20

От Германия

преди 2 години

В Германия тестването вече не е безплатно( от седмица насам сами поемаме разходите). Важи 3G (genesen, getestet, geimpft ), тоест само оздравели, тествани и ваксинирани могат да посещават заведения на закрито например. Хората, които не са ваксинирани сами поемат разходите по тестването.

19

НЕма проблем

преди 2 години

Зеления сертификат няма снимка и никой ресторантьор няма право да иска лична карта, така че всякакъв сертификат минава. Тази заповед е проформа, както и ковид зоните - демонстрация на активност. Всъщност На Кацаров не му пука - ной не вярва нито че съществува Ковид, нито че ваксините действат.

18

тъй де

преди 2 години

Нека протестират, но в полето между Левски Г и Враждебна, че по централно пречат много.

17

Вьзмутен

преди 2 години

В знак на протест ще гласувам за - луна и слави на президентските избори и тези за парламент

16

ОгОрчен

преди 2 години

До Вьзмутен = Анонимен13: "Суяк. Няма да се набода, за да осигуря бизнес на някой си. Протестирай срещу лъжата и ще те подкрепя." Пука му на някой дали ти ще се набодеш. Вервай си, че си фактор. Ти от дивана с кафето и ракийката ли ще подкрепяш?

15

Анонимен

преди 2 години

Работят в сивия сектор, крият данъци, намалиха им ДДС, лъжат в грамажа, лъжат в цените, лъжат в промоциите, хигиената под всякаква критика... и ревът че щяли да фалират. Ми да фалират, то от такива файда няма. Ква икономика са кръчмите, питам аз. Каква икономика са кръчмите?????

14

Вьзмутен

преди 2 години

Факт е че хората са си прави - не може да задьлжиш някои да се ваксинирас експериментални лекарстваЯвно кацо е троянският кон които ще вьрне - тиквин на власт

13

Анонимен

преди 2 години

Суяк. Няма да се набода, за да осигуря бизнес на някой си. Протестирай срещу лъжата и ще те подкрепя.

12

Анонимен

преди 2 години

Давайте да гласуваме за Луна с вице Слави! Голем смех ще пада!

11

Бай Гроздан

преди 2 години

Да се сърдят на Бойко,че чак януари плати половината от предвидените от ЕС за нас ваксини,а интересът към ваксинацията секна с идването на лятото по цял свят,но в ЕС са над 70% ваксинирани и не им се отразява на бизнеса.Да са протестирали пред Бойко.Не те определят правото в ЕС,а той ни го определя.Ако искат да си спретнат един митинг в Брюксел.

10

Зозо

преди 2 години

До дни ще има армия безработни под прозорците на Рундю - комуниста или фашиста... все тая. Боко затвори кръчмите, ама си плати на всички. Ай сиктир!!!

9

х

преди 2 години

Ричи Алченбегов, двойника на Лоренцо Ламас, реже вени вече.

8

Вьзмутен

преди 2 години

Прьв да ваксинират - абигеров като представител трябва да дава пример в бранша - и ддс им намалиха само и само да са доволни по времето на - тиквин

7

Анонимен

преди 2 години

Изразете недоволството си на изборите и гласувайте за Луна.

6

Анонимен

преди 2 години

До онбашиятаДай нещо ново де - това го знам от 60 години.

5

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на Дедо-ва за кръчмарите. С най-ниски данъци, лъжат и клиентите и държавата (която сме ние) и искат пари от държавата (която сме ние). А що на тях само , а не на Мен? Вие на спокойствие можете да си се напивате вкъщи без зелен сертификат.

4

онбашията

преди 2 години

ако ставаше с протести, щяха да ги забранят

3

Анонимен

преди 2 години

самата Аванта излъга за ваксинирането си, с еднодозовата и съобщение, излез като министър и покажи как антиваксър става ваксър

2

х

преди 2 години

Докато има свободен достъп до храна и лекарства, всичко е ОК. Нямам интерес към кръчми, фитнеси и молове. Кифлите и батките сигурно си режат вените.

1

РАДЕФ

преди 2 години

Масква не вярва на сълзи