59

Анонимен

преди 2 години

Аз като дълбок провинционалист като гледам цените на имотите в София си мисля че вървите по злато а то било като пътя до външната ми тоалетна.

58

е ти

преди 2 години

До Анонимен 60-какво искаш,НАШТЕ фирми,дето строиха и и разбиха с бетоновози ии тежка механизация пътищата да ги праят)))Ил фъпДУПКОВА?Толкова чекмеджета има недопълнени)))Па нали земахе на *** последните парици,другото е вятър раота)

57

Анонимен

преди 2 години

Типична балканска фавела плюс ганюгите:)))))))))))

56

Фандъкова

преди 2 години

Нещата не се получават като с магическа пръчка. Решавам проблемите, но са много сложни обекти, трябва време. Преди това обаче столичани трябва да се ваксинират. Така само ще си върнем предишния живот и ремонтите по закърпване на компрометираните участъци ще започне.

55

Николай Георгиев

преди 2 години

С *** *** /път /,но столичанин.В повечето села са по добри пътищата.

54

еи

преди 2 години

Зазидаха София откъм Витоша. Това вече не е наследство, а свършено по времето на Фандъка. Колко ли комисионни са лапнали хората от ГЕРБ за издаване на разрешителни за кооперации в бившите вилни зони Бояна, Драгалевци, Симеоново? Поне да бяха изградили инфраструктура - улици, канализация, сметоизвозване... Тия са за съд!!!

53

Анонимен

преди 2 години

де да бяха само столични, пътищата са пълен леш

52

АНОНИМЕН

преди 2 години

Почти като в Кж. Дупки и неизползваеми ЖП релси в центъра на града. Пълна скръб !

51

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам, ако обидя някого, но Фандъкова е доказателство, че жените нямат място в политиката, властта, управлението и пр.!!!

50

Анонимен

преди 2 години

За 7 години, в Манастирски ливади, положението не се е променило. Няма тротоари, няма улици - единствено кал и гнус.

49

столичанин

преди 2 години

Фандъка е карантирана във важен момент ,избори,ковид,проблем с парното,разбити улици и ремонти на ремонтите

48

Фандъчка избръсната

преди 2 години

Дреме ми на избръснатата фандъчка, пътя е за гражданите, да си го оправят те. Я виж колко народ има джипове, ще съберете пари, ще си го оправите пътя. Какво толкова е станало. Все мърморите, ама, само мърморите. Като съм кметица и дай сега само да ви слогувам, пътища и тротоари да ви правя.. ненаситници! Още малко и ще поискате като в Германия дупки да няма

47

До 52

преди 2 години

Да, беше чист, докато след поредния фалит на държавата през 70-те години на миналия век, решиха да не плащат нощен труд на работниците по чистота! София беше чиста докато работиха младежите от царското време!

46

Желю

преди 2 години

на ви на всички от село софийско жителство

45

Българин от София

преди 2 години

Семейството на баба ми са пристигнали в София в 1900 г. от друга държава, живея в София откакто съм се родил. София е красива, има много нови и красиви сгради и всички, които се връщат от чужбина виждат колко много е направено сега, последните 20 г. Факт е че от 1980 до 1998 г. в София беше създаден хаос, от който много трудно може да се измъкнем! От 20 г. в София се прави много, но е много трудно когато нещата са изпуснати да искаш чудеса! А, ние живеещите в София, пазим ли града си?

44

Живко от Варна

преди 2 години

Здрав съм, не съм болен, а хората не ме искат ?! Защо ?Може ли да ми помогните да живея добре ? Трябва ми пълноценен начин на живот !

43

Анонимен

преди 2 години

Леле, какъв хубав град е била София! Чист като скандинавски град, пишели едно време чуждестранните списания, всеки ден го миели...

42

Нафъдъцани

преди 2 години

Никакъв фъндък да не се пуска на тея столичани нафъндъцъни. На село дупките са безплатни и местните данъци са по- ниски.

41

Гражданин

преди 2 години

Отвратителна гледка, която е резултата от некадърници, с които е пълна общината. Заповядайте в Борово, минетне по ул. Природа, Родопски извор, Ястребец, Солун и т.н. Дупките са кратери, тротарите, правени на парче са гротеска. А това, в което кучкарите са ги превърнали - в тоалетни, е безумие. Пазим се с маски, а стъпваме върху кучешка урина и ***?! Питам се защо плащаме заплати на общински съветници, на кметове...

40

Анонимен

преди 2 години

Бейрут.