32

Анонимен

преди 2 години

Малка поправка: В драгалевци също имоти не останаха почти. Разбираме местния боянски патриотизъм, но трябва да се познава и действителността.

31

Анонимен

преди 2 години

На Бойко Севдалина'та не беше ли купила къща за 1 000 000 лева от там, спестени от скромната и заплата.

30

Анонимен

преди 2 години

Ами мизерни хора искат да дишат въздуха на мизерна (особено през зимата) София.

29

Анонимен

преди 2 години

Абе кой живее на северен склон на планина, цел ден ти пече на керемидите

28

Vako

преди 2 години

Не бих живял там .

27

Ст@м@т

преди 2 години

По северния склон на Витоша всички квартали миришат на мухъл, дуварите им зеленясали, нямат инфраструктура, големи къщи в калта, по тесните улички немогат 2 автомобила да се разминат, гледал съм какъв цирк е да направиш обратен в края на уличката. На който му харесва да си купува там.

26

рънърса

преди 2 години

Гаден климат, мутри, чалга, корупция, ромове, простащина...Не, благодаря, мисля да инвестирам парите си по по-умен начин.

25

555

преди 2 години

До 25Ами, какво искаш като начело на столицата е самоковска ***, която е ходила до 30тата си годишнина във външната тоалетна.

24

123

преди 2 години

кво значи не останаха? аз на очите си ли да вярвам или на брокери?

23

Анонимен

преди 2 години

И Бояна ос**ха. Не остана празно място- блок до блок. Не ви ли хрумва, че е е задължително всяка площ да стане жилищна сграда ? Съсипахте София

22

qwerty до 7

преди 2 години

времето на мутрите било минало, АЛООО ти излизал ли си на улицата

21

555

преди 2 години

Хахахха толкова сте смешни с тия къщи на пиchка си лелина, без транспорт, канализация и улички по 2 метра. И кво правите, приберете се, наспите се или обикаляте по стаите и двора.... 😃 половината сте селинджъри, които на всяка цена искат да останат в София и са готови на всякакви схеми и корупция да се докопате до уж висок стандарт, а цялата страна е гето, ниско заплащане и мега прости хора, готови да те прецакат за 2 200 2000 200000 лева. Все едно къде живеете, като гледате все на кръв.

20

Сифилиско

преди 2 години

Където и да съм гледал по БГ всичко винаги има доста неприятни кусури и все нещо не е като хората,и то в стабилна степен - инфраструктура, услуги, ток, вода, отопление, качество на въздух (предимно зимата). Просто няма места с хубави имоти тук, за това всичко що е поне малко читаво се купува веднага, а копторите често стоят дълго време и чакат балъците.

19

Луд народ

преди 2 години

Его голямо.Пара като вестник.Хай лайф викаш джурналиста.

18

Русия

преди 2 години

Ф куе селуй туй Бояна?

17

Анонимен

преди 2 години

Познавам доста богати хора по линия на работата ми. Нито един от тях не живее в "полите" на Витоша. Купуват си регулиран парцел извън града, по възможност без съседи и държат да има много голям двор и къщата да е в средата. В т.нар. "поли" на Витоша дворовете са малки, има твърде много кучета, които създават шум и безпокойство, улиците са такива, че две коли не могат да се разминат, а смогът от София се концентрира точно на височината на тези квартали.

16

Анонимен

преди 2 години

Мутра или връзкарска смрад която го избира или му ръкопляска по команда каква е разликата?

15

Асан

преди 2 години

У Банкя и Филиповци са без пари :)))

14

Dev

преди 2 години

Свикнал съм като кажа, че живея в Бояна да ме мислят за мутра. И ги оставям да мислят така. Иначе само аз си знам, че седя в един офис и пиша код :)

13

Анонимен

преди 2 години

До 7 има хора със мултимилионен строителен бизнес работещи в други държави строящи училища пътища съвсем на пазарен принцип но лаянар дерибеевски и мутрата тиква никога няма да му дадат конкурс ако няма връзки нали ? Само в републиката на миризливите мутри лаянарски български мутри