276

Казуар

преди 2 години

Борисов да обясни защо уязвимите възрастни ги сложи в четвърта група за ваксинация и така много от тези които искаха да се ваксинират починаха.

275

Анонимен

преди 2 години

Чуйте му глупостите и му кройте шапката.На изборите щяло да има оставка на Радев.Тоя едно изречение не може да състави правилно,ние 12 години го избираме за премиер.Явно сме по-пр....и от него.

274

Анонимен

преди 2 години

А ти кво направи бе лaйнoвoз?

273

За България

преди 2 години

Искаме затвор за тиквун и шайката му! Затвор! Затвор! Гласувам за тези , които ще могат да направят това!

272

!

преди 2 години

Не си позволявай да говориш за отговорност!

271

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Ти,човек си за затвора бе!...Не да даваш акъл и знам ,скоро ще бъде !...Ти си една прочетена книга !....Ти обърка цялаБългария,ченге банкянско !

270

Анонимен

преди 2 години

Не съм крал от 6 месеца и вече ми личи.... Това каза Бойко на сбирката при анонимните крадци на ГЕРБ......

269

помнещ

преди 2 години

Скрий се бре бивша комунистическа леж!!!

268

Иван

преди 2 години

Бойко, и ти и Радев и всичките хрантутници до сега плачете за един хубав бой и после кой от къде е!

267

Анонимен

преди 2 години

Борисов провали ваксинирането в България, а сега вряла както оскубана кокошка.

266

Факт

преди 2 години

Много нагъл Борисов и пак лъже като дърт знаете какво.

265

боц

преди 2 години

Е, искахте такава държава. Сега ще се боцкате под строй. А Румен Терсенето не е в крак и спъва взвода. Леви десни, леви десни и вървите към ръба.

264

Анонимен

преди 2 години

*** Тиквов отново изпълзя и яхна магарето на народното недоволство в опит да изглежда като рицар на бял кон. Живея далеч от България, в нормална държава. Сертификаките тук са задължителни от май миналата година. Без такъв не може да отидеш на ресторант, фитнес, концерт, театър или на работа.

263

Анонимен

преди 2 години

В момента има община в България с 125 000 население, която разполага с едва 24 интензивни свободни легла, понеже всичко друго е пълно. Утре може твоята майка да се окаже 25 пациент и да няма място за нея. Ав държавата освен ковид стават и катастрофи и какво ли не.

262

ДО 283

преди 2 години

Ти остави новите случаи, дай статискита за процент заетост на интензивните отделения и ковид легла в Англия. Да не се окаже че са празни. Та там е разликата межу ваксиниран и неваксиниран народ.

261

Анонимен

преди 2 години

до 283Ти остави новите случаи, дай статискита за процент заетост на интензивните отделения и ковид легла в Англия. Да не се окаже че са празни. Та там е разликата межу ваксиниран и неваксиниран народ.

260

Христо Христов

преди 2 години

До До 282/286"винаги е бил загрижен за народа" - баш пък винаги... ПП. То и за Тошо казвахме, че прави всичкото за Човека.

259

До 282

преди 2 години

Баце какъвто и да е, винаги е бил загрижен за народа, без значение дали такива като теб го признават или не !

258

Ей хора

преди 2 години

Слушайте и четете световните новини - само вчера в напълно ваксинираната Великобритания новите случаи са над 44 000, като отново стават задължителни маските на публични места ! Сходна е ситуацията в други европейски страни, в Щатите и т.н. ! Значи ваксините НЕ СА решението на проблема ! Най-доброто противодействие все още си остава спазването на дистанция, използването на маски, и ограничаването на масови събирания ! А също крайно време е учените да изнамерят бързо и ефективно лечение !

257

Анонимен

преди 2 години

Изведнъж Баце много,ама много се загрижи за народа това не ще да е на добре,при положение,че цели 12 години само за чекмеджето МУ се грижеше и това което ТОЙ натвори сега му берем плодовете....