13

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Не са тревожете аверчета от ИТНедомасленици!Минете на моя девиз,Не знам ка а,ама неа така!!Сгъвам си по 15 бинки и ми е през к,ра какъв ви е тока,скъп,евтин,бавен, бърз?!Знам,че крадлювците като мен сте внушително мнозинство в туй руско блато и аз умело се възползвам,че намразихте Каскетя и пожарникаря дет ви пречеха да крадете ДДС и да връткате фалшив тютюн,алкохол и се там натискам!Няма пароци,Мутрата виновен,той ги открадна,нема ток,Мутрата го открадна?!Друг аргумент против пожкаря немам?!

12

Анонимен

преди 2 години

Хе ..Ловеч ,заведения много ,но вътре по 3 ..4 ..човека ,за кво стачкувате никой не ви е затворил или виновен че хората не влизат ,затваряйте и чак на лято ,няма как държавата да ви плаща че ти имаш заведение

11

Анонимен

преди 2 години

Болниците пълни , никой не се ваксинира и никакви мерки. Как да стане?

10

Народе

преди 2 години

Време е свобода или смърт

9

Анонимен

преди 2 години

Да, принуда е за затваряне. И е ясно от самото начало, когато започнаха да го предлагат и обсъждат. Сега е моментът за бойкот на всички "мерки"

8

упс...

преди 2 години

Тока да им е проблема!!! -))))) По-добре да помислят кво шъ правят без клиенти???? Къцито вкара "Зеленото тескере"! - ))))

7

1-н

преди 2 години

Боли ме фара за неваксинираните. ВирОс нема, са кво искате не знам?

6

мак

преди 2 години

И за мен тока е скъп и водата също. И отоплението, хляба и кафето. И данъците ми се виждат високи. Но кой се интересува от средностатистически гражданин, който не е гласовит собственик на заведение. Защо да мисля за кръчми и кръчмари? Онова ддс измъдрено само за тях още важи, пък и цените им са невъзможни.

5

анонимен

преди 2 години

Като нямате работа стнете гробари, с тзи кръчми само за гробищто се трудим.

4

Т

преди 2 години

Българите все плачат че нямат пари, пък само за кръчми мислят

3

Анонимен

преди 2 години

Света не се върти около тези кръчмари, лидери в криенето на данъци сред фирмите. Да ги закриват директно. Ще се спасят доста човешки живота.

2

Анонимен

преди 2 години

Гражданско неподчинение и барикади срещу хунтата на Радев!

1

Анонимен

преди 2 години

Пак гласувайте за жалкия фигурант!!!