154

Борисов

преди 2 години

Пич, не те знам какъв математик си, но като гледам никакъв. Извади си главата от *** за да видиш фактите по света. Че ти не вземаш предвид не един от важните фактори. Тръгнал да доказва ефекта от антиковид и антиваксър настроенията... абе аланкоолу, ваксините не действат. Хайде да те видя как ще сметнеш и прогнозираш Израелската ситуация - официална новинарска емисия по телевизията показват графики при 94% ваксинирано население 60+ от всички заболели за деня 90% ваксинирани - коментар???

153

до 167

преди 2 години

Абе само говориш без да си проверил нищо. Освен във Великобритания ВСИЧКИ останали западни страни във Европа имат под 20 умрели на ден. Дори най голямата Германия са 14. Броя на умрелите в Ръмуния, България и Русия е половината на умрелите по целия свят ( на дневна база)

152

АНТИВАПЦЪР

преди 2 години

Витанов, ще ти се вапцинирам найш кога? Кога ми намериш пълното доказателство на теоремата на Ферма, е те тогава!!! Нали си уж професор?!

151

Вуте

преди 2 години

Тоа к'во сакаше да каже оти не можах много да го разберем? Много купешки думи използва! С неколко думи накратко - моем ли да си пием ракийката и винцето с тънки мезенца или не моем?! Оти ако он сака да ми каже че не моем, ша га почерпим с една гулема чаша монометилхидразин на гладно - почиства чирвата тъй, че жив вирус нема да му остане, и он че литне у Космосо като Гагарин да знайте!!!

150

Математик Томов

преди 2 години

Математик Витанов иска да каже че за целия октомври 2020 г., когато се вихреше втората вълна, но имаше само Ковид без ваксини, смъртността е била четири пъти по-малка отколкото е тя до момента през октомври 2021 г. (при наличие на Ковид+ваксини). Аз лично познавам 5 човека които починаха дни след поставена ваксина и само двама от Ковид. Какъв е изводът? Ще чакаме края на месеца и заключението на колегата.

149

Професор Иван от БАН

преди 2 години

Празни цифри, неясни методики, уравнения с неизвестен брой неизвестни, базови числа без ясна база, бомбастични заключения... с две думи поредния болен мозък яхнал вълната на финансираната отвън медийна истерия.

148

АнтиМатематик

преди 2 години

До проф.Витанов,Моля, да ми помогнете, като си разбиете главата в дъската с уравнения !!!Тук не Ви е работа, особено, когато не сте образован за това !!!!!!!!Вземете си парите и спрете да се изказвате неподготвен !!!!

147

Анонимен

преди 2 години

В съседна Македония напълно ваксинирани са 44%. Кога ще ги стигнем макетата?

146

Анонимен

преди 2 години

Когато ваксините се рекламират от такива като Витанов хората не щат и да чуят за тях, камо ли да идат да се боцнат.

145

Анонимен

преди 2 години

За смазването на четвъртата вълна от делта-вирус: професоре, т.г. в страната се проведоха два парламентарни избори, а на 14 ноември предстоят третите извънредни такива. Три месеци преди изборите никоя партия няма да посмее да обяви извънредна ситуация, защото тя с такава мярка си прави политическо харакири.Сега ББ тръби, че той е запазил БГ, макар че лично той през май и септември м.г. нареди сваляне на ограниченията и КВ се развихри. А тази година я пропиляхме 3 пъти да си играем на избори.

144

Анонимен

преди 2 години

Не слушайте учените, слушайте църулите и далеч ще стигнете.

143

Анонимен

преди 2 години

Да спрат ковид пътеките и вълните ще отминат.

142

Чичо до 168

преди 2 години

И като си го изкарал ти за един ден (кой те знае какво си карал) *** обясни на роднините на 22000 същото. Ела ми обясни и на мен, че миналата седмица правихме помен на годината... а да и върви на м*ната си!

141

Факт

преди 2 години

Вълната на неваксинираните може да се смаже само с ваксиниране.

140

Анонимен

преди 2 години

Много просто, професоре. Защото вълна има и в другите държави, където има 70 - 80 % ваксани. Знаеш ли какво значи това, ПРОФЕСОРЕ? Че скапаните ви ваксини НЕ РАБОТЯТ. За сметка на това, от тях може да умреш. Предпочитам китайската кашлица, която изкарах за 1 (един) ден, вместо отровата ви. Желая ви всичко най-лошо, професоре. Няма да го напиша тук, за да не ме изтрият.

139

Анонимен

преди 2 години

Тъмно-червена зона: Един на 200 болен от грип през есента. Голям праз. Ако не беше нашумял холивудският филм "Зараза" и не беше тръгнала масовата истерия през социалните мрежи, СЗО щеше да обяви един нов сезонен вирус и повечето хора нямаше и да разберат.

138

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите препълниха болниците и затова влезе ли антито в болница - правостоящ! Ей така съм съгласен!

137

Анонимен

преди 2 години

Айде отивайте да си лягате, че утре да сте първи на опашката за Янсен.

136

факт

преди 2 години

До Брейот ковид не се умира масово!

135

Мечо Кух

преди 2 години

И тоя да го питам, може ли да посочи друга резонна причина за по-високата смъртност от последното тримесечие сравнена със същия период на миналата година, освен нефелното ни здравеопазване з?Мантрата с малкото ваксинирани, в случая не върви, защото миналата година ваксинираните бяха по-малко, а вируса не е станал по-яростен от тогава, дори напротив, силата му отслабва навсякъде, както е обичайно.