13

Сюлейман паша

преди 2 години

Каквото и да е работно място в булгарис...тан е = чиста човешка експлоатация!!!Утешителното е,че поне ще има работа за малка част от моите мили и трудолюбиви турци за да преживяват някак си!Сьрцето ми боли за тях!

12

Асан

преди 2 години

Чолаков гербера е бил директор у Каолин.... Изгонен поради некадърност и сега са присламчи към Тиквата :)))

11

22

преди 2 години

УЖАС! КОЛКО ДЕКАРА ПОТЕНЦИАЛНО ОБРАБОТВАЕМА ЗЕМЯ КРАЙ ВЕТОВО ПЛАНИРАТ ДА УНИЩОЖАТ? ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ СОЛАРНИ ПАРКОВЕ НО В ПУСТИННИ И КАМЕНИСТИ РАЙОНИ. ИМА ЛИ ТАКИВА КРАЙ ВЕТОВО?

10

Асан

преди 2 години

Иво Прокопиев им го шитна Каолин на швабите за милиони... То ако е голям кяр нема да продава :)))

9

Асан

преди 2 години

Завод за пясък??... То на морето пясъка е без пари, също чакъл и баластра :)))

8

от град Вятово

преди 2 години

Първо това Ветово е град Вятово от 40+.г. Второ там е столицата на телефонистите бypгyджии и те се въдят като скакалци, затова няма квалифицирана работна ръка. Трето суровината (пясък+каолин) ще свърши на куково лято, но парите от нея ще папкат големите. И последно нека не си придават големи важности, да не стане да си събират бохчите на суджук и сайбията друг, щото и без тях ние се справяхме добре.

7

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Пак ли швабите бе?!?Ми ние имахме Каолин, дето баш шваби го разтуриха за без пари. Острието беше Прокопиев, а Костов беше покровителя.Аре немаме нужда от тия 80млн.немски "инвестиции"....Данке Шойн.

6

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ще се развива добре. Всичко, което е едтествен монопол и изгребва суровини, се развива добре. Само ще един ден и камъни няма да останат.

5

Анонимен

преди 2 години

Да не ви дойдат на гости едни осем джуджета само...

4

Анонимен

преди 2 години

Тесла номер две, пардон номер едно... все пак за пясък говорим.

3

Анонимен

преди 2 години

Това е добра новина. Каолин явно много добре се развива. Суровината я има ако има и други производства около това предприятие, които я ползват за суровина ще е добре

2

Анонимен

преди 2 години

Хората произвеждат високи технологии, ние произвеждаме пясък. Ама и тоалетна хартия произвеждаме, което е изключителен технологиче напредък.

1

Анонимен

преди 2 години

Троловете на ГЕРБ както винаги пишат коментар, без да са прочели статията.