не ставаш. Първо в тази каша ни вкара щаба. Второ ваксината трябва да е по избор. Всяко друго изказване си е завоалирана лъжа и мятане на решенията на групова отговорност дето съд не ги лови.

122

Ванга

преди 2 години

Това е новата президентска двойка. Сънувах ги като победители.

121

Анонимен

преди 2 години

В момента всеки кандидат от противниците на Радев и властта говори това което хората искат да чуят, а не това което биха направили ако бяха на власт.

120

Анонимен

преди 2 години

САЩ започнаха работата по противодействие на коронавируса 3 месеци след нас,но до края на лятото т.г. се ваксинираха 90% от хората и сега ходят без маски и се подготвят за ваксиниране на децата и тийнейджърите от 4 до 18 г. Там като се каже нещо се изпълнява. Ние гледаме как да заобиколим нещата, но от ЕС парите за възстановяане се дават срещу изпълнение на обещания и отстъпление от това няма.Дискриминация върху 80% неваксинирали се - глупости! Проф.Витанов казва истината и от нея много горчи.

119

Анонимен

преди 2 години

След големи огнища на корона в домовете за стари хора в Шлезвиг-Холщайн и Мекленбург-Западна Померания, Германската фондация за защита на пациентите призова за ежедневни тестове за жителите и служителите на такива заведения. Това, което е необходимо сега, е политически дискурс за интелигентни решения без блокиране и изолация.Това включва ежедневни тестове -също ина хора, които са били ваксинирани или са се възстановили.Имайте предвид, че в тези домове обитателите и персонала са 100% ваксинирани

118

Анонимен

преди 2 години

Професоре, не говорете глупости! Сертификатите дори закъсняха? Тази година три варианти на ковид 19 ни нападнаха: класическият, английският и сега делта ковидът, който е много "прилепчив" и се разпространява бързо. Ние, българите, не се усетихме, че влошаването на времето - дъждове, ниски температури ще ни сварят неподготвени и резултатът се вижда.Не обвинявайте служ.правителство, а антиваксърите и депутатите, че не можаха да съставят редовно правителство, а Радев три кабинети прави за избори

117

Бойко и Герб

преди 2 години

Са най-големите лицемери. Радев слага сертификати - трябвало пълен локдаун. Радев налага локдаун - ама ние най-добре управлявахме кризата с най-либералните мерки. Истината е, че всички дивотии като локдауни, задължителни ваксини, ограничаване живота на хората и правото им да упражняват труда си, трябва да се ПРЕМАХНАТ!

116

Анонимен

преди 2 години

до#138 защото са много полезни

115

ПроСоТо

преди 2 години

До отговор...Това НЕ е "власт"!!!!!...Това е ЗАДЪЛЖЕНИЕ на Президента,което той със сигурност е изпълнил с нежелание,но Конституцията му повелява,а на всичко отгоре откачените мераклии за власт и откровени САБОТьОРИ,като проклетите "итн" НЕ позволиха нещата с правителството да се развият по нормалния начин...Така че Радев е ПОТЪРПЕВШ в известен смисъл,защото БЕЗ ДА ИСКА се наложи да поеме НЕГАТИВИТЕ на споменатите мераклии за власт..И най-вече на така наречените.."сценаристи"..и разни чалгаджии

114

Анонимен

преди 2 години

Всеки така говори в опозиция, но после в управлението нещата изглеждат по друг начин.

113

отговор

преди 2 години

Властта на Румен Терсенето се заключава в назначаването на това безхаберно правителство което место да се занимава с проблемите на обществото само ги създава.

112

ПроСоТо

преди 2 години

До Румен Терснето...Ай!...И каква "ВЛАСТ" има Президента,бе извеяник?!..НЕ на теб,на другите ще припомня:..-В България има ТРИ власти../Според Ткста,НЕЗАВИСИМИ една от друга"/..:-Законодателна /демек Парламента,наречен ..по инерция от събитията в местността "Оборище"."Народно собранье"./,ИЗПЪЛНИТЕЛНА,демек Министерския съвет със всичките му министри ,и..Съдебна..Е?!..Къде е споменато за "властта,която има Президента" ?..Президента има ЗАДЪЛЖЕНИЯ по Конституция,а "властта" му се заключава да под