405

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг са долни държанки на Баце!Уникално прос.ти момчета и момичета!Сбогом!

404

Леля Ви

преди 2 години

"каквото се изисквало от ЕК" да си дойдем на думата. Няма значение какво искат българските граждани. Важно е какво иска ЕК. А защо го искат? От къде дойде тази загриженост? И от къде идва този MAC адрес след ваксина, който светва с обикновен блутут на по стар модел телефон? Или и това е част от защитата...

403

Случаен минувач

преди 2 години

Ей, това което казваш, истина ли е? Да не лъжеш? Това, което казваш, е много сериозно, даваш ли си сметка? Ако това е истина, проблемът е много сериозен.

402

КРАСИ

преди 2 години

На тезе хора не може да им се реши въпросът-вечно недоволните-типично за ГЕРБ-ДО КОГА?Правят се на интересни и мислят,че хората им вярват и се съгласяват с тях-но има мислещи и гледащи и други ТВ в Европа хора-той забрави какви ги говореше и КОГА ГЕРБ ЩЕ СЕ НАУЧАТ ДА ГОВОРЯТ ПРАВИЛНО-СТИГА СА ....МЕКАЛИ!

401

Лаврентий Берия

преди 2 години

ПОВЯРВАЙ ТЕ МИ ТОЧНО ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ ЩЕ СА ГЕРБ преди няколко дни Бойко говореше срещу АНТИВАКСЪРИТЕ И ГИ ПЛЮЕШЕ, А СЕГА ГЕРБ ми говорят за ДИСКРИМИНАЦИЯ! Щото идват избори и трябва да прикоткат и хората, които не биха се ваксинирали - но когато ОБЯВИХА ПЪЛЕН ЛОКАДУН И ГОВОРЕХА ЗА ТРУПОВЕ И ВНАСЯХА СТРАХ В НАСЕЛЕНИЕТО НИЩО НЕ КАЗВАТ ЗА ТОВА НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !!!

400

за да сме

преди 2 години

еднакви към всички, 100% локдаун предлагаме и НОЩ и ДЕН

399

ИЛИЕВ

преди 2 години

ТОЗИ МИНАЛАТА ГОДИНА НИ КАРАШЕ ДА НОСИМ МАСКИ НА ОТКРИТО. СЕГА Е МНОГО ОТВОРЕН. ДА НЕ ОБЕСНЯВА МНОГО А ДА КАЖЕ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА

398

Гнойко Вмирисов

преди 2 години

Прекалено предизборно се изказва тоя, депутат иска да стане и не му пука за дискриминираните.

397

Савин

преди 2 години

Ами ти ве, Ангелов, ботокс такъв! Ти какво предлагаш?

396

Анонимен

преди 2 години

да ти опада присадената коса от ваксината дано!

395

Въпрос

преди 2 години

Умнокрасивите миналата година нали ревяха срещу мерките? Сега защо въвеждат тоя резедав сертификат?

394

Съотношения

преди 2 години

Значи в Германия и Франция зеленият сертификат е дискриминационен спрямо 20-25% от населението! Нали, бузанко? Защо ли?

393

Мира

преди 2 години

Който не иска зелен сертификат - ТОГАВА ПЪЛЕН ЛОКДАУН! Друг начин няма!

392

Анонимен

преди 2 години

След като Зеленият сертификат е "дискриминационен", тогава нека хората да измират "недискриминирани"! Нали така, г-н Ангелов?

391

ваксиниран

преди 2 години

Е,и? даже и аз не мога да си изкарам сертификат!

390

аз

преди 2 години

е нали точно от него тръгна идеята

389

Пенкилер

преди 2 години

Ботокса малко ефтин ПР да си направи

388

Радев в безизходица

преди 2 години

Просто узурпаторите виждат че изтърват конците и сега вземат панически мерки. Няма как да уволнят всички. Загубата на изборите ще е гарантирана. А и народния съд не им мърда. Особено активните ИТН които по съвпадение са и антиваксъри сега са в тупик. И това е само началото. С настъплението на Радевата Зима, като останат гладни, тези нещастни, вечно разочаровани индивиди ще обърнат палачинката. Айкидо и насочване на гнева по законите на махалото.

387

Анонимен

преди 2 години

Тези 75% защо дремаха до сега. Да се сърдят на себе си все пак е личен избор. На летището като не ти дават да внесеш вода да не е дискриминация.

386

Иван

преди 2 години

До guest 432о да , и да не забравиш бцж-то което ни бият при раждане - да се отмени веднага... не ме питаха и за още други дето са ми били ( даже за холера )...