66

Някой си

преди 2 години

Хората не се ваксинират, за да ходят до мола, а защото иначе ще останат без работа...

65

Анонимен

преди 2 години

Този народ ме изумява! Не иска ваксини, за да предпази себе си и околните, но ако ще е за ходене в мола и дискотеката - може. Или искаш или не искаш. Просто е и си носиш последствията. точка.

64

Росица до 69

преди 2 години

Планово забременяване.

63

Захари Потър

преди 2 години

Ррррррр беш беш....като заиграе малко тоягата връз стадото и да видиш как хукват към кошарата. Еееех племе загубено, от главата си патиш и никой не ти е виновен.

62

Мнение

преди 2 години

За пореден път доказахме, че българите разбират само от остен и морков. И не съм го казал аз.... после защо винаги сме на опашката

61

До 67

преди 2 години

До РосицаАми какво чака до сега?

60

Владо

преди 2 години

До а така Ами *** тогава. Ваша работа. Кого наказваш?

59

Росица

преди 2 години

Да, има ваксини, но тази, която исках да ми поставят на Пфайзер, беше със срок на годност до 30 септември. Не били наясно дали ще е ефективна, но ако съм искала, да пробваме. Отказах.

58

male male

преди 2 години

Модерна медицина,това повече прилича на бит пазар отколкото на нещо свързано с медицината..Как може няма прегледи няма следене на състояние което преди ваксина е мега важно,някой може да е безсимптомен и така стават и мутациите..направо нямам думи докъде допуснахме да се докара света

57

ццц

преди 2 години

Чакаха, чакаха и сега най калпавата слагат, че е еднодозова...

56

Алекс

преди 2 години

Опашки за ваксини.Антиваксърите прогресивно намаляват.

55

Анонимен

преди 2 години

Абе те скандинавските държави я спряха тая ваксина, заради предизвикването на тромбози, ама на кого му пука... В България може и ваксини с изтекъл срок да се ползват, и да се съхраняват в бус за кренвирши, че и да се ваксинира на улицата и в парка, без преглед, без елементарна преценка за кого и какво е удачно.

54

Реалист

преди 2 години

Това си е голяма реклама.нали помните, че ваксинационния пункт получава пари за всяка поставена ваксина.Може да сложат и някоя мома в оскъдно облеко да привлича още желаещи за ваксинация.

53

Малиииййй

преди 2 години

Не пишете такива репортажи,че герберите воглаве с незаменимия,гениалния,великия им вожд треска ги втриса. Опашките означават,че мерките са ефикасни и имат желаният резултат/поне от първият ден/ , но тиквеният иска оставката на Кацаров и жандармерия да го пази . Нинова и тя да не види някой,че нещо казва и тя втора ама тя има извинение болна е от ковид .

52

Анонимен

преди 2 години

А тестват ли ги дали са заразени преди да ги ваксинират? Така ще се появяват нови щамове, ако ваксинират заразени.

51

ъъъ

преди 2 години

Добре де, оставете ги да се порадват зомбираните! Това е положението - днес ще има увеличение на броя на поставените ваксини с няколкостотин, и това ще бъде.

50

а така

преди 2 години

Подарявам им и моята и на всички членове от моето семейство!

49

Анонимен

преди 2 години

До Дедо Миньо ПопаАз не знам някой от ербапите със затворени ковчези на село да го е опявал попа? Директно в "конярника".

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54По-скоро заради мач или чалготека.

47

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам. че хората се ваксинират, не заради здравето си, а заради възможността а ходят на театър... Не забравяйте да си сложите и клоунските дрехи, след като ви влеят течността.