130

отровна гад

преди 2 години

На власт е Румен Радев! На пълна и еднолична власт! И не само праз третото, а и през второто тримесечие на 2021 г. За четвъртото не е ясно дали ще е на власт!

129

Анонимен

преди 2 години

през зимата на 2017 грипът повали над 1 млн българи, затова смъртността фев-март 2017 е сравнима със септ 2021. Още не е дошла Радевата зима, когато грип+ ковид ще са на мода. За сега спете спокойно старци и гласувайте правилно. А напролет ще ви преброим отново.

128

Арматуро

преди 2 години

В началото на 20-ти век, хората са величаели радиоактивния метал Радий, защото е светел и излъчвал топлина. Започнали да го слагат във всевъзможни церове, вярвайки, че той е лек за всичко. Това разбира се преди да открият как вреди на клетъчното ДНК при човека. След смъртта и болестите на много много хора, той е забранен, а светещите часовници са иззети и изхвърлени, както по-късно става и с азбеста. Науката не винаги е на прав път, това е много важно уточнение.

127

Йордан

преди 2 години

От графиката на втората картинка в статията се вижда че смъртността в началото на 2017 година е по-голяма от сегашната. Къде се лекуваха тези хора тогава, че не претовариха болниците? От какво бяха болни? Защо тогава нямаше локдаун?

126

Анонимен

преди 2 години

българите са оллигофрени, които не ценят живота.

125

Анонимен

преди 2 години

Няма проблем.Важното е да си отстояваме свободата да не спазваме никакви правила и да не следваме никакви указания.Това е по-важното. А, че умираме в пъти повече...това...това...ами...егати и държавата..Българина е тотален ччукунур.

124

АнонимеН

преди 2 години

БЕЗПЛАТНИТЕ АНТИБИОТИЦИ НА РАДЕВ ДАВАТ РЕЗУЛТАТИ!) ПЛЮС УМРЕЛИТЕ ОТ САМИТЕ ВАКСИНИ !

123

Додо

преди 2 години

Нормално е да има по-висока смъртност, миналата година нямаше Отровна Игла.

122

К

преди 2 години

Ключовото в статията е, че има ръст на починалите само сред лицата в пенсионна възраст. Не са необходими никакви мерки по отношение на лицата в икономически активна възраст. Мерки (каквито и да са те) трябва да са насочени само към възрастните и болните (т.е. уязвимите).

121

очаквано

преди 2 години

Радев води пред Борисов с 17%.

120

Край

преди 2 години

В момента в България почиват по-малко отколокото януари -февруари 2017г. Защо тогава нямаше маски, локдауни зелени партенки и пр. глупни.

119

айсектир

преди 2 години

Айсектир с тия фалшиви ковид новини. как не ви омръзна вече бе ?

118

Дедо

преди 2 години

През 2020г нямаше ваксини , а сега ваксинирате преболедували с антитела ! Трепете хора !

117

Куршум за миистъра1

преди 2 години

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.. Хората НЯМАТ пари за Храна и дрехи, а Здравния министър иска българите да купуват и носят МАСКИ.Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, н.е.г.ри и китайци...

116

Куршум за министъра2

преди 2 години

Пускат арабите и н.е.г.рите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ....

115

Куршум за министъра3

преди 2 години

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци.За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБ.ИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.

114

Анонимен

преди 2 години

Нарастването на смъртността 2021 спрямо 2020 се наблюдава точно със започването на инжекциите пролетта. Със повторена вълна есента 6 месеца по-късно като очакван ефект от пародаксалната реакция на имунната система при среща с вариантите на вируса.

113

Анонимен

преди 2 години

Значи при Борисов са умирали по-малко със 17%...

112

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСтатистиката е вярна - трупове се броят лесно.

111

Анонимен

преди 2 години

Нема проблеми. Хора умират секи ден!