82

КАЛЕКО АЛЕКО

преди 2 години

Радев е виновен

81

Гражданин

преди 2 години

Щом баровете, моловете и фитнесите са по-важно от образованието и бъдещето на нашите деца едно голямо БРАВО!!! Ако ще затварят училищата да затварят абсолютно всичко-училища, детски градини, стадиони, хотели, дискотеки, молове, кръчми, барове, школи....ВСИЧКО!...

80

ПМ

преди 2 години

Най-добре е да дойдат танковете...

79

Nobody

преди 2 години

Какви резултати чакате бе?По всяко време може да се надникне в сайта за коронавируса. Само за сведение, за днес статистиката показва за София заболели 812 на 100 000 на 14 дневна база.Странно защо в момента тази страница е недостъпна.

78

питанката

преди 2 години

Министърът май няма с какво да мисли? Може ли да се вземат управленски решения от днес за утре? Родителите са на работа или си мислите, че заплатите падат от небето и има нормален работодател, който ще разреши от днес за утре да отсъстваш от работа, без да се знае до кога? По-тъпо правителство не сме имали и дано да нямаме!!

77

Живял-видял

преди 2 години

Преди началото на учебната година писах тук, че между 3 и 5 седмици след началото на присъственото обучение ще се наложи преминаване към дистанционно заради ново разгръщане на епидемията. Удържаха 5 седмици, но всичко това е за сметка на здравната ситтема, която е задъхана и нищо чудно да се окаже в блокаж до 10 дена.

76

Анонимен

преди 2 години

Учениците-онлайн, баровете- там се ходи по желание.

75

Случаен

преди 2 години

Оставете децата да учат и отворете баровете!

74

Анонимен

преди 2 години

#48 "Решението е много просто - от 1 ви до 4ти клас са в училище. От 5ти до 12 в онлайн . Без ротация за 1 месец. Ще спре разпространението на ковид и сезонния грип. Здравната система ще се стабилизира и после ще преценим как да връщаме поетапно децата в клас. Мислете бе хора. Това е комплексен проблем и е като накачени съдове. Мислете!" Браво, това е най-разумното предложение!!

73

Анонимен

преди 2 години

А МОН какво ще реши за учениците от Варна има болни по училищата, какво чакат още, какво е това отлагане-утре, след 2 дни, от понеделник?? Пускайте ги, не си играйте със здравето на децата!!!!!!!

72

Викайте НАТО!

преди 2 години

пълен локдаун веднага! българия гори! радев и хунтата му унищожиха българия! ако трябва и нато да идва и да почва бомбардировки на хунтата!!!

71

Оздравял

преди 2 години

Защо хора от българската държавна сигурност искат да няма живот за Живко от Варна ?

70

Анонимен

преди 2 години

Нова мутация на коронавируса, обозначена като AY.4.2 е открита при дете, което се е върнало в Израел от чужбина. Инфекционисти твърдят, че този вариант може да е по-заразен от щама Делта. Това съобщава израелският телевизионен Канал 12, позовавайки се на министерството на здравеопазването.

69

Анонимен

преди 2 години

То останаха ли ученици вече?

68

Бунта започна

преди 2 години

Интересно,как ни една медия не отразява протестите,които започнаха пред министерски съвет и започват да стават груби,как вътре в министерството замириса на лай.а,Кацаров се скри в бърлогата си,Радев изнича през прозореца на президентството,но не смее да излезе пред хората,започват бунтове и политици ще хвърчат...

67

Анонимен

преди 2 години

Ко са чудете ве, спирай ги да не учат вече

66

Анонимен

преди 2 години

Тази статийка означава ли, че София не е Република България? Или пак започваме да се делим на патриции и плебеи?

65

Толкова сте

преди 2 години

несериозни, че не можете да вземете решение за 2 дена напред. Вчера едно, днес друго. Некомпетентни професорчета с купени дипломи.

64

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да решавате, децата д аси останат да учат, където им е мястото в училището, болните да се лекуват, останалите в клас.

63

Анонимен

преди 2 години

"Да те светна, че 1/3 от родителите дори и в София не работят и се водят какви ли не - разведени, самотни родители и т.н. и са все на издръжка от другия родител или на социални. Познават се по това, че първи си изпращат децата на градина/училище, а после висят да пушат и пият кафе по 2 часа на групички."--------------А аз да те светна, че останалите не са така и нямат полезен ход при въвеждането на онлайн обучение, защото вече си изгориха отпуските с предните такива.