1792

Анонимен

преди 2 години

Сега се оплачете на Радев :)))))

1791

Анонимен

преди 2 години

Тези които се поддават на външен натиск нямат място в управлението ,не ви ли омръзна постоянно да избирате чужди слуги ,продажници ,антибългари и страхливци ,идат избори и повечето от тези които са се запътили към властта са точно такива .

1790

Луна

преди 2 години

Има ли тук мъжеееее?

1789

Анонимен

преди 2 години

Хора, събудете се. Следващата стъпка е в заведенията да се допускат само ваксинирани и оздравели. След това САМО ваксинирани и преболедували да се допускат да пазаруват в магазините за хранителни стоки. Пример Германия. Ваксинираните да не се успокоявяват, защото скоро тези с две дози ще се считат за неваксинини. Пример Израел.

1788

Анонимен

преди 2 години

Бойко отдавна ви казваше че тия ще разбият България, но вие се смеехте, нали. Сега ще страдате защото сте маллумници.

1787

Анонимен

преди 2 години

До Ай Сиктир. Ваксиниране на най-уязвимите е супер идея. Има едно НО- ваксината да пазеше. Кажи дали работи, ако при 20% ваксинирани в страната 20% от хората в болниците са ваксинирани. Има ли защита, ако е пълно(преброих поне 6 за месец назад познати и колеги) с ващсинирани и преболедували(даже 3-4 след първата доза до 1-2 дни) и сега повтарящи болестта? Говоря точно за вече преболедували и ваксинирани на възраст 30-40 години, един на около 50.

1786

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая нещо нормално и в нашата държава.

1785

Протестър PRO

преди 2 години

За кога ще правим протестите? щото тука ме заболяха ръцете да протестирам. А и бирата е на привършване.И кой ще плаща, да знам дали да протестирам? НОИ или Погребалните агенции? Или Бойко? Или оня от Дубай, дето плаща на Хаджиганьов?

1784

241

преди 2 години

напълно си прав, но не мисля, че това е решение на правителството. Това е световна политика от фактори, които са извън него, те просто нямат избор и го следват. не съм им фен, казвам, това което е видно. Ако не са ги натиснали яко отвън, точно преди изборите не биха си сложили таралеж в гащите с такива мерки.

1783

Анонимен

преди 2 години

До Ай Сиктир: ВСИЧКИ ИМАМЕ ПРАВО! ИСКАМЕ ДА НЕ ИСКАМЕ ВАКСИНИ! ИНАЧЕ ПО КАКВО ЩЕ ПРИЛИЧАМЕ НА ЧУЖДЕНЦИТЕ?! ДЕТО ПРОТЕСТИРАТ ЧАТ-ПАТ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ ИЗ УЛИЦИТЕ.

1782

Анонимен

преди 2 години

Кълнете вируса и сертификата! И ще се размине всичко!

1781

Emigrant

преди 2 години

Никога не късно да се махнеш от проклетата територия. Моето мнение и успех в битката с неправдата. Ха ха ха

1780

Анонимен

преди 2 години

Това правителство са абсолютни ***! Вече доказано. Айде оставка. Заедно с тоя дето ги е назначил. Тоя министър фалшив не разбира дори къде се намира. Тоя сертификат не значи нищо, по простата причина, че ваксиниран и неваксиниран разнасяш вируса съвсем еднакво. Какво пази хората тогава този сертификат, не става ясно. Сега с това наистина ще утрепят бизнеса, защото няма и да се замисля да се ваксинирам, за да ида в мол, кино театър и останалите. Бизнеса ще страда.

1779

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен2001: Като напуснеш БГ, в чужбина няма да те пуснат да се из-пи-каеш без зелен сертификат. Ама вярвай си - не пречиш на никой.

1778

Възраждане

преди 2 години

Идваме!

1777

Луна президент

преди 2 години

Изразете недоволството си на изборите и гласувайте за Луна.

1776

Анонимен

преди 2 години

До Зозо: Вече лови и деца на твоята възраст.

1775

Анонимен

преди 2 години

Наи ми стана смешно от заповедта ,че този който не е ваксиниран не може да иде на цирк Е тук вече ви свалям шапка. При това положение за да спазвам заповедта трябва да напусна България .Но и без това ми омръзна от политическите бг шутове и старите им номера

1774

Анонимен

преди 2 години

Ще си почешем тук езиците и много даже на площада няма да идат.

1773

Зозо

преди 2 години

До Анонимен......Умирайте си бе хора. Никой няма да ви ваксинира. Дреме му на някой за вас... И ако ви хване КОВИДа хич и не си помисляйте за болници...... ...................................Кои умират бре, ***? Днес като публикуват списъка пак 95% ще са над 70 години. Те да се ваксинират, не да тормозят работещите здрави хора. Ай сиктир!!! Да се ваксинират дрътите комунисти над 70 години задължително.